Skip to content
Kodit | TAMPERE | Kissanmaa

Asunto Oy Tampereen Verso

Hipposkylänkuja 12, 33530 TAMPERE

myynnissä

35 kotia

Energialuokka: A2018

Arvioitu valmistuminen9/2025

Kissanmaan uusi kevät

Yhteiseltä piha-alueelta kuuluu iloinen puheensorina ja naurahduksia. Viherhuoneella on käynnissä talkoot, kun kasvatuslaatikoihin kylvetään uusia alkuja kesäksi. Aurinko paistaa omenapuiden katveessa.

Kissanmaa kokee perinpohjaisen uudistumisen, kun Hipposkylän alue käy läpi muodonmuutoksen. Vanhat talot kokevat perusteellisen korjauksen ja osan tilalle nousee täysin uutta rakennuskantaa – kaunista ja ainutlaatuista. Tampereen Verso ja samalle tontille nouseva Taimi ovat enemmän kuin rakennuksia, ne edustavat suomalaisen rakentamisen uutta aikakautta – ympäristötietoista ja kestävää kiertotaloutta. Talojen julkisivut ja harjakatot henkivät ajattomuutta, kun taas sisätilat ovat täynnä valoa ja kauneutta.

Tervetuloa uusien versojen Kissanmaalle!

Verson faktat

7 kerrosta
54 kotia
1h+kt – 4h+kt
23 – 89,5 m²
Tampereen kaupungin vuokratontti
Energialuokka A2018
Kerhohuone
Viherhuone

Katso kodit Lue esite

Asuntomyynti

Pauliina Lehtimäki

Pauliina Lehtimäki

asuntomyyjä, YKV, LKV (Tampere)

Tiia Järvi

myyntipäällikkö, LKV, LVV (Tampere)

Ensimmäinen kiertotaloustalo

Verso on Pohjola Rakennukselta Suomen ensimmäinen kerrostalo, jossa on uudelleenkäytettyä materiaalia tässä laajuudessa. Kiertotalouskonseptin mukaisten materiaalien osalta tavoitellaan pienempää hiilijalanjälkeä tavanomaisiin materiaaleihin verrattuna ja suurempaa hiilikädenjälkeä vertailumateriaaleihin nähden.

Asuinrakennuksen runko rakennetaan vähähiilisestä betonista, julkisivut osin uudelleenkäytetystä tiilestä. Pihapiirin viherhuone ja polkupyöräkatos rakennetaan lähes täysin uudelleenkäytettävistä rakennustuotteista, kuten hyväkuntoisista purettavista ikkunoista.

Ajattoman tyylikäs Verso

Verson arkkitehtuurissa on vaikutteita suojellusta Kissanmaan koulusta. 50-luvulla valmistunut koulu on alueensa vanhin rakennus. Jälleenrakennuskauden suunnittelussa vaalittiin luontosuhdetta, tarkoituksenmukaisuutta sekä käytännöllisyyttä.

Seuraavana rakennettavan Taimen kanssa nousevassa Versossa näkyvät ja tuntuvat 50-luvun arkkitehtuurin parhaat puolet ajattoman harmonisella tavalla. Harjakatto, rapattu julkisivu tiiliyksityiskohdilla ja luonnonläheinen värimaailma toisintavat 50-luvun tyyliä. Lasitetut puuparvekkeet antavat oman leimansa julkisivulle.

Julkisivun takaa paljastuvat kodit ovat mittasuhteiltaan ihmisläheisiä ja kodikkaita.

Verson valoisat kodit

Verson kodit on suunniteltu palvelemaan arjessa. Asuntopohjissa on väljyyttä ja valo löytää tiensä jokaiseen kotiin. Kaikissa asunnoissa on runsaasti ikkunapintaa. Jopa makuuhuoneissa nautitaan kaksi metriä korkeista ikkunapinnoista tulvivasta valosta. Täältä löydät sopivan vaihtoehdon kaikkiin tarpeisiin.

Verson päätyasunnoissa on mahdollista valita makuuhuoneiden lukumäärä omiin tarpeisiin sopivaksi. Kaikissa kolmioissa oleva erillinen wc helpottaa arkea, ja isoimpiin läpitalon asuntoihin kuuluu myös reilunkokoinen kodinhoitotila. Lattialämmitys nostaa kotien mukavuustasoa eivätkä patterit rajoita sisustamista.

Osassa ensimmäisen kerroksen kodeista ulkoilmasta voi nauttia lasitetun terassin lisäksi pensasaidalla rajatulla asuntopihalla. Kaikissa vähintään 48 neliömetrin kokoisissa kodeissa on sauna, jossa rentoudut lenkin tai muun urheilun päätteeksi.

Poikkeavaa tilantuntua

Valtaosassa Verson 7. kerroksen kodeista yli kolmen metrin huonekorkeus tuo asumiseen poikkeuksellista avaruutta. Näyttävä huonekorkeus lisää paitsi tilan tunnetta, myös valon määrää. Se antaa myös enemmän vapautta sisustusratkaisuihin.

Uusi, uniikki koti

Kotien materiaalit on mietitty tarkkaan. Keittiöt ovat ajattoman tyylikkäitä ja moderneja. Kalusteiden, kodinkoneiden ja pintamateriaalien toimittajat ovat tunnettuja laadukkaista ja kestävistä tuotteistaan.

Mitä aiemmin varaat uuden kotisi, sitä enemmän voit vaikuttaa materiaalivalintoihin. Valitsemalla mieleiset pintamateriaalit, teet uudesta kodistasi juuri sinulle sopivan. Lisätietoa materiaalivalinnoista ja muutostöistä löydät myyntiesitteestä. Käänny muutostoiveissa rohkeasti puoleemme!

Tutustu esitteeseen

Katse ulos

Voit tutustua Verson ikkunoista avautuviin vehreän Kissanmaan maisemiin jo nyt aiemmin kuvattujen virtuaalinäkymien avulla.
Kerrosnäkymät on kuvattu tulevan rakennuksen pohjoispäästä kesällä 2023.

Tutustu näkymiin

 

Monipuoliset tilat

Verson ja sisaryhtiö Taimen asukkaat saavat nauttia upeista yhteistiloista. Omenapuiden kukkiessa piha-alue kutsuu nuoremmat asukkaat leikkialueelle, aikuisten nauttiessa uniikin viherhuoneen kasvatusmahdollisuuksista.

Ensimmäisessä kerroksessa oleva kuraeteinen helpottaa lapsiperheiden ja koiranomistajien arkea. Ullakkokerroksesta löytyy asukkaiden yhteiskäytössä oleva yhdistetty työ- ja vierashuone, yhteistila vaikkapa tapahtumien järjestämiseen sekä näyttävä kattoterassi.

Asemapiirros ja kerrospohjat

Vapaa Alustavia varauksia Varattu

Kodit myy

Pauliina Lehtimäki

Pohjola Rakennus Oy Suomi
020 7759 650
kodit.tampere@pohjolarakennus.fi

Ota yhteyttä

Aktivoi kartta klikkaamalla