Skip to content

Asunto Oy Helsingin Vallilan Monumentti

Karstulantie 4, 00550 HELSINKI

myynnissä

Valmistunut10/2022

Salaisuus kodeista Vallilassa – kantakaupungissa ja luonnossa samaan aikaan

Kumpulan puutarhojen rauhan ja Vallilan kaupunkivilinän väliin on siroteltu tuon salaisuuden ainekset: ihmiset ja tapahtumat, kodit ja pihat sekä puistot ja pelikentät. On saapunut aika, jolloin salaisuus alkaa avautua uusillekin uteliaille. Salaisuus kodeista Vallilassa – kantakaupungissa ja luonnossa samaan aikaan

Monumentin faktat

14 kerrosta
70 kotia
1h+kt – 4h+kt+s
27.0 – 95.0 m2
1 liiketila
Kattosauna + kerhotila
Vuokratontti
Energialuokka B2018

Elegantti Monumentti

Puistojen ja arvopuiden katveeseen, Vallilan laakson laidalle, nousee uusi maamerkki täynnä elegantteja koteja. Asunto Oy Vallilan Monumentti on alueelle nousevista viidestä uudesta rakennuksesta ensimmäinen.

14 kerrokseen kohoava Monumentti on modernin asujan unelma, jossa ei tarvitse tehdä kompromisseja. Rauha, elämisen helppous ja ympäristön esteettisyys yhdistyvät kantakaupungin vilinään, mutta vain silloin kun sitä itse haluaa.

Vallilan Monumentti ilmakuva

Vallilan korkeimmalla kohdalla

Henkeäsalpaava, puistojen ylle asettuva maisema tuo mielenrauhaa. Monumentin kodeista avautuvan kaltainen maisema tulee kantakaupungissa harvoin vastaan. Monumentti sijaitsee Vallilan korkeimmalla kohdalla, harjun päällä. Ei tarvitse nousta hissillä edes korkeimpaan, taloyhtiön saunan ja kerhohuoneen sisältävään 14. kerrokseen, kun maisema saa haukkomaan henkeä. Monumentista avautuu maisema joka suuntaan, ja löylyistä voi nautiskella katsellen näkymää Paavalinkirkolle ja Kalasataman tornitaloille.

Tutustu 10. – 13. kerrosten näkymiin jo nyt.

Tutustu näkymiin

Kotien salaisuudet

Monumentin kodeissa viihtyvät laatutietoisemmatkin asukkaat. Yksityiskohdat on mietitty huolella ja värimaailma valittu harmonisesti, tulevat asukkaat huomioiden. 13. kerroksen kodeissa materiaalivalinnat hipovat luksusta.

Todellista mukavuutta asumiseen tuo huoneistokohtainen ilmanvaihto sekä koko asunnon kattava lattialämmitys ja -viilennys yhdistettynä jalan alla mukavalta
tuntuvaan tammiparkettiin. Asuntokohtaiset energian kulutusnäytöt kertovat asukkailleen veden ja sähkön kulutuksesta. Lasitettu parveke tuo lisätilaa jo alkukeväästä pitkälle syksyyn, jolloin maisemasta puiden latvojen yli voi nauttia vieläkin paremmin.

Tutustu materiaaliesitteeseen ja aloita oman unelmakotisi suunnittelu.

Vapaa Alustavia varauksia Varattu

Kodit myy

Sofia Ruokanen

Pohjola Rakennus Oy Suomi
020 7759 630
kodit.uusimaa@pohjolarakennus.fi

Ota yhteyttä

Aktivoi kartta klikkaamalla