Skip to content

Asunto Oy Tampereen Victoria

Salhojankatu 25d, 33500 TAMPERE

myynnissä

1 koti vapaana

Energialuokka: B2018

Valmistunut10/2023

AJATON.

IKONINEN.

POIKKEUKSELLINEN.

Victorian faktat

Valmistunut 10/2023!

9 kerrosta
86 kotia
1h+kt – 4-5h+kt+s
27.5 – 128.0 m2
Erillinen pysäköintiyhtiö
3 liiketilaa
Valinnainen vuokratontti
Energialuokka B2018

Siirry koteihin
Ota yhteyttä

Voiton jumalatar

Tammelaan rakentuu niin arkkitehtonisesti kuin kaupunkikuvallisesti täysin uniikki kokonaisuus Suomessa. Nimikilpailussa Victoriaksi ristitty taloyhtiö on saanut nimensä voiton jumalattaresta, joka henkii arvokkuutta ja istuu täydellisesti stadionmiljööseen.

Asunto Oy Tampereen Victoria käsittää stadionin Salhojankadun puolen kolmesta korkeasta osasta kaksi. Asuinkerrokset sisältävät kaiken kokoisia asuntoja laadukkaista yksiöistä nykypäivän mittapuulla suuriin edustusasuntoihin.

Asunto Oy Tampereen Victoria on sanalla sanoen ylellinen. Yksi erikoisuuksista on se, että valittavana on hyvin monen kokoisia koteja. Vaihtoehtoja löytyy niin omakoti- tai rivitalosta keskustaan muuttaville kuin kakkoskotia etsiville.

Victorian asukkaat pääsevät nauttimaan kaupunkiasumisesta hyvien joukkoliikenneyhteyksien, ostosten ja kulttuurin ympäröiminä. Lähin ruokakauppakin löytyy nykyään stadionin kellarikerroksesta!

Vain uniikkeja koteja

Huolella mietityt, arvokkaat yksityiskohdat ja materiaalien laatu kestävät niin aikaa kuin katseita. Kodinkoneet ovat laadukkaita, suurempien asuntojen kylpyhuoneissa on seinä-wc:t ja keittiöistä löytyvät suuret saarekkeet.
Asumisen laatua lisäävät valitusta asunnosta riippuen parvekkeet, lattiasta kattoon ulottuvat maisemaikkunat, sekä huoneistokohtainen ilmanvaihto ja lattialämmitys.

Kenttä kotona

Tampereen Victorian ylimmistä kerroksista avautuu esteetön näkyvyys stadionille. Jalkapallon ystävät voivat halutessaan katsoa ottelut mukavasti kotoa käsin, omassa loungessa ilman jonottamista – tai miksei vaikka ystävien kanssa, pikkupurtavasta ja kylmästä juomasta nauttien. Tämän loungen voi jokainen sisustaa mieleisekseen, ja nauttia stadionin tapahtumista juuri kuten itse haluaa.

Tutustu kotien visualisointikuviin

Ajaton taidonnäyte palkitulta arkkitehtitoimistolta

"Tavoitteenamme oli kehittää jotain uutta, jonka avulla voitaisiin ratkaista paitsi tämän hankkeen, myös tulevaisuuden kaupungin tavoitteita. Olemme tutkimusretkellä. Ihan vastaavaa ei ole ennen tehty." - Samuli Miettinen JKMM arkkitehdit Oy

Ainutlaatuinen

Stadionin ja sen arvokkaat ja tyylikkäät kodit on suunnitellut useaan otteeseen palkittu, helsinkiläinen arkkitehtitoimisto JKMM Arkkitehdit Oy. Heidän käsialaansa ovat esimerkiksi tunnettu Amos Rex -taidemuseo Mannerheimintiellä ja Kansallismuseon uusi lisärakennus. Suomen johtavalla ja suurimmalla arkkitehtitoimistolla on eniten oman alansa palkintoja.

Salhojankadulle ominaisten punatiilisten rakennusten sävyt toistuvat parvekkeiden taustaseinissä. Poltettu vaalea tiilipinta verhoaa kodit yhtenäiseen, mutta elävään tekstuuriin.

Yksityiskohtainen

Salhojankadulle ominaisten punatiilisten rakennusten sävyt toistuvat Victorian  parvekkeiden taustaseinissä. Julkisivun poltettu vaalea tiilipinta verhoaa rakennukset yhtenäiseen, mutta elävään tekstuuriin. Mielenkiintoiset eri kokoiset ikkunat, aukotukset ja kivijalan pylväsarkadi luovat rakennusten julkisivuun loputtomasti yksityiskohtia. Victorian kaltaisia rakennuksia ei ole Tampereella ennen nähty.

Vehreä

4- ja 5. kerrosten yhteiskattoterassit ovat saaneet inspiraationsa New Yorkin lakkautetun raitiotien tilalle tehdystä kaupunkilaisten puistosta High Lanesta. Vihreät terassit kutsuvat nauttimaan kesäpäivistä aurinkotuoleille ja istustusten äärelle. Stadionin katsomon vastaiselle seinälle kapuavat köynnökset saavat unohtamaan olevansa kaupungin ytimessä.

Katse ulos

Voit tutustua Victorian näkymiin virtuaalisesti jo nyt aiemmin kuvattujen virtuaalinäkymien muodossa.

Tutustu näkymiin

Tutustu arkkitehtuuriin

Tammela on Tampereen sydän

Vivahteikas ja luonnonläheinen Tammela on jatkuvasti kehittyvä tulevaisuuden kaupunginosa, joka tunnetaan Tampereen sydämenä.
Tutustu TammelaanVapaa Alustavia varauksia Varattu

Kodit myy

Pauliina Lehtimäki

Pohjola Rakennus Oy Suomi
020 7759 650
kodit.tampere@pohjolarakennus.fi

Ota yhteyttä

Aktivoi kartta klikkaamalla