Skip to content

Tunnetko
salaisuuden?

Pitkään se on piilotellut katseilta. Kauan se on vältellyt huomiota. Nyt se on kuitenkin paljastumassa uteliaille, sinullekin..

Valtaväyliltä hiljaisuuteen, mukulakiviltä vehreyteen ja tiiliseinistä korttelipihoille: Vallilaan on kätketty salaisuus, josta ei moni tiedä, eikä se ulospäin itseään paljasta. Vielä.

Kumpulan puutarhojen rauhan ja Vallilan kaupunkivilinän väliin on siroteltu tuon salaisuuden ainekset: ihmiset ja tapahtumat, kodit ja pihat sekä puistot ja pelikentät.

Ihan pian saapuu aika, jolloin salaisuus alkaa avautua uusillekin uteliaille, ehkä sinullekin.

Salaisuus kodeista Vallilassa – kantakaupungissa ja luonnossa samaan aikaan

Vehreä Vallilan puisto

Vallilan puiston tuntuma on luonnonläheisen kaupunkilaisen unelma-alue. Kantakaupungissa kaikki on lähellä, olipa kyse lähikaupasta tai julkisesta liikenteestä. Toisaalta, Vallila on vehmas ja suojaisa keidas jossa luonto on koko ajan lähellä.

Vallilassa on useita puistoja, joista lähimpään, Vallilan puistoon ja jalkapallokentälle, pääsee suoraan Monumentista ulos astuessa. Viereinen Vallilan laakso on vehreä ja monipuolinen alue, josta löytyy mitä ihastuttavin, 174-palstainen siirtolapuutarha sekä lisää jalkapallokenttiä. Laakson läpi pääsee helposti lenkkipolkua pitkin Kumpulaan saakka.

Vallila asuinalueena

Vallilassa aistii yhteisöllisyyden, suvaitsevaisuuden ja monimuotoisuuden. Päiväaikaan toimistotyöläiset värittävät maisemaa. Illalla tunnelma vaihtuu urbaanin boheemiin elämään, kun taiteilijoiden työhuoneilta kantautuu musiikkia kaduille. Vallilasta löytyy tasapaino yhteisöllisyyden ja oman rauhan väliltä.Vallilan Piilo

MYYNNISSÄ
8-kerroksinen Piilo jatkaa Helsingin salaisimman kaupunginosan tarinaa Vallilan laakson reunalla. Piilo on aluehankkeen viimeinen rs-taloyhtiö, jonka modernit kodit valmistuvat alkuvuodesta 2023.

LUE LISÄÄ

Vallilan Siluetti

MYYNNISSÄ
Vallilan viimeinen salaisuus! Puistojen ja arvopuiden katveeseen, Vallilan laakson laidalle, nousee uusi maamerkki täynnä odotettuja Hitas-koteja. Asunto Oy Helsingin Vallilan Siluetti on alueelle nousevista viidestä uudesta rakennuksesta viimeinen.

LUE LISÄÄ

Vallilan Monumentti

MYYNNISSÄ
Puistojen ja arvopuiden katveeseen, Vallilan laakson laidalle, nousee parhaillaan uusi maamerkki täynnä elegantteja koteja. Asunto Oy Vallilan Monumentti on alueelle nousevista viidestä uudesta rakennuksesta ensimmäinen.

LUE LISÄÄ
VALLILAN SALAISUUS
POHJOLA RAKENNUS