Skip to content
Kodit | Jyväskylä | Mattilanpelto

Asunto Oy Jyväskylän Kotipuro

Purokatu 34, 40600 Jyväskylä

ennakkomarkkinoinnissa

13 kotia

Energialuokka: B2018

Arvioitu valmistuminen6/2025

Kotipuron faktat

2 rakennusta
2 kerrosta
15 kotia
14 autokatospaikkaa
9 autopaikkaa
55.0 – 93.0 m2
Kaupungin vuokratontti
Energialuokka B2018
Arvioitu rakentamisen aloitus
toukokuussa 2024

 

ennakkomarkkinointiesite

Asetu kodiksi Mattilanpellolle

Mattilanpellon rauhalliselle ja vehreälle asuinalueelle rakentuu pieni kahden rivitalon yhtiö, joissa on 15 kaunista ja modernia kotia. Asunto Oy Jyväskylän Kotipuron kodit tarjoavat laadukasta asumista lähellä palveluita.

Kotipuron kodeista löytyy sopivia niin pesänrakennukseen kuin kiireisiä ruuhkavuosia asuville. Omakotitalosta taas on helppo siirtyä kompaktimpaan kaksitasoiseen kotiin omaa takapihaa menettämättä.

Raikkaat ja modernit kodit sijaitsevat kävelymatkan päässä Keljon kauppakeskuksesta eikä keskustakaan ole kaukana. Kotiovelta pyyhältää nopeasti sekä asioille että lenkkipolulle.

Aivan rakennuksen vierestä aukeaa viihtyisä puisto ja uimaranta on kiven heiton päässä!

Tervetuloa kirjoittamaan oman elämäsi uusi kappale!

Huolettoman asumisen ystäville

Jyväskylän kaupungin vuokratontille rakennettava Kotipuro tarjoaa modernina rivitalona erinomaisen mahdollisuuden huoletonta asumismuotoa etsivälle. Taloyhtiön kahdessa rakennuksessa on yhteensä 15 asuntoa pienemmistä 55 neliön kolmioista aina 93 neliön tilaviin perheasuntoihin asti.
Jokaisella asunnolla on oma yksityinen pihansa, joka rajautuu naapurin kanssa yhteisen pensasaidan avulla. Sisäänkäynnin yhteydestä löytyvät jokaisen asunnon omat asuntokohtaiset kylmät irtaimistovarastot.

Suunniteltu elämistä varten

Kotipurosta löytyy sopiva koti erilaisissa elämäntilanteissa oleville asukkaille. Mukavaa perhearkea on helppo pyörittää isommissa asunnoissa, joita on  tarjolla useampikin. Yhtä lailla hyviä vaihtoehtoja löytyy myös yksinasujille ja pariskunnille. Huolettoman helppo asumismuoto sopii mainiosti esimerkiksi omakotitalosta luopumista suunnitteleville. Kotipuron materiaali- ja kalustevalinnoissa on painotettu arjen helppoutta.

Nyt ehdit vielä mainiosti itse vaikuttaa uuden kotisi materiaalivalintoihin!

Vapaa Alustavia varauksia Varattu

Kodit myy

Maarit Rauhanen

Pohjola Rakennus Oy Suomi Jyväskylä
020 7759 660
maarit.rauhanen@pohjolarakennus.fi

Ota yhteyttä

Aktivoi kartta klikkaamalla