Skip to content

Koivukylä

Luonnollinen Koivukylä

Koivumetsään rakennettu vanha Koivukylä on pääradan läntisellä puolella sijaitseva viihtyisä ja kasvava Vantaan kaupunginosa, joka koostuu pien- ja kerrostaloalueesta Asolanväylän varrella. Vanha Koivukylä on sekoitus vanhaa ja uutta, alueen rintamamiestalot ja uudet kerrostalot lisäävät alueen yhteisöllisyyttä ja runsas luonto tekee alueesta virkistävän.

Palveluiden syleilyssä

Vanha Koivukylä on palveluiden keskiössä, alle puolen kilometrin säteellä on kolme suurta ruokakauppaa, ravintoloita, kirjasto, juna-asema ja terveyskeskus.

Ulkoilua moneen lähtöön

Koivukylän suuralueella luonnonläheisyys näkyy. Alueella on laajoja metsäalueita joissa kesäisin juostaan ja talvisin hiihdetään. Keravanjoen laakossa ja koskissa uidaan ja pestään mattoja, Kuusijärven ulkoilukeitaalla uidaan avannossa ja rentoudutaan savusaunassa. Lisäksi Asolan pohjoiskulmaan varmistuu Elmon urheilupuisto, johon on kaavoitettu uimahalli, jalkapallokenttä, harjoitusjäähalli sekä palloiluhalli. Golfin ystäville löytyy läheltä 9-reikäinen Hiekkaharjun kenttä ja uusi frisbee-golfrata on vieressä Malminiityllä.

Nopeiden yhteyksien varrella

Koivukylän aseman sijainti pääradan varrella takaa nopeat yhteydet niin Vantaan sisällä kuin Helsinkiin. Aamukahviin on siis tänäänkin aikaa.

Katso mukavuusalueen kodit