Skip to content

Asunto Oy Helsingin Atsalea

Paatsamatie 16 (C-talo), 00320 HELSINKI

myynnissä

13 kotia

Energialuokka: A2018

Valmistunut11/2023

Kesäedut asunnon ostajalle

Tarjoamme Atsalean koteihin nyt huikeat uuden kodin ostajan edut; saat velattomasta kauppahinnasta 10 % alennuksen, autopaikan kaupan päälle (arvo 25.000 €) ja lisäksi maksamme puolestasi 12 kuukauden hoito- ja rahoitusvastikkeet.

Edut ovat voimassa 31.8.2024 saakka.

Tartu tilaisuuteen ja kysy lisätiedot asuntomyynniltämme!

Ota yhteyttä     Katso vapaat kodit

Atsalean faktat

6 kerrosta
42 kotia
1h+kt – 4h+kt+s
31.5 – 93.0 m²
20 auto- ja 4 moottoripyöräpaikkaa
pysäköintihallissa
Kaupungin vuokratontti
Energialuokka A2018

Tervetuloa virtuaalivierailulle!

Voit tutustua osaan Atsalean vielä myynnissä olevista ja ihastuttavista 1h-3h kodeista virtuaaliesittelyiden avulla. Asunnossa voi liikkua vapaasti, jolloin pystyt näkemään niin asunnon kauneuden kuin sieltä avautuvat maisemat.

Virtuaalisesti esiteltävät asunnot ovat C88 (2h+kt, 46,5 m²), C93 (2h+kt, 57,5 m²), C120 (1h+kt, 31,5 m²) ja C123 (3h+kt, 75 m²).

Rodopuiston säkenöivä Atsalea

Asunto Oy Helsingin Atsalea rakentuu ikivihreän Haagan Alppiruusupuiston viereen, Etelä-Haagan pohjoisosaan. Sijainti vehreiden puistojen ja hyvien liikenneyhteyksien lähellä on ainutlaatuinen. 42 uutta kotia tarjoava Helsingin Atsalea on laadukkaasti varusteltu kaunotar, jonka sisäpiha hakee vertaistaan. Vehreä Haaga puistoineen ja viheralueineen avautuu asukkaille niin ikkunoista, terassipihoilta kuin parvekkeilta.

Atsalea on tyylikäs asuintalo, joka tarjoaa vaihtoehtoja moneen elämäntilanteeseen. Erikokoisia koteja löytyy niin yksinasuville, pariskunnille kuin lapsiperheille – yhtä lailla ensiasunnon ostajille kuin omakoti- tai rivitalosta upouuteen kerrostaloon haluaville.

Sovi oma yksityisesittelysi ja kysy lisätiedot asuntomyynniltämme!

OTA YHTEYTTÄ

Sanalla sanoen – laadukas

Atsalean kotien vakiomateriaalit ovat Haagan parhaimmistoa. Lattiat ovat kaunista tammiparkettia ja kylpyhuoneen seinät kauttaaltaan kuviolaatoitettuja. Keittiöiden kodinkoneisiin kuuluu jo vakiona integroituina mm. mikro ja astianpesukone ja liesikupu liukuu tyylikkäästi piiloon. Välitilavalaisin on siro led-nauha ja kulmapistorasiat ovat huomaamattomasti yläkaappien alla.

Tutustu Atsalean materiaaliesitteeseen vakio- ja lisähintaisten muutostöiden osalta. Huomaathan, että muutostöiden aikataulu määrittelee jäljellä olevat muutostyömahdollisuudet, eli ripeys on valttia!

Moderni koti

Atsalean kotien asuintilat lämpiävät modernisti vesikiertoisella lattialämmityksellä, jonka ansiosta kotien ilme on tyylikäs, eivät patterit vie turhaa tilaa ikkunoiden alta. Eikä tässä vielä kaikki; kesäkuumalla asuinhuoneisiin on saatavilla kaivattua raikkautta lattiaviilennyksen avulla!  Kylpyhuoneiden ja erillis-wc:den lattiat lämpiävät sähköisellä lattialämmityksellä, pitäen varpaat juuri niin lämpiminä kuin haluat.

Atsaleassa on lisäksi huoneistokohtainen ilmanvaihto, jonka ansiosta voit päättää oman kotisi ilmanvaihdon tehokuuden liesikuvusta säätämällä. Vakiona asennettavan Oraksen keittiön hanan pesukoneventtiili sulkeutuu automaattisesti muutaman tunnin kuluttua, eikä mökkitieltä tarvitse enää ajaa takaisin kaupunkiin. Viimeisen silauksen modernia talotekniikkaa takaavat etäluettavat vesimittarit ja kotimaisen iLoqin sähköinen lukitusjärjestelmä.

Vehreät pihat ja upeat ulkotilat

Atsalean 1. ja 3. kerroksen lasitetut terassit ovat suorastaan hurmaavia, näissä lähes lisähuoneina toimivissa tiloissa mieli lepää näkymän avautuessa 3. kerroksen upealle sisäpihalle ja 1. kerroksen Rodopuistoon. Näitä näkymiä kelpaa ihailla myös lasitetuilta parvekkeilta sekä Paatsamatien puoleisilla – tavallista suuremmilla ranskalaisilla parvekkeilla.

VIsualisointikuva Helsingin Atsalean kodin C129 parvekkeesta

Kun tavallinen ei riitä

Atsalean Paatsamatien puoleisten 1. ja 5. kerrosten kotien huonekorkeus on suoraan sanottuna poikkeava. Yli kolmen metrin huonekorkeus (poislukien alaslaskut ja koteloinnit) tuo kaivattua avaruutta valmiiksi upeisiin koteihin, tänne ripustat vaivatta suuret taulut tai valtaisat kattokruunut!

Upea Alppiruusupuisto kodin vieressä

Haagan Alppiruusupuisto on todellinen helmi Helsingin puistojen joukossa. Atsalean kodit ovat kirjaimellisesti puiston kyljessä, ja yltäkylläistä kukintaa on kesällä helppo lähteä kotoa katsomaan, ja kutsua vieraatkin mukaan. Männyt luovat katon upeiden pensaiden kukkaloistolle. Alppiruusut ja puistoatsaleat kukkivat tyypillisesti kesäkuussa.

Haaga on viihtyisä ja puutarhamainen kaupunginosa, jonka erityispiirteenä on sen upea Alppiruusupuisto. Haagan Paatsamatielle rakennetaan neljä uutta 6-kerroksista taloa, jotka sisältävät koteja moniin elämäntilanteisiin.

Tutustu Haagaan

Tervetuloa kotimatkalle

Nyt on aika mennä pintaa syvemmälle. Löydät alta Atsalean myynti- ja materiaaliesitteet sekä tarkemmat tiedot vapaana olevista kodeista.

Voit varata kotisi sähköisesti tai soittaa suoraan asuntomyyntiimme.

Vapaa Alustavia varauksia Varattu

Kodit myy

Sofia Ruokanen

Pohjola Rakennus Oy Suomi
020 7759 630
kodit.uusimaa@pohjolarakennus.fi

Ota yhteyttä

Aktivoi kartta klikkaamalla