Skip to content

Kuninkaantammen Taidekortteli

Ultramariinikuja 5, 00430 Helsinki, Suomi

Tervetuloa Kuninkaantammen Taidekortteliin

Uusia upeita taloja on rakentumassa Ultramariinikujan ja Kuninkaantammenkierron väliin Kuninkaantammen kehittyvälle ja kasvavalle asuinalueelle. Kuninkaantammi on alueena rauhallinen, urbaani ja ihastuttavan luonnon keskellä.

Liity ennakkolistalle, ja näin kuulet ensimmäisenä korttelin uusista kodeista.

Liity ennakkolistalle

 

Helsingin Ultramariini

TULOSSA
Upean sinisen värisävyn nimen mukaisesti nimetty Helsingin Ultramariini on Kuninkaantammen Taidekorttelin ensimmäiseksi rakentuva talokokonaisuus. Tämä kaksiportainen talo tulee sisältämään koteja yksiöistä neliöihin – sisältäen muutaman todellisen helmen, 2-kerroksisen kodin. Talon alakertaan on tulossa päivittäistavarakauppa ja upea sisäpiha loistaa keskellä upeina kesäpäivinä.

Kodit ovat tulossa ennakkomarkkinointiin, liity ennakkolistalle varataksesi omasi ennen julkisen ennakkomarkkinoinnin aloitusta!

Liity ennakkolistalle

Helsingin Indigo

TULOSSA

Sinistä kautta jatkava Helsingin Indigo on Kuninkaantammen Taidekorttelin toisena rakentuva kokonaisuus. Yksiportainen talo tulee sisältämään koteja yksiöistä neliöihin.

Kodit ovat tulossa ennakkomarkkinointiin Ultramariinin jälkeen, liity ennakkolistalle varataksesi omasi ennen julkisen ennakkomarkkinoinnin aloitusta!

Liity ennakkolistalle

Helsingin Ateljee

TULOSSA
Kortteliin viimeisenä rakennettava Ateljee tulee viimeistelemään upean taidekorttelin kokonaisuuden.

Kodit ovat tulossa ennakkomarkkinointiin, liity ennakkolistalle varataksesi omasi ennen julkisen ennakkomarkkinoinnin aloitusta!

Liity ennakkolistalle

Kuninkaantammi jo ennen ajanlaskun alkua

Vehreän Kuninkaantammen ympäristön ainutlaatuisuus ymmärrettiin jo ennen ajanlaskun alkua. Alueella on nimittäin todistetusti asuttu jo kivikaudella, mikä tekee siitä Helsingin vanhimman asutun paikan – eikä turhaan. Arvokkuutta hehkuvan nimensä Kuninkaantammi on saanut ihan oikeasta tammesta, jonka Ruotsin kuningas Kustaa III istutti alueelle 1700-luvun lopussa. Tämä kyseinen tammi on edelleen pystyssä ja nähtävillä yhdessä alueen monista vehreistä puistoista Kuninkaantammen pohjoispuolella.

Monipuolisuus alkaa takapihalta

Kuninkaantammen alueen tarjoamat monipuoliset ulkoilumahdollisuudet avautuvat suoraan asukkaiden takapihalta. Läheltä löytyvät niin upea luonnonsuojelualue, Paloheinän hiihtoladut kuin golfkenttäkin. Ruokakauppareissutkin onnistuvat kätevämmin kuin koskaan, sillä talokokonaisuuteen rakennettu päivittäistavarakauppa tarjoaa asukkailleen monipuolisen tuotevalikoiman. Virkeän alueen vetovoimaa lisää myös syksyllä 2023 alueelle valmistuva koulu ja päiväkoti. Vuoteen 2027 mennessä alueelle on odotettavissa arviolta 5500 uutta asukasta ja 1000 uutta työpaikkaa.

Kuninkaantammi, Helsinki – kaupunkia ja luontoa

Kaupungin ja luonnon keskellä sijaitseva Kuninkaantammi on uusi upea asuinalue Helsingin ja Vantaan rajalla. Tämä värikäs ja urbaani asuinalue on nopeasti kehittyvä ja kasvava. Kylämäinen tunnelma on taattu matalien rakennuksien sekä spiraalimaisesti rakennetun keskustan ansiosta.

Lue lisää Uutta Helsinkiä -sivuilta

Haluatko ensimmäisten joukkoon?

Jätä meille yhteystietosi Kuninkaantammen Taidekorttelin ennakkolistalle ja saat tietoa ensimmäisten joukossa tulevista kodeistamme sekä mahdollisuuden varata kotisi ennen julkisen ennakkomarkkinoinnin aloitusta!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.