Skip to content
Kodit | JYVÄSKYLÄ | Kypärämäki

Asunto Oy Jyväskylän Nurmikaunokki

Kypärätie 4, 40630 JYVÄSKYLÄ

myynnissä

2 kotia

Energialuokka: A2018

Valmistunut8/2023

Aloita uusi vuosi uudella kodilla?

Aloitimme vuoden laskemalla hintoja valituista kodeista. Tarjoamme herkullisia talvipäivän hintoja kahdelle saunalliselle kaksiolle.

Tarjoukset ovat voimassa toistaiseksi.

-25 000 € alennus asuntoon 25

Kolmannen kerroksen saunallinen kaksio parvekkeella ilta-aurinkoon.

mh 67 232 €,  vh 224 125 €
uusi mh 42 232 €,  vh 199 125 €

Tutustu asuntoon 25

-27 000 € alennus asuntoon 33

Ylimmän kerroksen saunallinen kaksio parvekkeella ilta-aurinkoon.

mh 70 125 €,  vh 233 750 €
uusi mh 43 125 €,  vh 206 750 €

Tutustu asuntoon 33

Nurmikaunokin faktat

4 kerrosta
33 kotia
1h+kt – 4h+kt+s
24.0 – 102.0 m²
15 autokatospaikkaa
6 autopaikkaa
Valinnainen vuokratontti
Energialuokka A2018

Tervetuloa luonnolliseen Kypärämäkeen

Luonnolla vuodenaikoineen on erilaisia värikausia, kuin Picassolla konsanaan. Asunto Oy Jyväskylän Nurmikaunokki on nimetty heinä-elokuussa kukkivan, viehkeän ja uhanalaisen niittykasvin mukaan. Keskustan länsipuolelle, Kypärämäen suosittuun, puutarhamaiseen miljööseen rakentuva Nurmikaunokki on lähellä niin luontoa kuin palveluja. Kauniissa ja rauhallisessa ympäristössä on hyvä asua ja elää.

Alueen ainoa kerrostalo

Nurmikaunokki tarjoaa kaivattuja kerrostalokoteja viihtyisällä, rauhallisella omakotialueella. Ajattoman tyylikäs talo istuu luontevana jatkona alueen 1940–1950-luvun arkkitehtuuriin ja ympäröivään luontoon. Nurmikaunokki on hillityn tyylikäs ja näyttää upealta vielä tulevina vuosikymmeninä.

Nurmikaunokki on harvinaista herkkua Kypärämäessä – alueelle ei ole suunnitteilla muita kerrostaloja.

Kauniita koteja, vaihtoehtoisia pohjia

Nurmikaunokin hurmaavat kodit ovat sopivia yhtä lailla yksin asuville kuin vaikka omakotitalosta kerrostaloon muuttaville. Nurmikaunokissa on sopivia vaihtoehtoja niin yksin asuville, pariskunnille kuin lapsiperheille. Talossa on myös asuntoja, joissa pohjaratkaisuun voi vaikuttaa valitsemalla mieluisan esimerkiksi neljän huoneen perheasunnon tai suuren kolmion väliltä. Avokeittiöt yhdistävät keittiön ja olohuoneen yhtenäiseksi tilaksi, ja osassa koteja keittiö on näppärästi nurkan takana.

Laadukkaita materiaaleja

Nurmikaunokin kodit ovat sävyiltään valoisia. Materiaalivalinnat on tehty tyyli ja laatu edellä. Kalusteiden, kodinkoneiden ja pintamateriaalien toimittajat ovat tunnettuja laadukkaista ja kestävistä tuotteistaan.

Halutessasi voit vaikuttaa kodin pintamateriaaleihin ja tehdä kodistasi enemmän omannäköisesi. Olemme keränneet kattavan valikoiman mielestämme parhaiten talon henkeen sopivia vakio- ja lisähintaisia materiaaleja, joita yhdistelemällä saadaan tuhansia erilaisia yksilöllisiä kokonaisuuksia yhdistelemällä eri pintamateriaaleja. Tutustu materiaaliesitteeseen ja käänny muutostoiveissa rohkeasti puoleemme!

Alla olevasta linkistä voit tutustua tarkemmin muutostyömahdollisuuksiimme:

Lue lisää

Huoletonta,
energiatehokasta asumista

Nurmikaunokissa asuminen on huoletonta.
Tästä pienestä ja rauhallisesta taloyhtiöstä löytyy kaikki mukavaa asumista helpottavat asiat: hissi, ulkoiluvälinevarasto, huoneistokohtaiset irtaimistovarastot sekä grillipaikka, leikkialue ja viljelylaatikoita pihamaalla.

Oman auton saa parkkiin asukkaille varatuille autopaikoille. Autopaikkaosakkeita on autokatoksessa 15 kappaletta ja pihalla kuusi – lämpötolpalla ja sähköauton latausmahdollisuudella. Autokatokseen tulee lisäksi viehättävä viherkatto.

Asumisen kustannuksia laskee talon korkea, A-energialuokka. Rakennuksen kodit lämpiävät kaukolämmöllä huomaamattoman ja nykyaikaisen vesikiertoisen lattialämmityksen avulla. Ei siis enää pölyä kerääviä pattereita!

Tontti

Valinnainen vuokratontti tuo joustavuutta asunnon ostoon. Valinnainen vuokratontti tarkoittaa käytännössä sitä, että asunto-osakeyhtiö on rakennettu vuokratontille, jossa osakkeen omistajalla on joko mahdollisuus lunastaa tonttiosuutensa tai maksaa tontinvuokravastiketta. Lunastaessa tonttiosuutensa asunnon ostaja voi valita, maksaako hän tonttiosuutensa asunnon oston yhteydessä vai myöhemmin. Halutessaan osakkeen omistajan ei ole pakko sijoittaa pääomaa tonttiin, vaan voi maksaa kuukausittaista tontinvuokravastiketta, jolloin uuden asunnon hankintahinta on edullisempi.

Tiivistettynä: valinnainen vuokratontti antaa enemmän vaihtoehtoja ja joustoa kuin vuokratontti.

Tilaa esite

Nyt on aika mennä pintaa syvemmälle. Löydät alta Nurmikaunokin myynti- ja materiaaliesitteet sekä tarkemmat tiedot vapaana olevista kodeista.

Voit tilata painetun esitteen syöttämällä tietosi alla olevaan lomakkeeseen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vapaa Alustavia varauksia Varattu

Kodit myy

Maarit Rauhanen

Pohjola Rakennus Oy Suomi Jyväskylä
020 7759 660
maarit.rauhanen@pohjolarakennus.fi

Ota yhteyttä

Aktivoi kartta klikkaamalla