Skip to content

Tunnetko
salaisuuden?

Pitkään se on piilotellut katseilta. Kauan se on vältellyt huomiota. Nyt se on kuitenkin paljastumassa uteliaille, sinullekin..

Liity ensimmäisten joukkoon

Valtaväyliltä hiljaisuuteen, mukulakiviltä vehreyteen ja tiiliseinistä korttelipihoille: Vallilaan on kätketty salaisuus, josta ei moni tiedä, eikä se ulospäin itseään paljasta. Vielä.

Kumpulan puutarhojen rauhan ja Vallilan kaupunkivilinän väliin on siroteltu tuon salaisuuden ainekset: ihmiset ja tapahtumat, kodit ja pihat sekä puistot ja pelikentät.

Ihan pian saapuu aika, jolloin salaisuus alkaa avautua uusillekin uteliaille, ehkä sinullekin.

Salaisuus kodeista Vallilassa – kantakaupungissa ja luonnossa samaan aikaan

Vehreä Vallilan puisto

Vallilan puiston tuntuma on luonnonläheisen kaupunkilaisen unelma-alue. Kantakaupungissa kaikki on lähellä, olipa kyse lähikaupasta tai julkisesta liikenteestä. Toisaalta, Vallila on vehmas ja suojaisa keidas jossa luonto on koko ajan lähellä.

Vallilassa on useita puistoja, joista lähimpään, Vallilan puistoon ja jalkapallokentälle, pääsee suoraan Monumentista ulos astuessa. Viereinen Vallilan laakso on vehreä ja monipuolinen alue, josta löytyy mitä ihastuttavin, 174-palstainen siirtolapuutarha sekä lisää jalkapallokenttiä. Laakson läpi pääsee helposti lenkkipolkua pitkin Kumpulaan saakka.

Vallila asuinalueena

Vallilassa aistii yhteisöllisyyden, suvaitsevaisuuden ja monimuotoisuuden. Päiväaikaan toimistotyöläiset värittävät maisemaa. Illalla tunnelma vaihtuu urbaanin boheemiin elämään, kun taiteilijoiden työhuoneilta kantautuu musiikkia kaduille. Vallilasta löytyy tasapaino yhteisöllisyyden ja oman rauhan väliltä.

Vallilan Piilo

MYYNNISSÄ
8-kerroksinen Piilo jatkaa Helsingin salaisimman kaupunginosan tarinaa Vallilan laakson reunalla. Piilo on aluehankkeen viimeinen rs-taloyhtiö, jonka modernit kodit valmistuvat alkuvuodesta 2023.

LUE LISÄÄ

Vallilan Siluetti

TULOSSA ENNAKKOMARKKINOINTIIN
Monumentin vierelle rakentuva 12-kerroksinen Hitas-kohde Siluetti on tulossa ennakkomarkkinointiin vuonna 2022. Liity ennakkorekisteriin ja kerromme kun ennakkomarkkinoinnin aloitus ja hitas-arvonnan aikataulu tarkentuvat.

Liity ensimmäisten joukkoon

Vallilan Monumentti

LOPPUUNMYYTY
Puistojen ja arvopuiden katveeseen, Vallilan laakson laidalle, nousee parhaillaan uusi maamerkki täynnä elegantteja koteja. Asunto Oy Vallilan Monumentti on alueelle nousevista viidestä uudesta rakennuksesta ensimmäinen.

LUE LISÄÄ

Haluatko tietää tulevat salaisuudet ensimmäisten joukossa?

Liittymällä Vallilan aluehankkeen ennakkorekisteriin saat ensimmäisten joukossa tietää Vallilan tulevista kodeista.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

VALLILAN SALAISUUS
POHJOLA RAKENNUS