Skip to content
Kodit | JYVÄSKYLÄ | Kypärämäki

Asunto Oy Jyväskylän Nurmikaunokki

Kypärätie 4, 40630 JYVÄSKYLÄ

myynnissä

1 koti vapaana

Energialuokka: A2018

Valmistunut8/2023

Tartu tilaisuuteen – vain yksi viehättävä 2h+kt+s vapaana!

Kun ostat asunnon as. 33 Nurmikaunokista, maksamme neljän vuoden hoitovastikkeet ja tonttivuokrat uudesta kodistasi kaupantekoajankohdasta eteenpäin. Lisäksi annamme asunnosta noin -10 % alennusta.

Kampanja on voimassa 1.5.2024-31.7.2024 välisen ajan ja koskee Nurmikaunokin vielä vapaana olevaa asuntoa. Saadaksesi kampanjaedun käyttöösi, tee asuntokaupat viimeistään 31.7.2024 mennessä. Kampanjaetu ei ole yhdistettävissä muihin kampanjoihin. Etuudet eivät siirry asuntoa jälleenmyydessä seuraavalle ostajalle.

As. 33 (2h+kt+s, 54.0m2)
vh. 233 750 € -alennus noin 23 000 € uusi vh. 210 375 €

Lisäksi arvioidut hoitovastikkeet ja tonttivuokrat yhteensä 251,64 €/kk
– Säästät vuosittain noin 3019,68 €

tutustu asuntoon 33

Nurmikaunokin faktat

4 kerrosta
33 kotia
1h+kt – 4h+kt+s
24.0 – 102.0 m²
15 autokatospaikkaa
6 autopaikkaa
Valinnainen vuokratontti
Energialuokka A2018

Tervetuloa luonnolliseen Kypärämäkeen

Luonnolla vuodenaikoineen on erilaisia värikausia, kuin Picassolla konsanaan. Asunto Oy Jyväskylän Nurmikaunokki on nimetty heinä-elokuussa kukkivan, viehkeän ja uhanalaisen niittykasvin mukaan. Keskustan länsipuolelle, Kypärämäen suosittuun, puutarhamaiseen miljööseen rakentuva Nurmikaunokki on lähellä niin luontoa kuin palveluja. Kauniissa ja rauhallisessa ympäristössä on hyvä asua ja elää.

Alueen ainoa kerrostalo

Nurmikaunokki tarjoaa kaivattuja kerrostalokoteja viihtyisällä, rauhallisella omakotialueella. Ajattoman tyylikäs talo istuu luontevana jatkona alueen 1940–1950-luvun arkkitehtuuriin ja ympäröivään luontoon. Nurmikaunokki on hillityn tyylikäs ja näyttää upealta vielä tulevina vuosikymmeninä.

Nurmikaunokki on harvinaista herkkua Kypärämäessä – alueelle ei ole suunnitteilla muita kerrostaloja.

Kauniita koteja, vaihtoehtoisia pohjia

Nurmikaunokin hurmaavat kodit ovat sopivia yhtä lailla yksin asuville kuin vaikka omakotitalosta kerrostaloon muuttaville. Nurmikaunokissa on sopivia vaihtoehtoja niin yksin asuville, pariskunnille kuin lapsiperheille. Talossa on myös asuntoja, joissa pohjaratkaisuun voi vaikuttaa valitsemalla mieluisan esimerkiksi neljän huoneen perheasunnon tai suuren kolmion väliltä. Avokeittiöt yhdistävät keittiön ja olohuoneen yhtenäiseksi tilaksi, ja osassa koteja keittiö on näppärästi nurkan takana.

Laadukkaita materiaaleja

Nurmikaunokin kodit ovat sävyiltään valoisia. Materiaalivalinnat on tehty tyyli ja laatu edellä. Kalusteiden, kodinkoneiden ja pintamateriaalien toimittajat ovat tunnettuja laadukkaista ja kestävistä tuotteistaan.

Huoletonta,
energiatehokasta asumista

Nurmikaunokissa asuminen on huoletonta.
Tästä pienestä ja rauhallisesta taloyhtiöstä löytyy kaikki mukavaa asumista helpottavat asiat: hissi, ulkoiluvälinevarasto, huoneistokohtaiset irtaimistovarastot sekä grillipaikka, leikkialue ja viljelylaatikoita pihamaalla.

Oman auton saa parkkiin asukkaille varatuille autopaikoille. Autopaikkaosakkeita on autokatoksessa 15 kappaletta ja pihalla kuusi – lämpötolpalla ja sähköauton latausmahdollisuudella. Autokatoksessa on myös viehättävä viherkatto.

Asumisen kustannuksia laskee talon korkea, A-energialuokka. Rakennuksen kodit lämpiävät kaukolämmöllä huomaamattoman ja nykyaikaisen vesikiertoisen lattialämmityksen avulla. Ei siis enää pölyä kerääviä pattereita!

Tontti

Valinnainen vuokratontti tuo joustavuutta asunnon ostoon. Valinnainen vuokratontti tarkoittaa käytännössä sitä, että asunto-osakeyhtiö on rakennettu vuokratontille, jossa osakkeen omistajalla on joko mahdollisuus lunastaa tonttiosuutensa tai maksaa tontinvuokravastiketta. Lunastaessa tonttiosuutensa asunnon ostaja voi valita, maksaako hän tonttiosuutensa asunnon oston yhteydessä vai myöhemmin. Halutessaan osakkeen omistajan ei ole pakko sijoittaa pääomaa tonttiin, vaan voi maksaa kuukausittaista tontinvuokravastiketta, jolloin uuden asunnon hankintahinta on edullisempi.

Tiivistettynä: valinnainen vuokratontti antaa enemmän vaihtoehtoja ja joustoa kuin vuokratontti.

Tilaa esite

Nyt on aika mennä pintaa syvemmälle. Löydät alta Nurmikaunokin myyntiesitteen sekä tarkemmat tiedot vapaana olevista kodeista.

Voit tilata painetun esitteen syöttämällä tietosi alla olevaan lomakkeeseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Vapaa Alustavia varauksia Varattu

Kodit myy

Maarit Rauhanen

Pohjola Rakennus Oy Suomi Jyväskylä
020 7759 660
maarit.rauhanen@pohjolarakennus.fi

Ota yhteyttä

Aktivoi kartta klikkaamalla