Skip to content

Mukavuus-kampanjat

Tervetuloa tutustumaan uuden kodin ostajien mukavuuskampanjoihimme, ja löydä juuri sinulle sopivin!

Uuden kodin ostaminen ei voisi olla mukavampaa!

Miltä tuntuisi sisustaa uusi koti kokonaan uusilla, juuri sinun valitsemillasi kalusteilla, tai lentää etelänlomalle onnistuneiden asuntokauppojen kunniaksi? Asuntosijoittajana kuulostaisi varmasti mukavan huolettomalta se, että 12 ensimmäistä kuukautta vuokransaanti olisi varmaa. Nämä eivät vain kuulosta mukavilta, vaan ovat täyttä totta.

Nyt on mukavuuskampanjoita käynnissä Pohjola Rakennuksella! Alta löydät eri kampanjoiden omat verkkosivut, joista pääset tutustumaan tarkemmin eri mukavuuskampanjoihin sekä mitä taloyhtiöitä eri kampanjat koskevat.

Mukavuuskampanjat ovat voimassa 31.12.2022 asti.

Kampanjatarjoukset koskevat vain uusia varauksia, eikä niitä voi yhdistää muihin etuihin. Kampanjatarjous on aina talouskohtainen, ja yksittäisen kampanjatarjouksen voi lunastaa yhdestä ostetusta kodista per taloyhtiö. Huomioitavaa on, että joidenkin Pohjola Rakennuksen taloyhtiöiden kohdalla on käynnissä useampi kampanja samanaikaisesti. Tarkemmat tiedot eri taloyhtiöiden kampanjoista löydät jokaisen taloyhtiön omilta sivuilta.

 

Tutustu kampanjoihin

Uusi koti ja 500 000 Finnair Plus -pistettä!

Voisiko olla mukavampaa, kuin lentää etelänlomalle onnistuneiden asuntokauppojen kunniaksi! Nyt Pohjola Rakennus mahdollistaa tämän ja monia muita vaihtoehtoisia etuja tarjoamalla valikoitujen taloyhtiöiden koteihin 500 000 Finnair Plus -pistettä kampanjatarjouksena.

Tutustu Finnair Plus -kampanjaan

Uusi koti, uudet kalusteet!

Miltä tuntuisi uuden kodin oston yhteydessä kalustaa samalla koti uusiksi! Nyt se on mahdollista, sillä olemme luoneet upean kampanjatarjouksen valikoitujen taloyhtiöiden koteihin, missä kodin oston yhteydessä ostaja saa kalustelahjakortin. Lahjakortti on kaupungista riippuen arvoltaan 8000–10 000 euroa. Olemme valikoineet kaupungeistamme sopivimman kalustealan yhteistyökumppanin.

Tutustu kalustelahjakortti-kampanjaan

Sijoittajan huolettomat 12 kuukautta!

Asuntosijoittaja, nyt on aivan huikea mahdollisuus taata sijoitusasunnon ostolle huoleton ensimmäinen vuosi! Takaamme sinulle nimittäin 12 kuukauden vuokransaannin. Tarjoamme alueellisen kumppanimme kautta vuokranvälityksen kustannuksineen. Yhteistyökumppanimme auttaa sinua myös oikean vuokratason määrityksessä. Vuokratakuu-kampanja koskettaa valikoituja taloyhtiöitä ja niiden koteja.

Tutustu vuokratakuu-kampanjaan