Skip to content

Helsinki

Uudet asunnot Helsingissä

Helsinki – maamme pääkaupunki. Sen kauneus ja vilkkaus hurmaa päivittäin uusia ihmisiä. Turistit, muuttajat, kodin etsijät ja kaupunkilaiset löytävät joka päivä jotain uutta. Pohjola Rakennuksen uudiskohteet Helsingissä sijaitsevat aina siellä, mistä asukas saa mahdollisimman paljon arjen ja viikonlopun elämään. Oli kyse sitten palveluista, liikenneyhteyksistä tai luonnosta ja liikuntamahdollisuuksista. Yksiö, kaksio, kolmio tai suurempi, Helsinki ja uusi koti odottavat sinua.

Vallilan uudiskohteet Monumentti

Vallila – tunnetko salaisuuden?

Valtaväyliltä hiljaisuuteen, mukulakiviltä vehreyteen ja tiiliseinistä korttelipihoille: Vallilaan on kätketty salaisuus, josta ei moni tiedä, eikä se ulospäin itseään paljasta. Vielä.

Rakennamme keskelle kaupungin vilskettä, ihanan vehreän Vallilan puiston ympärille viisi uutta uudiskohdetta, joista yksi on Hitas-kohde.

Lauttasaari

Onnellisten saari, yksi Suomen suosituimmista kaupunginosista, jossa kaikkien paikallisten himoitsemat asunnot vaihtavat omistajaa naapuruston kesken hiekkalaatikolla, mieluummin kuin välittäjien ilmoituksilla asuntoportaaleissa.

Tulemme aloittamaan ennakkomarkkinoinnin Gyldenintie 2:n ja Särkiniementien eteläpäähän rakentuville uudiskohteille vuoden 2021 aikana.

Kuninkaantammi

Uusi, keskellä luontoa, rauhallinen ja värikäs.
Maalauksellinen Kuninkaantammi on persoonallinen uusi ja ekologisesti kestävä kaupunginosa Helsingin luoteisreunassa. Vuonna 2027 Kuninkaantammessa asuu hieman yli 5 000 ihmistä.

Vuonna 2021 alkaa uuden taidekorttelin rakentuminen, jonka ensimmäinen taloyhtiö Helsingin Ultramariini tulee ennakkomarkkinointiin vuoden 2021 aikana.

Kannelmäki

Kannelmäen van­han os­ta­rin pai­kal­le ra­ken­tuu Sävelkortteli, joka on Kannelmäen uusin mukavuusalue, kuin kylä kaupungissa. Yh­tei­söl­li­syys on monin pai­koin tren­di­käs­tä, mutta Kannelmäessä se kuu­luu jo alu­een his­to­ri­aan. Mo­ni-il­mei­set ra­ken­nuk­set, veh­reät kort­te­li­pi­hat ja su­ju­vat kul­ku­väy­lät luo­vat mil­jöön, johon asuk­kaat pu­hal­ta­vat hen­gen. Sävelkorttelin ensimmäiset kaksi kerrostaloa ovat valmistuneet keväällä 2019 ja koko alue valmistuu noin vuoteen 2025 mennessä.

Helsingin uudet kodit

Helsingin tulevat kodit ja asuinalueet

Pohjola Rakennus Uudenmaan asuntomyynti

Uudenmaan asuntomyynti auttaa

Kiinnostuitko kodeistamme? Uudenmaan asuntomyyntimme auttaa pääkaupunkiseudun uudiskohteiden ostamiseen liittyvissä asioissa.

020 7759 630 kodit.uusimaa@pohjolarakennus.fi