Skip to content

Teemme uusia mukavuusalueita

Pohjola Rakennus -konserni on kotimainen perheyritys. Olemme luoneet mukavuusalueita Pohjolan elosuhteisiin jo yli 30 vuotta. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain lähes 4 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Uusien kotien lisäksi palveluihimme kuuluvat myös kiinteistökehitys sekä toimitilojen rakentaminen. Olemme yksi Suomen suurimmista rakennus- ja kiinteistöalan yrityksistä ja työllistämme lähes 4 000 ammattilaista, joista noin 250 on omaa henkilökuntaa. Kun haluat löytää oman mukavuusalueesi, voit luottaa meihin.

Uusia kerrostalokoteja yli 30 vuoden kokemuksella

Pohjola Rakennus -konserni on vuonna 1989 perustettu kotimainen perheyritys, jonka emoyhtiönä toimii Pohjola Rakennus Group PRG Oy. Pohjola Rakennus Group PRG Oy:n tytäryhtiöitä ovat Pohjola Rakennus Oy Suomi, Eloisa-asunnot Oy ja PRG Property Development Oy. Olemme ensimmäisiä projektinjohtourakoinnin toimintamallin käyttöönottaneita rakennusalan yrityksiä. Nykyään olemme tunnettuja vahvasta aluesuunnittelun osaamisestamme sekä hankekehityksestämme. Pääpainomme on asuinkerrostalojen rakentamisessa. Meillä on omaa henkilökuntaa noin 250 henkilöä ja olemme yksi Suomen suurimmista rakennusliikkeistä.

lataa yritysesittely

Yrityksellämme on kuusi toimipistettä Suomessa:
Helsinki, Tampere, Turku, Jyväskylä, Kuopio ja Oulu

Asiakaskokemus toiminnan keskiössä

Kehitämme jatkuvasti asiakastyytyväisyyttämme ja pohdimme tapoja parantaa asiakkaidemme kokemuksia. Vuonna 2019 käynnistimme oman asuntomyynnin suurimmilla toiminta-alueillamme Uudellamaalla ja Pirkanmaalla saadaksemme paremman käsityksen asiakkaiden tarpeista ja toiveista ja jotta he oppisivat tuntemaan loistavat toimintatapamme jo ennen asunnon varaamishetkeä.

Asuntomyymälämme Turussa, Tampereella ja Oulussa ovat varmuudella Pohjoismaiden parhaat rentoon keskusteluun kotiasioista ja oman kodin pintamateriaalien suunnitteluun. Tavoitteenamme on ollut luoda asiakkaillemme paras mahdollinen koti ja kulkea matka yhdessä heidän kanssaan asunnon varaushetkestä aina onnelliseen asumiseen asti.

Pohjola Rakennus on menestynyt asiakastyytyväisyyskyselyissä ja asiakkaillemme lähetetyssä asiakastyytyväisyyskyselyssä saimme viime vuonna arvosanaksi 4,4 asteikoilla 1-5. Tästä on hyvä jatkaa!

Millainen työpaikka olemme?

Pohjola Rakennus -konserni on noin 250 rakennusalan ammattilaisen työpaikka. Tyytyväinen henkilöstö on meille tärkeää. Tarjoamme omillemme hyvät edut, mukavan työyhteisön sekä arkea sujuvoittavat toimintatavat. Haemme jatkuvasti joukkoomme hyviä tyyppejä. Tule mukaan!

Työpaikkana olemme kannustava ja organisaatioltamme nuorekas. Meillä vastuun ja vapauden kulttuuri antavat oivat mahdollisuudet tehdä ja kehittyä.

henkilöstötutkimuksemme tulokset

Hallitus

Juha Metsälä

konsernijohtaja

Perustaja, hallituksen puheenjohtaja. Hallituksessa vuodesta 1989.

Kim Gran

varsinainen jäsen, vuorineuvos

Nokian Renkaat Oyj:n toimitusjohtaja 2000-2014. Hallituksessa vuodesta 2017.

Kari Inkinen

varsinainen jäsen

Pohjola Rakennus Oy Suomen toimitusjohtaja 2019–2021. Hallituksessa vuosina 2018–2019, ja vuodesta 2022.

Jouko Kemppinen

varsinainen jäsen

YIT yhtymän Senior Vice President (investments and business development) 2013-2017. Hallituksessa vuodesta 2022.

Jan Montell

varsinainen jäsen

Fingrid Oyj:n johtoryhmän jäsen sekä talous- ja rahoitusjohtaja. Hallituksessa vuodesta 2019.

Erkka Valkila

varsinainen jäsen

SATO Oyj:n toimitusjohtaja 2003-2015. Hallituksessa vuodesta 2016.

Tutu Wegelius-Lehtonen

varsinainen jäsen

Lassila & Tikanoja Oyj:n Kiinteistöpalveluiden toimialajohtaja 2016-2019. Hallituksessa vuodesta 2020.

Carita Metsälä

varajäsen

Christian Metsälä

varajäsen

Johtoryhmä

Esa Neuvonen

toimitusjohtaja

Ilkka Alvoittu

liiketoimintajohtaja, hankekehitys

Hannu Hirvensalo

liiketoimintajohtaja, pääkaupunkiseutu

Tomi Jukola

liiketoimintajohtaja, Kuopio, Jyväskylä ja Oulu

Lauri Lätti

talousjohtaja

Juhani Nummi

kehitysjohtaja

Medialle

Anni Maliniemi
viestintäpäällikkö
anni.maliniemi@pohjolarakennus.fi
044 421 0317