Skip to content

Vuokratakuu-kampanja

Käynnissä nyt mukava kampanjatarjous, jossa uuden kodin ostavalle asuntosijoittajalle on tiedossa huolettomat ensimmäiset 12 kuukautta. Kampanjatarjous koskee valikoituja taloyhtiöitä.

Sijoittajan huolettomat 12 kuukautta!

Asuntosijoittaja, nyt on erinomainen mahdollisuus taata sijoitusasunnon ostolle huoleton ensimmäinen vuosi! Takaamme sinulle nimittäin 12 kuukauden vuokransaannin. Tarjoamme alueellisen kumppanimme kautta vuokranvälityksen kustannuksineen. Yhteistyökumppanimme auttaa sinua myös oikean vuokratason määrityksessä.

Kampanjan ehdot

Kampanjan edun lunastaaksesi, asuntokaupat tulee olla tehtynä vuoden 2022 loppuun mennessä. Vuokratakuu-kampanja koskee valikoituja taloyhtiöitä.

Tämä tarjous koskee vain uusia varauksia, eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Kampanjatarjous on aina talouskohtainen, ja yksittäisen kampanjatarjouksen voi lunastaa yhdestä ostetusta kodista per taloyhtiö.

Huomioitavaa on, että joidenkin Pohjola Rakennuksen taloyhtiöiden kohdalla on käynnissä useampi kampanja samanaikaisesti. Tarkemmat tiedot eri taloyhtiöiden kampanjoista löydät jokaisen taloyhtiön omilta sivuilta.

Vuokratakuu-kampanjassa mukana olevat kohteet

Katso myös muut käynnissä olevat
mukavuuskampanjamme:

Mukavauuskampanjat