Skip to content
Kodit | Tampere | Lamminpää

Asunto Oy Tampereen Lamminpään Pioni

Nauhatehtaanraitti 23, 33420 Tampere

myynnissä

8 kotia

Energialuokka: B2018

Valmistunut11/2023

10% alennus ja 3000 € kalustelahjakortti

Tarjoamme nyt Pionin viimeisten kotien ostajille 10% alennuksen ja mukaan 3000 euron lahjakortin uusien kalusteiden hankintaa varten.

Kysy lisää asuntomyynniltämme!

Katso vapaat kodit

Ota yhteyttä

Pionin koti A46 ikkunanäkymä

Pionin faktat

4 kerrosta
48 kotia
1h+kt – 3-4h+kt+s
25.5 – 79.0 m²
31 autopaikkaa
Oma tontti
Energialuokka B₂₀₁₈

Pionin julkisivu sisäpihan suunnasta
Pionin julkisivu sisäpihan suunnasta

Suojaisia koteja omalla tontilla

Tämä lämminhenkinen ja kodikas talo nousee omalle tontilleen Lamminpäähän Tampereelle mainioiden kulkuyhteyksien varrelle. Atrium-mallinen sisäpiha takaa rauhallisen ja ihanan suojaisan tunnelman ympärilleen. Tässä on hyvä viettää kesäpäiviä oleskellen ja kuunnellen lintujen iloista laulua.

Talon asuntopohjat ovat tarkoin ja huolella suunniteltuja. Nelikerroksiseen taloon rakentuu 48 upeata kotia, joissa jokaisessa on oma parveke tai terassi. Valinnanvaraa asuntokokoihin löytyy monenlaista omalla saunalla varustetuista kaksioista ja järkevästi mitoitetuista kolmioista säilytysratkaisuiltaankin kehuttuihin sinkkuyksiöihin.

Uusi Lamminpään visualisointikuva
Pökholminpuisto Tampereella Lamminpäässä

Luontoa ja palveluita – kaikki tarpeellinen on lähellä

Rauhallinen Lamminpää sijaitsee luonnon ja liikuntamahdollisuuksien risteyskohdassa. Kaikki tarvittavat palvelut löytyvät lyhyen matkan päästä kotoa. Kaipasitpa sitten hiustenleikkuuta, hypermarkettia, autoa tai tietokonetta, löydät varmasti ratkaisun Tampereen laajasta ostoskeskittymästä Lielahdesta, ihan siitä Lamminpään vierestä. Päiväkoti, koulu ja harrastusmahdollisuudet löytyvät myös ihan kotikulmilta.

Tämän alueen omaleimaisuus näkyy myös uudistuvassa Lamminpään mukavuusalueessa: täällä tervehditään naapureita!

Pionin kodin A47 makuuhuone
Pionin A29 keittiö

Materiaalit vailla vertaansa

Pionin keittiöt inspiroivat kokkaamaan tyylikkäiden ja nykyaikaisten varusteiden innoittamana. Olemme valinneet suosikkimme tämän hetken trendeistä, unohtamatta asiakkaidemme kestosuosikkeja. Laadukkaat keittiömme tulevat kotimaisilta toimijoilta. Upeat tammiparketit voi tiivistää kahdella sanalla: kauniit ja kestävät. Nämä ovat niin katseen-, ajan- kuin kulutuksen kestäviä. Kylpytilat ovat seesteisiä, elegantteja, joissa keskitytään ajattomiin vaaleisiin ja suomalaiseen makuun sopiviin laattaratkaisuihin.

Vapaa Alustavia varauksia Varattu

Kodit myy

Pauliina Lehtimäki

Pohjola Rakennus Oy Suomi
020 7759 650
kodit.tampere@pohjolarakennus.fi

Ota yhteyttä

Aktivoi kartta klikkaamalla