Skip to content
Kodit | HELSINKI | Kuninkaantammi

Asunto Oy Helsingin Ultramariini

Ultramariinikuja 5, 00430 HELSINKI

ennakkomarkkinoinnissa

54 kotia

Energialuokka: A2018

Arvioitu valmistuminen10/2024

KAMPANJATARJOUS – ENNAKKOVA­RAAJAN ETU

Käynnissä erinomainen kampanjatarjous: Kun teet varauksen Asunto Oy Helsingin Ultramariinin kodista viimeistään 31.12.2022, saat ennakkovaraajan etuna jopa 3.000 euroa. Edun voit hyödyntää joko asunnon kauppahintaan tai lisä- ja muutostöihin. Tämä tarjous koskee vain uusia varauksia, eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.

Ultramariinin faktat

3–4 kerrosta
58 kotia
1h+kt – 4h+kt+s
26.5 – 89.5 m²
26 autohalli- ja 6 autopihapaikkaa
1 liiketila
Helsingin kaupungin vuokratontti
Energialuokka A2018

Ultramariinin sisäpiha

Monipuolinen ja vehreä Kuninkaantammi

Kuninkaantammen Asunto Oy Helsingin Ultramariinin asuintalot ja sen ympäristö tarjoavat kaiken, mitä moderni kaupunkilainen elinympäristöltään tarvitsee. Kuninkaantammessa Ultramariinin ympärillä palvelut ja harrastusmahdollisuudet ovat ihan vierellä ja Kuninkaantammen luonto kutsuu luokseen.  Alueen tarjoamat ulkoilumahdollisuudet avautuvat suoraan asukkaiden takapihalta. Läheltä löytyvät niin upea luonnonsuojelualue, Paloheinän hiihtoladut kuin golfkenttä. “Taiteilijapuistoiksikin” kutsutuilla viheralueilla asukkaat voivat harrastaa kaupunkiviljelyä ja hakea omista yrttitarhoistaan kauden raaka-aineet kotikeittiönsä käyttöön.

Ruokaostokset onnistuvat kätevämmin kuin koskaan, sillä kortteliin rakentuu oma päivittäistavarakauppa. Virkeän alueen vetovoimaa lisää myös syksyllä 2023 alueelle valmistuvat koulu ja päiväkoti. Alueen kulkuyhteydet ovat loistavat, sillä lähin bussipysäkki on vain pienen kävelymatkan päässä, ja autolla pääsee Hämeenlinnan väylälle sukkelasti.

Helsingin Ultramariini aluekartta

Kulkuyhteydet Kuninkaantammesta – julkisilla ja autoillen

Ultramariinista pääset kulkemaan erittäin näppärästi julkisilla kulkuneuvoilla, sillä lähin bussipysäkki sijaitsee vain 200 metrin päässä kotiovelta. Lähin ostokeskus Myyrmanni on vain 13 minuutin päässä, johon pääset yhdellä linja-autokyydillä. Myyrmannin vierestä Myyrmäestä löydät myös lähimmän junapysäkin. Ulkoiluhenkisille Paloheinän ulkoilualue, jossa on esimerkiksi kuntoportaat, ei sijaitse kävellenkään kaukana ja linja-autolla pääset sinne kotiovelta vain 7 minuutissa. Mikäli matkustaminen lentoyhteyksin on sinulle mielekästä, pääset Helsinki-Vantaan lentoasemalle näppärin yhteyksin 40 minuutissa.

Autoilijoille on yhteydet myös hyvät Ultramariinista. Hämeenlinnanväylä sijaitsee nimittäin autoteitä pitkin vain yhden kilometrin päässä. Ultramariinista löydät yhteensä 26 autopaikkaa, suurin osa sijaiten autohallissa ja muutamia ulkopaikoilla.

HSL-reittiopas – tutki kulkuyhteyksiä

Koteja monenlaisiin tarpeisiin

Ultramariini tarjoaa ainutlaatuisen, käytännöllisen ja modernin kodin keskellä vehreintä Helsinkiä niin perheille kuin ensiasunnon ostajalle. Koteja löytyy 58 kappaletta yksiöistä neliöihin ja jopa kaksikerroksisiin koteihin.

Urbaani kyläyhteisö Helsingin historiallisella alueella

Jo ennen ajanlaskun alkua ymmärrettiin vehreän Kuninkaantammen ympäristön ainutlaatuisuus. Alueella on nimittäin todistetusti asuttu jo kivikaudella, mikä tekee siitä Helsingin vanhimman asutun paikan – eikä turhaan. Arvokkuutta hehkuvan nimensä Kuninkaantammi on saanut ihan oikeasta tammesta, jonka Ruotsin kuningas Kustaa III istutti alueelle 1700-luvun lopussa. Tämä kyseinen tammi on edelleen pystyssä ja nähtävillä yhdessä alueen monista vehreistä puistoista Kuninkaantammen pohjoispuolella.

Ultramariinin aikataulu

Ennakkomarkkinointi alkanut 08/2022

Kotien myynti alkaa arviolta, kevät 2023

Rakentaminen alkaa arviolta, alkukesä 2023

Ultramariini valmistuu arviolta 10/2024

Ekologista ja toimivaa

Alueen rakentamisessa on huomioitu sekä asukkaiden viihtyvyys että ympäristön kestävyys erilaisten luovien ja ekologisten ratkaisujen avulla. Ultramariinin puoliavoin korttelirakenne mahdollistaa talojen sisäpihalle kätkeytyvät kauniit ja valoisat puisto- ja oleskelualueet, jotka maalaavat viherkattojen ohella aluetta vehreäksi ja kutsuvat aurinkoisena päivänä viettämään aikaa myös pihalle.

Viihtyisälle pihalle rakennettu sadepuutarha huolehtii talojen viherkattojen ohella sadevesien päätymisestä hyötykäyttöön rankempienkin syyssateiden aikana. Sadepuutarha lisää asuinalueen luonnonläheistä tunnelmaa, saaden sekä asukkaat että ympäröivän kasvillisuuden viihtymään. Ultramariinin aurinkopaneelien tuottama energia hyödynnetään kiinteistön sähköön.

Yhteistilat vertaansa vailla

Ultramariinin alakerroksista löytyvä harrastetila tarjoaa asukkaille mahdollisuuden järjestää vaikkapa juhlia tai kokouksia ulkoistettuna oman kodin temmellyksestä. Jos juhlista loppuu kahvimaito kesken, on päivittäistavarakauppa onneksi vieressä – rakennettuna suoraan osaksi yhtä Ultramariinin taloa. Iltaisin voi rentoutua taloyhtiön saunassa ja viettää aikaa kaikkien asukkaiden käytössä olevassa asukasolohuoneessa. Pyykkipäivän koittaessa pyykkien pesu onnistuu vaivatta kiinteistön pesulahuoneessa, jonka vieressä olevasta käytännöllisen kokoisesta kuivaushuoneesta hyötyy etenkin lakanoiden pesupäivänä.

Helsingin Ultramariini

Tervetuloa kotimatkalle

Nyt on aika mennä pintaa syvemmälle. Löydät alta Ultramariinin ennakkomarkkinointi- ja materiaaliesitteen sekä tarkemmat tiedot vapaana olevista kodeista.

Voit varata kotisi sähköisesti tai soittaa suoraan asuntomyyntiimme.

Vapaa Alustavia varauksia Varattu

Kodit myy

Sofia Ruokanen

Pohjola Rakennus Oy Suomi
020 7759 630
kodit.uusimaa@pohjolarakennus.fi

Ota yhteyttä

Aktivoi kartta klikkaamalla