Skip to content

Vantaa

Uudiskohteemme Vantaalla

Uudet asunnot Vantaalla

Vantaa on Suomen neljänneksi suurin kaupunki. Se on saanut nimensä muinaisten hämäläisten kaupungin läpi virtaavasta joesta käyttämän nimen mukaan. Nykyisin Vantaa on Suomen suurimpia kehittyviä kaupunkeja loistavilla palveluilla ja kulkuyhteyksillä. Pohjola Rakennuksen uudiskohteet Vantaalla sijaitsevat aina siellä, mistä asukas saa mahdollisimman paljon arjen ja viikonlopun elämään. Oli kyse sitten palveluiden äärellä asumisesta, loistavista liikenneyhteyksistä tai liikuntamahdollisuuksista.

Asuinalueet     Kodit

Asuntomyynti

Martinlaakso

Martinlaaksosta on ponnistanut kaksi aikamme suurta Formula 1 -kuskia, Mikat Häkkinen ja Salo. Mika Häkkisen aukion viereen 9 rakennusta käsittävä uusi kaupunkikortteli nimeltään Martinlaakson Formula on valmistunut keväällä 2022.

Tutustu Martinlaaksoon

Vanha Koivukylä

Koivumetsään rakennettu vanha Koivukylä on pääradan läntisellä puolella sijaitseva viihtyisä ja kasvava Vantaan kaupunginosa, joka koostuu pien- ja kerrostaloalueesta Asolanväylän varrella. Vanha Koivukylä on sekoitus vanhaa ja uutta, alueen rintamamiestalot ja uudet kerrostalot lisäävät alueen yhteisöllisyyttä ja runsas luonto tekee alueesta virkistävän.

Tutustu Koivukylään

Vantaan uudet kodit

Pohjola Rakennus Uudenmaan asuntomyynti

Uudenmaan asuntomyynti auttaa

Kiinnostuitko kodeistamme? Uudenmaan asuntomyyntimme auttaa pääkaupunkiseudun uudiskohteiden ostamiseen liittyvissä asioissa.

020 7759 630 kodit.uusimaa@pohjolarakennus.fi