Skip to content

Helsinki

Uudet ja tulevat kotimme Helsingissä

Uudet asunnot Helsingissä

Helsinki – maamme pääkaupunki. Sen kauneus ja vilkkaus hurmaa päivittäin uusia ihmisiä. Turistit, muuttajat, kodin etsijät ja kaupunkilaiset löytävät joka päivä jotain uutta. Pohjola Rakennuksen uudiskohteet Helsingissä sijaitsevat aina siellä, mistä asukas saa mahdollisimman paljon arjen ja viikonlopun elämään. Oli kyse sitten palveluista, liikenneyhteyksistä tai luonnosta ja liikuntamahdollisuuksista.

Asuinalueet     Kodit

Tulevat hankkeet     Asuntomyynti

Lauttasaari

Lauttasaaria ei tule enää lisää. Siksi olemme iloisia voidessamme kertoa, että olemme aloittaneet uusien kotien rakentamisen Lauttasaaren parhaille paikoille. Lauttasaarelaisuus ei toki takaa onnea, mutta kun miljöö on mitä ihanin ja siellä koti, jossa kaikki on kohdallaan, saattaa olla askeleen lähempänä onnea.

Rakennamme Lauttasaareen ei yhtä, vaan kaksi uutta ja korkeatasoista kerrostaloa, jotka molemmat sijaitsevat puistojen äärellä. Ensimmäisessä eletään ihanasti keskellä Lauttasaarta ja sen palveluita, kun taas aivan saaren eteläpäässä nautitaan merellisestä tunnelmasta.

Tutustu Lauttasaareen
Vallilan uudiskohteet Monumentti

Vallila

Valtaväyliltä hiljaisuuteen, mukulakiviltä vehreyteen ja tiiliseinistä korttelipihoille: Vallilaan on kätketty salaisuus, josta ei moni tiedä, eikä se ulospäin itseään paljasta. Vielä.

Rakennamme keskelle kaupungin vilskettä, omaan rauhaan ihanan vehreän Vallilan puiston ympärille viisi uutta uudiskohdetta, joista yksi on Hitas-kohde.

Tutustu Vallilaan

Haaga

Haagan Paatsamatielle Alppiruusupuistoa vasten rakennetaan neljä uutta 6-kerroksista taloa, jotka sisältävät koteja moniin elämäntilanteisiin. Haagan puutarhamainen asuinalue toimii insipiraationa asunto- ja pihasuunnittelussa luoden näistä kodeista ja piha-alueista mahdollisimman viihtyisiä.

Tutustu Haagaan

Kuninkaantammi

Uusi, keskellä luontoa, rauhallinen ja värikäs.
Maalauksellinen Kuninkaantammi on persoonallinen uusi ja ekologisesti kestävä kaupunginosa Helsingin luoteisreunassa. Vuonna 2027 Kuninkaantammessa asuu hieman yli 5 000 ihmistä.

Kuninkaantammen taidekorttelin kodit tulevat ennakkomarkkinointiin vuonna 2023.

Tutustu Kuninkaantammeen

 

Kannelmäki

Kannelmäen van­han os­ta­rin pai­kal­le ra­ken­tuu Sävelkortteli, joka on Kannelmäen uusin mukavuusalue, kuin kylä kaupungissa. Yh­tei­söl­li­syys on monin pai­koin tren­di­käs­tä, mutta Kannelmäessä se kuu­luu jo alu­een his­to­ri­aan. Mo­ni-il­mei­set ra­ken­nuk­set, veh­reät kort­te­li­pi­hat ja su­ju­vat kul­ku­väy­lät luo­vat mil­jöön, johon asuk­kaat pu­hal­ta­vat hen­gen. Sävelkorttelin ensimmäiset kaksi kerrostaloa ovat valmistuneet keväällä 2019 ja koko alue valmistuu noin vuoteen 2025 mennessä.

Tutustu Kannelmäkeen

Helsingin uudet kodit

Helsingin tulevat kodit ja asuinalueet

Uudenmaan asuntomyynti auttaa

Kiinnostuitko kodeistamme? Uudenmaan asuntomyyntimme auttaa pääkaupunkiseudun uudiskohteiden ostamiseen liittyvissä asioissa.

020 7759 630 kodit.uusimaa@pohjolarakennus.fi