Skip to content

1000 tapaa näyttää minulta

Pohjola Rakennuksen materiaalivalinnat ja muutostyöt

Kodin tulee tuntua kodilta – heti ensihetkestä lähtien

Oman kodin pintamateriaalien suunnittelu ei pelkästään kuulu kiinteänä osana asunnonoston vaiheisiin, vaan se on useille vaiheista jopa tärkein. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa tulevan kotisi pintamateriaaleihin, kalusteisiin ja varusteluun jo rakennusaikana, jotta uusi kotisi on yksilöllinen ja juuri sinun näköisesi. Me Pohjola Rakennuksella olemme auttamassa sinua rakennusajan alusta lähtien aina avaintenluovutukseen saakka.

Näköisesi koti, tuhatkertaisesti

Uuden kotisi hintaan kuuluu loputtomalta tuntuva määrä vaihtoehtoja. Pelkkä keittiötila muuntuu moniin erilaisiin kokonaisuuksiin, kun valittavana ovat niin ovet, pöytätasot, välitila, vetimet kuin lattiatkin. Olemme keränneet kattavan valikoiman mielestämme parhaiten kunkin taloyhtiön henkeen sopivia vakio- ja lisähintaisia materiaaleja, joita yhdistelemällä saadaan tuhansia erilaisia yksilöllisiä kokonaisuuksia.

Voit tutustua sinua kiinnostavan taloyhtiön materiaalivalikoimaan taloyhtiöiden esittelysivuilta löytyvien materiaaliesitteiden avulla.

Materiaalivalinnat kotisohvalta

Mikä olisikaan parempi tapa tehdä materiaalivalintoja uuteen kotiin kuin turvallisesti omalta sohvalta? Asiakkaanamme pääset tekemään muutostyövalintasi Homerun-palvelumme avulla. Sieltä löytyvät valittavaksi sekä hintaan kuuluvat ehdotuksemme että muutama lisähintainen vaihtoehto. Voit jättää sovelluksen kautta myös tarjouspyynnöt ja seurata taloyhtiön rakentumista.

Suunnittelu asuntomyymälässä

Voit myös tulla suunnittelemaan kotisi materiaalivalinnat ja keskustelemaan muutostöistä palvelukoordinaattorimme kanssa kodikkaaseen asuntomyymäläämme. Voit sopia tapaamisen palvelukoordinaattorin kanssa, kun taloyhtiösi materiaalivalinnat tulevat ajankohtaiseksi. Asuntomyymälämme on suunniteltu inspiroiviksi ympäristöiksi, joissa materiaalivalintojen tekeminen on helppoa ja tuotteita pääsee koskettamaan omin käsin.

Omintakeiset muutokset

Mikäli haluat toteuttaa taloyhtiön materiaaliesitteen valikoimasta poikkeavia muutoksia, keskustele asiasta palvelukoordinaattorimme kanssa muutostyön mahdollisuuden kartoittamiseksi. Teemme muutostyöstä kirjallisen tarjouksen, joka sisältää mahdollisesti pois jäävän materiaalin hyvityksen, muutostyön toteutuksen, suunnittelun, materiaalit, työn osuuden ja arvonlisäveron.

Laadukkaat valmistajat

Pintamateriaalimme ja kodinkoneemme tulevat tunnetuilta ja laadukkailta valmistajilta, jotta sinä voit nauttia tärkeimmästä, eli asumisesta. Luotamme ajattomaan laatuun, ja etsimme jatkuvasti tapoja tehdä kotisi vastuullisemmin, kestämään aikaa ja käyttöä sekä vastaamaan juuri sinun toiveitasi.

Keittötoimittajiimme kuuluvat mm. Puustelli, Topi-keittiöt ja Novart. Kodinkoneet ovat Electroluxin ja AEG:n laatutuotteita ja asiakkaidemme suuresti kehumat parkettilattiat tulevat ruotsalaiselta Tarkett:lta. Kylpyhuoneiden upeat laatat ovat Pukkilan valikoimista ja hanoissa luotamme Oraksen vuosikymmenten pituiseen osaamiseen.

Muutostyö pähkinänkuoressa

Mieluinen asunto löytyi? Hienoa. Seuraavaksi tehdään asunnosta koti. Alta löydät yksinkertaistettuna askeleet omannäköiseen kotiisi.

  1. Ajatus muutostyöstä.
  2. Tutustuminen erilaisiin muutosvaihtoehtoihin HomeRun-palvelussa tai asuntomyymälässämme palvelukoordinaattorin avustuksella.
  3. Tarjouspyynnön lähettäminen palvelukoordinaattorille HomeRun-palvelun kautta tai sen tekeminen asuntomyymälässämme.
  4. Saat kirjallisen tarjouksen muutostöistä HomeRun-ohjelman kautta ja voit halutessasi tilata muutostyöt.
  5. Pohjola Rakennus suorittaa aina kaikki muutostyöt, hankkii ja asentaa kaikki tarvittavat materiaalit ja laitteet sekä valitsee mahdollisen aliurakoitsijan. Pohjola Rakennus määrittelee taloyhtiökohtaisesti materiaali- ja kodinkonetoimittajat.
  6. Talo rakentuu ja teet kanssamme muuttotarkastuksen talon valmistuessa.
  7. Sinä muutat toiveitasi vastaavaan kotiin.

 

Löydä uusi kotisi

Tutustu myynnissä ja ennakkomarkkinoinnissa oleviin koteihin.

Lue lisää