Skip to content

Asunto Oy Helsingin Ultramariini

Ultramariinikuja 5, 00430 HELSINKI

ennakkomarkkinoinnissa

35 kotia

Energialuokka: A2018

Arvioitu valmistuminen10/2024

Helsingin Ultramariini

Ultramariinin faktat

3–4 kerrosta
38 kotia
1h+kt – 4h+kt+s
31.0 – 89.5 m²
1 liiketila
24 autohallipaikkaa
Päivittäistavarakauppa
Helsingin kaupungin vuokratontti
Energialuokka A2018

Ultramariini ei tarjoa
ainoastaan silmänruokaa

Sininen väri on ollut tärkeä sävy maalaustaiteessa jo vuosisatojen ajan, ja sen historia ulottuu aina antiikin ajoilta asti. Aluksi sininen pigmentti valmistettiin  Lapis lazuli -kivestä, joka oli harvinaisuutensa ansiosta erityisen kallis. Maalaustaiteessa sinistä väriä on käytetty monissa eri tyyleissä ja aikakausina. Keskiajalla sininen sävy oli usein käytössä uskonnollisissa maalauksissa, kuten ikoneissa ja alttaritauluissa, symboloimassa taivasta ja pyhyyttä. Väriin oli tuolloin varaa vain kirkolla ja aatelisilla. Renessanssin aikana sininen sävyn käyttö hiljalleen yleistyi ja 1800-luvulla sinisestä väristä tuli merkittävä osa impressionistista tyyliä, jossa sen käyttö lisääntyi räiskyvinä sävyinä, mm. kuvaamaan taivaan ja veden heijastuksia. Hiljattain julkaistun tutkimuksen mukaan siniset taideteokset tuottavat katsojilleen eniten mielihyvää.

Nykyään sininen väri on edelleen tärkeä osa maalaustaiteen palettia. Se on monipuolinen sävy, joka voi luoda monenlaisia tunnelmia ja merkityksiä, ja sitä käytetään usein symboloimaan rauhaa, vakautta ja luotettavuutta.

Näin alkaa matkamme Kuninkaantammen Taidekorttelin ensimmäiseen kotitaloon; arvokkuutta huokuvaan Asunto Oy Helsingin Ultramariiniin.

Ennakkovaraajan etu – ilman huolta sitoutumisesta!

Tarjoamme nyt ennakkovaraajan etuna asuntotyyppikohtaisen alennuksen myyntihinnasta, jos varaus johtaa myöhemmin kauppaan 5 kk sisällä sitovan myynnin aloituksesta. Varauksen voi tehdä suullisesti ilman sitoumusta, eikä varaussopimuksia tai -maksuja tehdä.
Varauksen voi perua rakentamisen aikana ilman kuluja niin halutessaan.
Edut ovat voimassa uusiin varauksiin 30.9.2023 saakka.

Kysy lisätiedot asuntomyynniltämme!

Yksiöt -10 000 euroa
Kaksiot -20 000 euroa
Kolmiot -30 000 euroa
Neliöt -40 000 euroa

Tervetuloa kotiin

Koteja monenlaisiin tarpeisiin

Ultramariini tarjoaa ainutlaatuisen, käytännöllisen ja modernin kodin keskellä vehreintä Helsinkiä niin perheille kuin ensiasunnon ostajalle. Koteja löytyy 38 kappaletta yksiöistä neliöihin ja jopa kaksikerroksisiin koteihin. Ultramariinin suunnittelussa olemme keskittyneet isoihin koteihin perheille ja tilaa tarvitseville.

Yhteistilat vertaansa vailla

Ultramariinin alakerroksista löytyvä harrastetila tarjoaa asukkaille mahdollisuuden järjestää vaikkapa juhlia tai kokouksia ulkoistettuna oman kodin temmellyksestä. Jos juhlista loppuu kahvimaito kesken, on päivittäistavarakauppa onneksi vieressä – rakennettuna suoraan osaksi yhtä Ultramariinin taloa. Iltaisin voi rentoutua taloyhtiön saunassa ja viettää aikaa kaikkien asukkaiden käytössä olevassa asukasolohuoneessa. Pyykkipäivän koittaessa pyykkien pesu onnistuu vaivatta kiinteistön pesulahuoneessa, jonka vieressä olevasta käytännöllisen kokoisesta kuivaushuoneesta hyötyy etenkin lakanoiden pesupäivänä.

Ekologista ja toimivaa

Alueen rakentamisessa on huomioitu sekä asukkaiden viihtyvyys että ympäristön kestävyys erilaisten luovien ja ekologisten ratkaisujen avulla. Ultramariinin puoliavoin korttelirakenne mahdollistaa talojen sisäpihalle kätkeytyvät kauniit ja valoisat puisto- ja oleskelualueet, jotka maalaavat viherkattojen ohella aluetta vehreäksi ja kutsuvat aurinkoisena päivänä viettämään aikaa myös pihalle.

Viihtyisälle pihalle rakennettu sadepuutarha huolehtii talojen viherkattojen ohella sadevesien päätymisestä hyötykäyttöön rankempienkin syyssateiden aikana. Sadepuutarha lisää asuinalueen luonnonläheistä tunnelmaa, saaden sekä asukkaat että ympäröivän kasvillisuuden viihtymään. Ultramariinin aurinkopaneelien tuottama energia hyödynnetään kiinteistön sähköön.

Urbaani kyläyhteisö Helsingin historiallisella alueella

Jo ennen ajanlaskun alkua ymmärrettiin vehreän Kuninkaantammen ympäristön ainutlaatuisuus. Alueella on nimittäin todistetusti asuttu jo kivikaudella, mikä tekee siitä Helsingin vanhimman asutun paikan – eikä turhaan. Arvokkuutta hehkuvan nimensä Kuninkaantammi on saanut ihan oikeasta tammesta, jonka Ruotsin kuningas Kustaa III istutti alueelle 1700-luvun lopussa. Tämä kyseinen tammi on edelleen pystyssä ja nähtävillä yhdessä alueen monista vehreistä puistoista Kuninkaantammen pohjoispuolella.

Tutustu asuinalueeseen

Ultramariini kartalla

Kartta © Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto

Tervetuloa kotimatkalle

Nyt on aika mennä pintaa syvemmälle. Löydät alta Ultramariinin ennakkomarkkinointi- ja materiaaliesitteen sekä tarkemmat tiedot vapaana olevista kodeista.

Voit varata kotisi sähköisesti tai soittaa suoraan asuntomyyntiimme.

Tilaa esite ja hinnasto

Voit tilata painetun esitteen ja hinnaston kotiosoitteeseesi syöttämällä tietosi alla olevaan lomakkeeseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Vapaa Alustavia varauksia Varattu

Kodit myy

Uudenmaan asuntomyynti

Pohjola Rakennus Oy Suomi
020 7759 630
kodit.uusimaa@pohjolarakennus.fi

Ota yhteyttä

Aktivoi kartta klikkaamalla