Skip to content

Teemme uusia mukavuusalueita

Uusia kerrostalokoteja yli 30 vuoden kokemuksella

Pohjola Rakennus -konserni on kotimainen perheyritys, jonka emoyhtiönä toimii Pohjola Rakennus Group PRG Oy.

Pohjola Rakennus Group PRG Oy:n tytäryhtiöitä ovat Pohjola Rakennus Oy Suomi, Pohjola Rakennus Oy Toimitilat, Eloisa-asunnot Oy ja PRG Property Development Oy.

Olemme luoneet mukavuusalueita Pohjolan elosuhteisiin jo yli 30 vuotta. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain yli 2 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Uusien kotien lisäksi palveluihimme kuuluvat myös kiinteistökehitys sekä toimitilojen rakentaminen. Olemme yksi Suomen suurimmista rakennus- ja kiinteistöalan yrityksistä ja työllistämme noin 3 000 ammattilaista, joista keskimäärin 200 on omaa henkilökuntaa.

Kun haluat löytää oman mukavuusalueesi, voit luottaa meihin.

lataa yritysesittelymme

Yrityksellämme on kuusi toimipistettä Suomessa:
Helsinki, Tampere, Turku, Jyväskylä, Kuopio ja Oulu

Vakavarainen perheyritys jo viidettä vuosikymmentä

Pohjola Rakennus -konserni on vastuullinen, vakavarainen perheyritys, joka on toiminut jo viidellä vuosikymmenellä Suomessa.

Pitkän historian ja luotettavuutemme ansiosta olemme niittäneet mainetta myös asiakkaidemme ja sidosryhmiemme keskuudessa ja vuonna 2023 olimmekin T-Median tutkimuksen mukaan rakennusalan maineikkain yritys.

Toimintamme jatkuvuuden myös poikkeuksellisessa markkinatilanteessa takaa huolellinen taloussuunnittelu, yrityksemme vakavaraisuus, kannattavuus, kilpailukyvystä huolehtiminen sekä nopea kellotaajuus, jonka ansiosta voimme reagoida nopeasti muuttuvaan markkinatilanteeseen ja taata toimivan projektinhallinnan hankkeillemme.

Millainen työpaikka olemme?

Pohjola Rakennus -konserni on noin 200 rakennusalan ammattilaisen työpaikka. Tyytyväinen henkilöstö on meille tärkeää. Tarjoamme omillemme hyvät edut, mukavan työyhteisön sekä arkea sujuvoittavat toimintatavat. Haemme jatkuvasti joukkoomme hyviä tyyppejä. Tule mukaan!

Työpaikkana olemme kannustava ja organisaatioltamme nuorekas. Meillä vastuun ja vapauden kulttuuri antavat oivat mahdollisuudet tehdä ja kehittyä.

henkilöstötyytyväisyys

Pohjola Rakennus -konsernin yritysvastuu

Pohjola Rakennus -konserni on suomalainen perheyhtiö. Se tarkoittaa pitkäjänteistä omistamista ja kestävää kasvua yhtiön arvojen mukaisesti.  Rakennamme koteja asukkaita ja ympäristöä kunnioittaen. Hallituksemme ja johtoryhmämme ohjaavat ja seuraavat vastuullisuustyötä. Vastuullisuustiimimme pitää huolta siitä, että työntekijöitämme kuunnellaan ja heidän vastuullisuuteen liittyvät ideansa otetaan huomioon. Yritysvastuu on jaettu meillä kolmeen osa-alueeseen: hyvä hallinto, sosiaalinen vastuu ja ympäristövastuu.

Vastuullisuusraportti 2023

Strategiamme

Arvomme

Halu uudistua

Me Pohjola Rakennus -konsernissa haluamme jatkuvasti oppia ja kehittyä, jotta voimme vastata muuttuvaan markkinatilanteeseen parhaalla mahdollisella tavalla. Uudistuminen on välttämätöntä ja teemmekin sitä tarpeen mukaan suunnitelmallisesti ja harkiten.

100% rehellisyys ja avoimuus

Pohjola Rakennus -konsernin yksi tärkeimmistä arvoista on 100 % rehellisyys ja avoimuus, aina. Kannatamme rehellistä, vastuullista liiketoimintaa ja edellytämme sitä myös yhteistyökumppaneiltamme, työntekijöiltämme sekä sidosryhmäläisiltämme.

Arvoa asiakkaalle

Kehitämme yhdessä henkilökuntamme, asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa toimintaamme ja tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme parempaa palvelua ja laatua joka päivä, sillä asiakas on toimintamme keskiössä.

Nopea kellotaajuus

Nopealla kellotaajuudella tarkoitamme ketterää ja yrittäjämäistä toimintaa sekä tehokasta toimintatahtia. Toimiva projektinhallinta ja nopea reagointikyky mahdollistavat meille kannattavan ja tuloksellisen liiketoiminnan, joka jatkuu yhä 30 vuoden kuluttuakin.

Konsernirakenne

Pohjola Rakennus Group PRG Oy

Pohjola Rakennus Group PRG Oy on Pohjola Rakennus -konsernin emoyhtiö, jonka tytäryhtiöitä ovat Pohjola Rakennus Oy Suomi, Pohjola Rakennus Oy Toimitilat, Eloisa-asunnot Oy sekä PRG Property Development Oy. Group PRG:n vastuualueisiin kuuluu omistajaohjaus, pääoman käytön hallinta, rahoitus, koko konsernin strategian ohjaus, hallinnon kokonaisuudet sekä strategian luominen 3-25 vuoden päähän. Lisäksi Groupissa työskentelee konsernin tukitoimintoihin liittyvät henkilöt viestinnän, IT:n, hankintojen ja HR:n parissa.

Tutustu

Pohjola Rakennus Oy Suomi

Pohjola Rakennus Oy Suomi on asuinkerrostalojen rakentamiseen keskittynyt rakennusliike. Yhtiö rakentaa vuosittain yli 3 000 asuntoa sekä pysäköintilaitoksia pääkaupunkiseudulle sekä Turun, Tampereen, Kuopion, Oulun ja Jyväskylän seuduille.

Tutustu

Eloisa-asunnot Oy

Eloisan rakennuttamat kodit on tarkoitettu 55 vuoden ikään ehtineille asujille, jotka voivat vuosien saatossa sopeuttaa kotinsa tiloja, tekniikkaa ja saatavilla olevia palveluja tarpeensa mukaan. Asuntojen ikäraja tarkoittaa sitä, että talo täyttyy rauhaa ja yhteisöllisyyttä arvostavista kanssa-asukkaista.

Näissä taloyhtiöissä ei tarvitse huolehtia muiden elämänrytmistä.

Tutustu

PRG Property Development Oy

PRG Property Development Oy toteuttaa kiinteistökehitystä yhteissijoittamisen hankemallilla. Yritys etsii ja toteuttaa korkean arvonnousupotentiaalisia ja hyvällä kassavirralla olevia hankkeita aluehankkeiden alkupäästä sekä toimii toteutettavien kiinteistöjen yhtenä omistajan kasvollisten kumppanisijoittajien kanssa.

Pohjola Rakennus -konsernin tytäryhtiö Pohjola Rakennus Oy Suomi toimii hankkeiden rakentajana, jolloin varmistutaan rakentamisen laadusta ja hankkeet saadaan toteutettua Avaimet käteen -periaatteella PRG Property Development Oy:lle sekä kumppanisijoittajille.

Medialle

Juha Metsälä

konsernijohtaja

Uutiset ja lehdistötiedotteet

Ajankohtaista-osiostamme löydät kaikki Pohjola Rakennus -konsernin uutiset sekä lehdistötiedotteemme.

Ajankohtaista