Skip to content

Asunto Oy Kaarinan Oskari

Pyhän Katariinan tie 9, 20780 KAARINA

myynnissä

24 kotia vapaana

Arvioitu valmistuminen1/2020

Kaarinan Oskari visualisointikuva olohuone

Loistavat liikenneyhteydet

Asunto Oy Kaarinan Oskari nousee paraatipaikalle keskelle Kaarinan palveluja ja uudistuvaa keskustaa. Alue on parhaillaan kokemassa täydellisen uudistuksen, jossa 8-kerroksinen Oskari on ensimmäinen alueelle rakennettavista neljästä kerrostalosta. Oskarin asunnot ovat moderneja kaupunkikoteja, jotka soveltuvat sinkuille ja pariskunnille. Oskari on loistavien liikenneyhteyksien varrella ja matka Turkuun taittuu nopeasti.

Kaarinan Oskarin moderni julkisivu kätkee sisäänsä kotoista asumismukavuutta. Täällä kaikki on juuri sopivaa – aina asuntojen koosta alkaen. 34 huoneistoa sisältävän kaupunkikerrostalon asunnot vaihtelevat 27 m2:n yksiöistä 71 m2:n kolmioihin.

Kaarina metsä kuvituskuva

Kaarina

Kaarina on merellinen, yli 33 000 asukkaan keskisuuri kaupunki Varsinais-Suomessa. Keskeinen sijainti ja monipuolinen luonto tekevät Kaarinasta mainion kasvupaikan niin ihmisille kuin yrityksille. Kaarina sijaitsee sujuvien liikenneyhteyksien äärellä, kohtuumatkan päässä ovat lento- ja rautatieasemat sekä kaksi satamaa. E18-mottoritieltä Kaarinaan johtavat rampit 5, 6, 7 ja 8. Bussiyhteydet ovat hyvät muun muassa Helsingin ja Turun suunnista. Merelliseen kaupunkiin pääsee myös omalla veneellä.

Lue lisää

24 kohdetta

Kohdetta välittää

Yhteystiedot kiinteistönvälittäjälle

Huoneistokeskus Oy LKV
020 780 2500
turkutu@huoneistokeskus.fi

Ota yhteyttä

Aktivoi kartta klikkaamalla