Skip to content

Kuninkaantammen Taidekortteli

Ultramariinikuja 5, 00430 Helsinki, Suomi

Tervetuloa Kuninkaantammen Taidekortteliin

Uusia upeita taloja on rakentumassa Ultramariinikujan ja Kuninkaantammenkierron väliin Kuninkaantammen kehittyvälle ja kasvavalle asuinalueelle. Kuninkaantammi on alueena rauhallinen, urbaani ja ihastuttavan luonnon keskellä. Liity ennakkorekisterilistoilla, ja näin kuulet ensimmäisenä uusista kodeista.

Liity ennakkorekisteriin

Asunto Oy Helsingin Ultramariinin julkisivuvisualisointi

Helsingin Ultramariini – väri merten takaa

Upean sinisen värisävyn nimen mukaisesti nimetty Helsingin Ultramariini on Kuninkaantammen Taidekorttelin ensimmäiseksi rakentuva talokokonaisuus. Tämä kolmiportainen talo tulee sisältämään 61 kotia yksiöistä neliöihin – sisältäen muutaman todellisen helmen, 2-kerroksisen kodin. Talon alakertaan on tulossa päivittäistavarakauppa ja upea sisäpiha loistaa keskellä upeina kesäpäivinä.

Ultramariinin rakentaminen alkaa arviolta elokuussa 2022, ja sen arvioitu valmistuminen on loppukeväästä 2024.

Asunto Oy Helsingin Ultramariinin sisäpiha

Kuninkaantammi, Helsinki – kaupunkia ja luontoa

Kaupungin ja luonnon keskellä sijaitseva Kuninkaantammi on uusi upea asuinalue Helsingin ja Vantaan rajalla. Tämä värikäs ja urbaani asuinalue on nopeasti kehittyvä ja kasvava. Kylämäinen tunnelma on taattu matalien rakennuksien sekä spiraalimaisesti rakennetun keskustan ansiosta.

Lue lisää Uutta Helsinkiä -sivuilta

Haluatko ensimmäisten joukkoon?

Jätä meille yhteystietosi Kuninkaantammen Taidekorttelin ennakkorekisteriin ja saat tietoa ensimmäisten joukossa korttelin tulevista kodeistamme!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.