Skip to content

Teemme uusia mukavuusalueita

Pohjola Rakennus luo mukavuusalueita yli 30 vuoden kokemuksella niin asiakkaille, työntekijöille kuin yhteistyökumppaneillekin. Asiakkaillemme olemme luotettava ja lähellä. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain yli 2 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Työntekijöillemme tarjoamme kiinnostavia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittää omaa osaamista sekä mukavat kollegat. Yhteistyökumppanimme tuntevat meidät tarmokkaina ja määrätietoisina ammattilaisina, joiden kanssa asiat etenevät. Aivan. Kun haluat löytää oman mukavuusalueesi, voit luottaa meihin.

Uusia kerrostalokoteja yli 30 vuoden kokemuksella

Pohjola Rakennus Oy Suomi on vuonna 1989 perustettu vakaasti kasvava suomalainen perheyritys. Olemme ensimmäisiä projektinjohtourakoinnin toimintamallin käyttöönottaneita rakennusalan yrityksiä. Nykyään olemme tunnettuja vahvasta aluesuunnittelun osaamisestamme sekä hankekehityksestämme. Pääpainomme on asuinkerrostalojen rakentamisessa. Meillä on omaa henkilökuntaa noin 300 henkilöä ja olemme yksi Suomen suurimmista rakennusliikkeistä.

Yrityksellämme on kuusi toimipistettä Suomessa:
Helsinki, Tampere, Turku, Jyväskylä, Kuopio ja Oulu

Lataa yritysesittely

Asiakaskokemus toiminnan keskiössä

Kehitämme jatkuvasti asiakastyytyväisyyttämme ja pohdimme tapoja parantaa asiakkaittemme kokemuksia. Vuonna 2019 käynnistimme oman asuntomyynnin suurimmilla toiminta-alueillamme Uudellamaalla ja Pirkanmaalla saadaksemme paremman käsityksen asiakkaiden tarpeista ja toiveista ja jotta he oppisivat tuntemaan loistavat toimintatapamme jo ennen asunnon varaamishetkeä.

Asuntomyymälämme Helsingin keskustassa, Turussa, Tampereella ja Oulussa ovat varmuudella Pohjoismaiden parhaat rentoon keskusteluun kotiasioista ja oman kodin pintamateriaalien suunnitteluun. Tavoitteenamme on ollut luoda asiakkaillemme paras mahdollinen koti ja kulkea matka yhdessä heidän kanssaan asunnon varaushetkestä aina onnelliseen asumiseen asti.

Pohjola Rakennus osallistui vuonna 2020 toista vuotta peräkkäin EPSI Rating -tutkimukseen, jossa tutkitaan asiakkaiden tyytyväisyyttä rakennusliikkeiden toimintaan. Tälläkin kertaa Pohjola Rakennus sijoittui tutkimuksen kärkikolmikkoon säilyttäen tuoreimmassakin tutkimuksessa hienon viimekertaisen sijoituksensa ollen kolmantena. Tästä on hyvä jatkaa!

Tutustu tuloksiin

Millainen työpaikka olemme?

Pohjola Rakennus Oy Suomi on noin 300 rakennusalan ammattilaisen työpaikka. Tyytyväinen henkilöstö on meille tärkeää. Tarjoamme omillemme hyvät edut, mukavan työyhteisön sekä arkea sujuvoittavat toimintatavat. Haemme jatkuvasti joukkoomme hyviä tyyppejä. Tule mukaan!

Työpaikkana olemme kannustava ja organisaatioltamme nuorekas. Meillä vastuun ja vapauden kulttuuri antavat oivat mahdollisuudet tehdä ja kehittyä. Arvoihimme kuuluvat ammattitaitoinen henkilökunta, työn ilo sekä asiakastyytyväisyys ja kannattavuus.

Henkilöstötutkimuksemme tulokset

Hallitus

Juha Metsälä

hallituksen puheenjohtaja

Perustaja. Hallituksessa vuodesta 1989.

Kim Gran

varsinainen jäsen, vuorineuvos

Nokian Renkaat Oyj:n toimitusjohtaja 2000-2014. Hallituksessa vuodesta 2017.

Jan Montell

varsinainen jäsen

Fingrid Oyj:n johtoryhmän jäsen sekä talous- ja rahoitusjohtaja. Hallituksessa vuodesta 2019.

Erkka Valkila

varsinainen jäsen

SATO Oyj:n toimitusjohtaja 2003-2015. Hallituksessa vuodesta 2016.

Tutu Wegelius-Lehtonen

varsinainen jäsen

Lassila & Tikanoja Oyj:n Kiinteistöpalveluiden toimialajohtaja 2016-2019. Hallituksessa vuodesta 2020.

Carita Metsälä

varajäsen

Christian Metsälä

varajäsen

Johtoryhmä

Esa Neuvonen

toimitusjohtaja

Timo Alamiekkaoja

CFO

Ilkka Alvoittu

liiketoimintajohtaja, hankekehitys

Pia Arrhenius

strategia- ja yrityssuunnittelujohtaja

Tomi Jukola

liiketoimintajohtaja, tuotanto

Hannu Hirvensalo

liiketoimintajohtaja, pääkaupunkiseutu

Medialle

Mira Sköld
viestinnän asiantuntija
mira.skold@pohjolarakennus.fi
045 631 4758

Lataa

orig 1906 x 1126

Lataa

neg 1906 x 1126