Skip to content

Vallilan salaisuus

Karstulantie, 00550 Helsinki

Tunnetko
salaisuuden?

Pitkään se on piilotellut katseilta. Kauan se on vältellyt huomiota. Nyt se on kuitenkin paljastumassa uteliaille, sinullekin..

 

Valtaväyliltä hiljaisuuteen, mukulakiviltä vehreyteen ja tiiliseinistä korttelipihoille: Vallilaan on kätketty salaisuus, josta ei moni tiedä, eikä se ulospäin itseään paljasta. Vielä.

Kumpulan puutarhojen rauhan ja Vallilan kaupunkivilinän väliin on siroteltu tuon salaisuuden ainekset: ihmiset ja tapahtumat, kodit ja pihat sekä puistot ja pelikentät.

Ihan pian saapuu aika, jolloin salaisuus alkaa avautua uusillekin uteliaille, ehkä sinullekin.

Liity ensimmäisten joukkoon

Salaisuus kodeista Vallilassa – kantakaupungissa ja luonnossa samaan aikaan

Vehreä Vallilan puisto

Vallilan puiston tuntuma on luonnonläheisen kaupunkilaisen unelma-alue. Kantakaupungissa kaikki on lähellä, olipa kyse lähikaupasta tai julkisesta liikenteestä. Toisaalta, Vallila on vehmas ja suojaisa keidas jossa luonto on koko ajan lähellä.

Vallilassa on useita puistoja, joista lähimpään, Vallilan puistoon ja jalkapallokentälle, pääsee suoraan Monumentista ulos astuessa. Viereinen Vallilan laakso on vehreä ja monipuolinen alue, josta löytyy mitä ihastuttavin, 174-palstainen siirtolapuutarha sekä lisää jalkapallokenttiä. Laakson läpi pääsee helposti lenkkipolkua pitkin Kumpulaan saakka.

Vallila asuinalueena

Vallilassa aistii yhteisöllisyyden, suvaitsevaisuuden ja monimuotoisuuden. Päiväaikaan toimistotyöläiset värittävät maisemaa. Illalla tunnelma vaihtuu urbaanin boheemiin elämään, kun taiteilijoiden työhuoneilta kantautuu musiikkia kaduille. Vallilasta löytyy tasapaino yhteisöllisyyden ja oman rauhan väliltä.

Vallilan Monumentti

Puistojen ja arvopuiden katveeseen, Vallilan laakson laidalle, nousee uusi maamerkki täynnä elegantteja koteja. Asunto Oy Vallilan Monumentti on alueelle nousevista viidestä uudesta rakennuksesta ensimmäinen.

LUE LISÄÄ

Haluatko tietää tulevat salaisuudet ensimmäisten joukossa?

Liittymällä Vallilan aluehankkeen ennakkorekisteriin saat ensimmäisten joukossa tietää tulevista kodeista, ennakkomarkkinoinnin aloituksista ja pääset varaamaan uuden kotisi ennen julkisen ennakkomarkkinoinnin alkamista (ei koske Hitas-koteja).

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

VALLILAN SALAISUUS
POHJOLA RAKENNUS