Skip to content

Asunto Oy Helsingin Hellikki

Paatsamatie 12 (A-talo), 00320 HELSINKI

myynnissä

7 kotia

Energialuokka: A2018

Valmistunut4/2024

Kesäedut asunnon ostajalle

Tarjoamme Hellikin viimeisiin koteihin nyt huikeat uuden kodin ostajan edut; saat velattomasta kauppahinnasta 10 % alennuksen, ja lisäksi maksamme puolestasi 12 kuukauden hoito- ja rahoitusvastikkeet.

Edut ovat voimassa 31.8.2024 saakka.

Tartu tilaisuuteen ja kysy lisätiedot asuntomyynniltämme!

Ota yhteyttä     Katso vapaat kodit

Hellikin faktat

Muuttovalmis
Hitas-kohde
3–6 kerrosta
34 kotia
1h+kt – 4h+kt+s
34.0 – 97.0 m²
20 vuokrattavaa autopaikkaa
1 liiketila, 44.0 m²
Helsingin kaupungin vuokratontti
Energialuokka A2018

Hellikki – Rodopuiston kotoisa Hitas-uudiskohde

Asunto Oy Helsingin Hellikki valmistui ikivihreän Haagan Alppiruusupuiston viereen, Etelä-Haagan pohjoisosaan. Kolmeen ja kuuteen kerrokseen rakennettu energiatehokas Hellikki on Helsingin kaupungin Hitas-uudiskohde, joka hakee vertaistaan. Sijainti rauhallisella ja turvallisella asuinalueella vehreiden puistojen ja hyvien liikenneyhteyksien lähellä on ainutlaatuinen. Nämä kauniit puistot ja viheralueet avautuvat asukkaille niin ikkunoista, parvekkeilta kuin terasseilta. Hellikki on hintatasoltaan taatusti Haagan parhaimmistoa!

Tervetuloa hurmaavaan Haagaan!

Mukavaa asumista luonnon helmassa

Hellikin yksiportaisessa asuintalossa on helppo ja mukava asua. Hellikin ensimmäiseen kerrokseen sijoittuu väestönsuoja, ulkoiluvälinevarastot, lastenvaunuvarasto, tekniset tilat ja talopesula kuivaushuoneineen. Toisessa kerroksessa sijaitsevat talosauna ja huoneistokohtaiset irtaimistovarastot sekä toinen kuivaushuone. Asukkaiden käyttöön tarkoitettu monitoimitila löytyy kolmannesta kerroksesta. Savuttomassa taloyhtiössä on muun muassa hissi, laajakaista ja kaapeli-TV. Kotien turvallisuus on huomioitu sähköisellä lukituksella sekä ulko-ovien ovikoodijärjestelmällä.

Hellikin osakkeenostajilla on mahdollisuus vuokrata pysäköintilaitoksessa sijaitsevia autopaikkoja. Pyöräteiden ja hyvien joukkoliikenneyhteyksien ansiosta Hellikki sopii loistavasti myös autottomille. Kohde on suunniteltu energialuokkaan A2018. Energiatehokkuuden lisäämiseksi yhtiön vesikatolle asennetaan aurinkopaneelit, joiden tuottama energia hyödynnetään kiinteistön sähköön. Hellikillä on naapuritalojen kanssa erityisen upea korttelin yhteinen piha-alue, johon on panostettu tavallista enemmän. Tontti on Helsingin kaupungin vuokratontti. Taloyhtiön alimmasta kerroksesta löytyy yksi liiketila.

Tilaa koko perheen unelmille

Hellikin koteja ympäröivä vehreys ulottuu sisälle asti tuoden ihanaa pientaloasumisen tunnelmaa. Hellikki on kodikas asuintalo, jossa on huomioitu asukkaiden erilaiset elämäntilanteet. Taloyhtiössä on painotettu isompia koteja, jotka palvelevat hyvin isompiakin lapsiperheitä. Lisäksi eri kokoisia koteja löytyy niin pariskunnille kuin pienemmille lapsiperheille – yhtä lailla ensiasunnon ostajille kuin omakoti- tai rivitalosta kerrostaloelämisen helppouteen haluaville.

Hellikin kodit pysyvät lämpiminä vesikiertoisilla pattereilla, jotka on liitetty kaukolämpöverkkoon. Asukkaita hemmottelee kylpyhuoneen sähkökäyttöinen mukavuuslattialämmitys. Kodeissa on energiatehokkaat huoneistokohtaiset ilmanvaihtokoneet, joissa on sekä lämmöntalteenotto että sähköinen jälkilämmitys. Lähes kaikissa asunnoissa on joko ranskalainen tai lasitettu parveke – Paatsamantien puolen 1. kerroksen kodeista löytyy jopa oma asuntoterassi.

Upea Alppiruusupuisto kodin vieressä

Haagan Alppiruusupuisto eli tuttavallisesti Rodopuisto on todellinen helmi Helsingin puistojen joukossa. Hellikin kodit ovat kirjaimellisesti puiston kyljessä; yltäkylläistä kukintaa on helppo lähteä kotoa katsomaan ja kutsua vieraatkin mukaan. Männyt luovat katon upeiden pensaiden kukkaloistolle. Alppiruusut ja puistoatsaleat kukkivat tyypillisesti kesäkuussa. Asuinalue on upea pienkerrostalojen paratiisi, jonka seesteisyys ja puistomaisuus vetoaa asukkaisiin voimakkaasti. Haagalaiset arvostavat nimenomaan luonnon läheisyyttä ja erinomaisia ulkoilu- ja harrastusmahdollisuuksia, sekä alueen miljöötä ja viihtyisyyttä. Myös Keskuspuiston läheisyys ja 50-luvun arkkitehtuuri ovat tärkeitä monille.

Tutustu asuinalueeseen

Etelä-Haaga on omaleimainen ja seesteinen kotipesä hyvien palvelujen äärellä

Etelähaagalaisten turvallisena ja rauhallisena pitämä asuinalue sopii niin yksinasuville, pariskunnille, lapsiperheille kuin vaikka omakotitalosta muuttaville. Koulujen ja päiväkotien sekä juna-aseman läheisyys helpottavat arkea. Kauniiden puistojen lisäksi Kaari ja Sello -kauppakeskukset ovat lähietäisyydellä.

Arvostetulta ja lapsiystävällisenä pidetyltä asuinalueelta on hyvät liikenneyhteydet keskustaan. Huopalahden rautatieasemalle on vain puolisen kilometriä, sekä Helsingin Itäkeskuksen ja Espoon Keilaniemen välille rakennettava pikaraitiolinja Raide-Jokeri tulee kulkemaan Haagan kautta. Liikennöinnin arvioidaan alkavan heti alkuvuodesta 2024. Lähin pysäkki on vain 200 metrin päässä Hellikistä – pysäkki on sopivan lähellä kävellä sekä tarpeeksi kaukana, ettei liikennöinnin äänet kuulu pihapiiriin.

Julkisen liikenteen kehittyessä myös asuinalue säilyttää arvonsa. Pyöräteiden ja hyvien joukkoliikenneyhteyksien ansiosta sijainti sopii myös autottomille asukkaille. Asuinalueen valinnassa haagalaiset painottavat juuri hyviä joukkoliikenneyhteyksiä. Hellikistä on helppo lähteä, ja kotiin hyvä palata.

Mikä on Hitas-kohde?

Hitas-kohteet ovat uudisrakennuksia, jotka on tarkoitettu tarjoamaan kohtuuhintaisia uudiskoteja Helsinkiin. Kotien hintakatto on määritelty Helsingin kaupungin toimesta, jota ei jälleenmyytäessäkään voi ylittää. Hitas-asunnot ovat erittäin suosittuja, sillä ne antavat mahdollisuuden ostaa asunnon uudiskohteesta markkinahintaa edullisemmin. Tämän vuoksi asuntoja ei varata nopeusjärjestyksessä tai jonottamalla, vaan asuntoja haetaan hakuaikana ja sen päättyessä järjestetään hakijoiden kesken arvonta, jolla valitaan järjestys asuntojen osto-oikeuteen. Arvonnassa lapsiperheillä on etusija kolmen huoneen ja sitä suurempiin perheasuntoihin.

Lue Hitas-kohteiden tarkempi esittely Helsingin kaupungin sivuilta.

Lue lisää

Mahdollisesti vapaaksi jäävät asunnot

Mikäli Hitas-asuntojen arvonnan jälkeen asuntoa ei ole hakenut kukaan tai arvonnan etusijajärjestyksen hakijoista kukaan ei halua ostaa asuntoa, siirtyy asunto vapaaseen myyntiin ottaen huomioon Hitas-asuntoja koskevat määräykset. Hellikin vapaat kodit löydät tämän sivun alaosasta.

Katso vapaat kodit

Hellikin Hitas-arvontatulokset

Löydät täältä 12.12.2022 suoritetun arvonnan tulokset.
Arvonnan tuloksena julkaistaan hakijoiden arvontakoodit asunnoittain kymmenen ensimmäisen sijan osalta.

KATSO ARVONTATULOKSET

Vapaa Alustavia varauksia Varattu

Kodit myy

Uudenmaan asuntomyynti

Pohjola Rakennus Oy Suomi
020 7759 630
kodit.uusimaa@pohjolarakennus.fi

Ota yhteyttä

Aktivoi kartta klikkaamalla