Skip to content

Asunto Oy Turun Kakolan Keidas III

Tiililinnankatu 8, 20100 Turku

ennakkomarkkinoinnissa

26 kotia

Energialuokka: A2018

Arvioitu valmistuminen3/2025

Laskimme kotien hintoja 6,5 – 12,5 %

Viimeaikainen rakentamisen kustannusten lasku on mahdollistanut Kakolan Keidas III:n kotien hintatason alentamisen. Olemme laskeneet kaikkien Keitaan kotien hintoja pysyvästi vähintään 6,5 % ja osassa asuntoja jopa 12,5 %!

Uudet hinnat löytyvät vapaiden kotien tiedoista.

Siirry koteihin

Kakolan Keidas III faktat

6 kerrosta
69 kotia
52 autohallipaikkaa
1h+kt- 3h+kt+s
23.0 – 72.0 m2
Valinnainen vuokratontti
Energialuokka A2018

Ennakkomarkkinointiesite

Vehreässä Kakolanpuistossa mutkittelevaa Chiewitzin serpentiinitietä kehystää hurmaava puukujanne. Sen ensimmäiset jalopuut istutettiin jo 1800-luvulla. Ylärinteessä vehreä jalopuumetsikkö vaihtuu yllättäen hedelmäpuiksi: paikalla sijaitsee entisen vankilanjohtajan 150 vuotta vanha, villiintynyt hedelmätarha.

Katse kiinnittyy puiston vieressä sijainneeseen Kakoliittilouhokseen. Vehreys ja karuus, uusi ja vanha.
Ikivanhat graniittilinnat ovat saaneet seurakseen nykyaikaisen ja modernin uudiskorttelin.

Tervetuloa Kakolan Keitaalle.

Kakolanmäen rinteeseen, aivan historiallisen vankila-alueen kupeeseen, rakennetaan Asunto Oy Turun Kakolan Keidas III. Se on entiseen Kakolan graniittilouhokseen rakennettava kolmas  kohde: vieressä sijaitsevat Keitaat I ja II ovat jo pystyssä ja täynnä urbaania kaupunkielämää. Kakolan Keidas III rakennetaan rivin eteläisimmälle paikalle suojellun puistoalueen reunaan.

Tyylikkäitä koteja vankila-alueella

Kodit Kakolan Keitaassa ovat tyylikkäitä ja mukavaan arkeen huolella suunniteltuja. Näissä urbaaneissa kaupunkikodeissa yhdistyy uniikit näköalat hyviin materiaalivalintoihin ja laadukkaaseen asumiseen. Koteja on kuudessa kerroksessa yhteensä 69. Tarjolla on asuntoja jokaiseen makuun – isommat kodit luovat kaivattua tilaa arkeen ja elävät mukana elämänmuutoksissa kun kompaktit yksiöt ja kaksiot sopivat laatutietoisimmillekin cityihmisille.

Jokaisesta kodista löytyvä lasitettu parveke tuo kaivattua lisätilaa oleskeluun ja maisemien ihailuun.

 

Todellista mukavuutta asumiseen tuo koko kodin kattava lattialämmitys. Lämmitys yhdistettynä jalan alla mukavalta tuntuvaan moderniin kovapuulattiaan tuo asumiseen kaivattua laadukkuutta.

vaihtoehtoinen

Kakolan Keitaan asunnot ovat huolella suunniteltuja ja ihastuttavia sellaisenaan. Muutostöillä niihin voi tuoda omaan makuun sopivan, persoonallisen ilmeen.

Tutustu maisemiin

Voit tutustua tulevan Kakolan Keidas III:n 1. – 6. kerrosten näkymiin virtuaalisesti jo kotisohvaltasi ja virittäytyä Pohjoismaiden mittakaavassa täysin uniikin asuinalueen tunnelmaan.

Tutustu A-portaan näkymiin

 

Tutustu B-portaan näkymiin

 

Keidas II:n valmiit kodit

Aiemmin valmistunut Kakolan Keidas II on upea kokonaisuus täynnä kauniita koteja. Tutustu valmiiden kotien kuviin ja niihin tehtyihin upeisiin muutostöihin. Osa tuotteista on lisähintaisia muutostöitä.

Ainutlaatuinen asuinalue

Kakolanmäen vankila-alue on yksi Turun tunnetuimmista ja koko Suomen mielenkiin­toi­simmista asuinalueista, jonka Museovirasto on määritellyt valtakunnal­lisesti merkittäväksi rakennetuksi kulttuuriym­pä­ristöksi.

Tutustu Kakolanmäkeen

Yhteistyössä
YH Kodit Oy

Kakolan Keitaan korttelin kodit rakentuvat yheistyössä Pohjola Rakennus Oy Suomen ja YH Kodit Oy:n kanssa. Yhteistyö takaa kaksi vakavaraista ja kymmenien vuosien kokemuksella toiminutta yritystä, joilla on laaja asiakasymmärrys ja kokemus vaativista hankkeista.

Pohjola Rakennus ja YH Kodit tekevät yhteistyötä myös Tampereen Santalahden aluehankkeen kanssa, jonne rakentuu yhdessä yli tuhat uutta kotia.

Vapaa Alustavia varauksia Varattu

Kodit myy

Turun asuntomyynti

Pohjola Rakennus Oy Suomi
020 4459 640
kodit.turku@pohjolarakennus.fi

Ota yhteyttä

Aktivoi kartta klikkaamalla