Skip to content
Alppiruusupuisto

Koti Alppiruusupuiston kainalossa

Kesäpäivän kaunis valo paistaa ikkunasta sisään ja katse hakeutuu tahtomatta ulos. Paatsamatien toisella puolella ei sijaitse mikä tahansa mäntymetsä, vaan upea Haagan Alppiruusupuisto kesäkuisessa kukkaloistossaan. Näkymä uuden kodin ikkunassa tuntuu lottovoitolta. Tällaisia koteja ei tule helpolla vastaan.

Liity ennakkorekisteriin
Julkisivuvisualisointi Helsingin Atsaleasta

Rodopuiston säkenöivä Atsalea

MYYNNISSÄ
Asunto Oy Helsingin Atsalea rakentuu ikivihreän Haagan Alppiruusupuiston viereen, Etelä-Haagan pohjoisosaan. Sijainti vehreiden puistojen ja hyvien liikenneyhteyksien lähellä on ainutlaatuinen. Atsalean kodit ovat myynnissä.

Tutustu ja varaa omasi
Haagan Paatsamatien kodit katutasolta

Kotien väriloistoa

Haagan Paatsamatielle rakennetaan neljä uutta 6-kerroksista taloa, jotka sisältävät koteja moniin elämäntilanteisiin. Haagan puutarhamainen asuinalue toimii insipiraationa asunto- ja pihasuunnittelussa luoden näistä kodeista ja piha-alueista mahdollisimman viihtyisiä.

Palvelut lähellä ja vieressä

Kaikki tarvittavat palvelut löytyvät lyhyen matkan päästä kotoa. Olit sitten menossa juna-asemalle, ruokakauppaan, töihin, koululle tai urheilemaan, matka ei taatusti ole pitkä.

Paatsamatielle taloja kukkaloistojen innoittamana

Atsalea, Erika, Elvira ja Hellikki – nimet, jotka ovat syntyneet taloille upean viereisen Alppiruusupuiston innoittamana. Paatsamatien varrelle rakentuvat ryhdikkäät talot ovat erinomainen lisä Haagan asuntotarjontaan. Helsingin Atsalea siirtyy näistä ensimmäisenä ennakkomarkkinointiin. Mikäli haluat tietää lisää tulevista taloista – Elvira ja Hellikki – ensimmäisten joukossa, liity kohteen ennakkorekisterilistoille.

Haagan aluehankkeen taloja

Haluatko ensimmäisten joukkoon?

Jätä meille yhteystietosi Haagan Paatsamatien ennakkorekisteriin ja saat tietoa ensimmäisten joukossa tulevista kodeistamme sekä mahdollisuuden varata kotisi ennen julkisen ennakkomarkkinoinnin aloitusta!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.