Skip to content

Asunto Oy Tampereen Verso

Hipposkylänkuja 12, 33530 TAMPERE

ennakkomarkkinoinnissa

34 kotia

Energialuokka: A2018

Arvioitu valmistuminen4/2025

Seuraava esittely2.10.2023, klo 16:00

Kissanmaan uusi kevät

Yhteiseltä piha-alueelta kuuluu iloinen puheensorina ja naurahduksia. Viherhuoneella on käynnissä talkoot, kun kasvatuslaatikoihin kylvetään uusia alkuja kesäksi. Aurinko paistaa omenapuiden katveessa.

Kissanmaa kokee perinpohjaisen uudistumisen, kun Hipposkylän alue käy läpi muodonmuutoksen. Vanhat talot kokevat perusteellisen korjauksen ja osan tilalle nousee täysin uutta rakennuskantaa – kaunista ja ainutlaatuista. Tampereen Verso ja naapuriin nouseva Taimi ovat enemmän kuin rakennuksia, ne edustavat suomalaisen rakentamisen uutta aikakautta – ympäristötietoista ja kestävää kiertotaloutta. Talojen julkisivut ja harjakatot henkivät ajattomuutta, kun taas sisätilat ovat täynnä valoa ja kauneutta.

Tervetuloa uusien versojen Kissanmaalle!

Verson faktat

7 kerrosta
56 kotia
1h+kt – 3-4h+kt+s
25.0 – 78.5 m²
Yhteistila & kattoterassi
Varattava työ- ja vierashuone
Viherhuone
Kuraeteinen pesupisteellä
Tampereen kaupungin vuokratontti
Energialuokka A₂₀₁₈

Katso kodit Lue esite

Asuntomyynti

Pauliina Lehtimäki

Pauliina Lehtimäki

asuntomyyjä, YKV, LKV (Tampere)

Tiia Järvi

myyntipäällikkö, LKV, LVV (Tampere)

Ensimmäinen kiertotaloustalo

Verso on Pohjola Rakennuksen ensimmäinen kerrostalo, jossa on uudelleenkäytettyä materiaalia tässä laajuudessa. Kiertotalouskonseptin mukaisten materiaalien osalta tavoitellaan 48 % pienempää hiilijalanjälkeä tavanomaisiin materiaaleihin verrattuna ja 1,9-kertaista hiilikädenjälkeä vertailumateriaaleihin nähden.

Asuinrakennuksen runko rakennetaan vähähiilisestä betonista, julkisivut osin uudelleenkäytetystä tiilestä. Pihapiirin viherhuone ja polkupyöräkatos rakennetaan lähes täysin uudelleenkäytettävistä rakennustuotteista, kuten hyväkuntoisista purettavista ikkunoista.

Kaunis uudisrakennus

Verson arkkitehtuurissa on vaikutteita suojellusta Kissanmaan koulusta. 50-luvulla valmistunut koulu on alueensa vanhin rakennus. Jälleenrakennuskauden suunnittelussa vaalittiin luontosuhdetta, tarkoituksenmukaisuutta sekä käytännöllisyyttä.

Saumattomasti seuraavana rakennettavan Taimen kanssa nousevassa Versossa näkyvät ja tuntuvat 50-luvun arkkitehtuurin parhaat puolet ajattoman harmonisella tavalla. Harjakatto, rapattu julkisivu tiiliyksityiskohdilla ja luonnonläheinen värimaailma toisintavat 50-luvun tyyliä. Kokonaan puusta rakennettavat parvekkeet antavat oman leimansa julkisivulle.

Julkisivun takaa paljastuvat kodit ovat mittasuhteiltaan ihmisläheisiä ja kodikkaita.

Verson kodit

Verson kodit on suunniteltu palvelemaan arjessa. Asuntopohjissa on väljyyttä ja valo löytää tiensä jokaiseen kotiin. Kaikissa asunnoissa on runsaasti ikkunapintaa. Jopa makuuhuoneissa nautitaan kaksi metriä korkeista ikkunapinnoista tulvivasta valosta.

Verson päätyasunnoissa on mahdollista valita makuuhuoneiden lukumäärä omiin tarpeisiin sopivaksi.
Isoimmissa läpitalon asunnoissa reilunkokoinen kodinhoitotila ja erillinen wc helpottavat arjen pyöritystä. Lattialämmitys nostaa kotien mukavuustasoa eivätkä patterit rajoita sisustamista.

Osassa ensimmäisen kerroksen kodeista ulkoilmasta voi nauttia lasitetun parvekkeen lisäksi pensasaidalla rajatulla asunto-pihalla. Kaikissa vähintään 48 neliömetrin kokoisissa kodeissa on sauna, jossa rentoudut lenkin tai muun urheilun päätteeksi.

Poikkeavaa tilantuntua

Verson 7. kerroksen kodeissa nautitaan normaalin 2,6 metrin huonekorkeuden sijaan yli kolmen metrin huonekorkeuksista. Poikkeava huonekorkeus tuo asumiseen poikkeuksellista avaruutta. Näyttävä huonekorkeus lisää paitsi tilan tunnetta, myös valon määrää. Se antaa myös enemmän vapautta sisustusratkaisuihin.

Uusi, omannäköinen koti

Materiaalivalinnat on tehty tyyli ja laatu edellä. Kalusteiden, kodinkoneiden ja pintamateriaalien toimittajat ovat tunnettuja laadukkaista ja kestävistä tuotteistaan.

Halutessasi voit vaikuttaa kodin pintamateriaaleihin ja tehdä kodistasi enemmän omannäköisesi. Olemme keränneet kattavan valikoiman mielestämme parhaiten talon henkeen sopivia vakio- ja lisähintaisia materiaaleja, joita yhdistelemällä saadaan tuhansia erilaisia yksilöllisiä kokonaisuuksia yhdistelemällä eri pintamateriaaleja. Tutustu ennakkomarkkinointiesitteeseen ja käänny muutostoiveissa rohkeasti puoleemme!

Alla olevasta linkistä voit tutustua tarkemmin muutostyömahdollisuuksiimme:

Lue lisää

 

Katse ulos

Voit tutustua Verson ikkunoista avautuviin vehreän Kissanmaan maisemiin jo nyt aiemmin kuvattujen virtuaalinäkymien avulla.
Kerrosnäkymät on kuvattu tulevan rakennuksen pohjoispäästä kesällä 2023.

Tutustu näkymiin

 

Monipuoliset tilat

Verson ja sisaryhtiö Taimen asukkaat saavat nauttia upeista yhteistiloista.

Omenapuiden kukkiessa piha-alue kutsuu nuoremmat asukkaat leikkialueelle, aikuisten nauttiessa uniikin viherhuoneen kasvatusmahdollisuuksista.

Sisäänkäynnin yhteydessä olevassa kuraeteisessä peset kurasta niin kumisaappaat ja likatassut kuin rapaan tahriintuneet pyörät ja lastenvaunut.

Ullakkokerroksesta löytyy asukkaiden yhteiskäytössä oleva yhdistetty työ- ja vierashuone, jota asukkaat voivat varata niin etäpäivien työtilaksi kuin vaikka vieraiden yöpymiseen.

Kerhotilana toimiva ullakkokerroksen yhteistila taipuu vaikkapa tapahtumien järjestämiseen, jotka jatkuvat aina Kissanmaan loputonta vehreyttä esittelevälle kattoterassille asti.

Asemapiirros ja kerrospohjat

Vapaa Alustavia varauksia Varattu

Kodit myy

Pauliina Lehtimäki

Pohjola Rakennus Oy Suomi
020 7759 650
kodit.tampere@pohjolarakennus.fi

Ota yhteyttä

Aktivoi kartta klikkaamalla