Skip to content

Asunto Oy Helsingin Atsalea

Paatsamatie 16 (C-talo), 00320 HELSINKI

ennakkomarkkinoinnissa

21 kotia

Energialuokka: A2018

Arvioitu valmistuminen10/2023

Visualisointi Helsingin Atsalean kodista C127

Atsalean faktat

6 kerrosta
42 kotia
1h+kt – 4h+kt+s
31.5 – 93.0 m²
20 auto- ja 4 moottoripyöräpaikkaa
pysäköintihallissa
Kaupungin vuokratontti
Energialuokka A2018

Rodopuiston säkenöivä Atsalea

Asunto Oy Helsingin Atsalea rakentuu ikivihreän Haagan Alppiruusupuiston viereen, Etelä-Haagan pohjoisosaan. Sijainti vehreiden puistojen ja hyvien liikenneyhteyksien lähellä on ainutlaatuinen. 42 uutta kotia tarjoava Helsingin Atsalea on hyvin varusteltu, osin 3- ja osin 6-kerroksinen kaunotar, jonka sisäpiha hakee vertaistaan. Vehreä Haaga puistoineen ja viheralueineen avautuu asukkaille niin ikkunoista, terassipihoilta kuin parvekkeilta.

Julkisivuvisualisointi Helsingin Atsaleasta Paatsmatien puolelta

Upea Alppiruusupuisto kodin vieressä

Haagan Alppiruusupuisto on todellinen helmi Helsingin puistojen joukossa. Atsalean kodit ovat kirjaimellisesti puiston kyljessä, ja yltäkylläistä kukintaa on kesällä helppo lähteä kotoa katsomaan, ja kutsua vieraatkin mukaan. Männyt luovat katon upeiden pensaiden kukkaloistolle. Alppiruusut ja puistoatsaleat kukkivat tyypillisesti kesäkuussa.

Alppiruusupuisto kuva kukasta

Sopivia koteja kaikille

Atsalea tarjoaa sopivia koteja riittää niin yksinasuville, pariskunnille kuin lapsiperheille! Lähes kaikissa asunnoissa on joko lasitettu parveke, pihaterassi tai ranskalainen parveke. Yksiportaisessa Atsaleassa koteja on sekä kolmessa että kuudessa kerroksessa talon eri puolilla. Erityismaininnan ansaitsevat korttelin upeat piha-alueet. Pyöräteiden ja hyvien joukkoliikenneyhteyksien ansiosta Atsalea sopii myös autottomille.

VIsualisointikuva Helsingin Atsalean kodista C125

Palvelut ihan siinä lähellä

Koulujen ja päiväkotien sekä juna-aseman läheisyys helpottavat arkea. Kauniiden puistojen lisäksi alueella Kaari ja Sello -kauppakeskukset ovat lähietäisyydellä. Arvostetulta ja lapsiystävällisenä pidetyltä asuinalueelta on hyvät liikenneyhteydet keskustaan. Huopalahden rautatieasemalle on vain puolisen kilometriä, ja Helsingin Itäkeskuksen ja Espoon Keilaniemen välille rakennettava pikaraitiolinja Raide-Jokeri tulee kulkemaan Haagan kautta. Pyöräteiden ja hyvien joukkoliikenneyhteyksien ansiosta sijainti sopii myös autottomille työikäisille.

VIsualisointikuva Helsingin Atsalean kodin C129 parvekkeesta

Tyylikäs asuintalo

Atsalea on tyylikäs asuintalo, joka tarjoaa vaihtoehtoja moneen elämäntilanteeseen.  Tämä talon pintamateriaalit ovat laadukkaita. Vaalea, vastustamaton harmonia sekä kestävät materiaalit hurmaavat kauneudellaan, jättäen kuitenkin tilaa omille sisustusunelmille. Jotta kodista saa varmasti omia unelmia mukailevan, ammattilaisemme auttavat muutostoiveiden toteuttamisessa – tutustu materiaaliesitteeseen, ja käänny ammattilaistemme puoleen.

Julkisivuvisualisointi Helsingin Atsaleasta

Tervetuloa kotimatkalle

Nyt on aika mennä pintaa syvemmälle. Löydät alta Atsalean ennakkomarkkinointi- ja materiaaliesitteet sekä tarkemmat tiedot vapaana olevista kodeista.

Voit varata kotisi sähköisesti tai soittaa suoraan asuntomyyntiimme.

Vapaa Alustavia varauksia Varattu

Kodit myy

Jonna Ojala

Pohjola Rakennus Oy Suomi
020 7759 630
kodit.uusimaa@pohjolarakennus.fi

Ota yhteyttä

Sofia Ruokanen

Pohjola Rakennus Oy Suomi
020 7759 630
kodit.uusimaa@pohjolarakennus.fi

Ota yhteyttä

Aktivoi kartta klikkaamalla