Skip to content

Asunto Oy Turun Kakolan Keidas III

Tiililinnankatu 8, 20100 Turku

ennakkomarkkinoinnissa

100 kotia

Energialuokka: A2018

Arvioitu valmistuminen6/2024

Kakolan Keidas III faktat

6 kerrosta
102 kotia
84 autohallipaikkaa
1h+kt- 4h+k+s
25.0 – 96.5 m2
Valinnainen vuokratontti
Energialuokka A2018

 

Vehreässä Kakolanpuistossa mutkittelevaa Chiewitzin serpentiinitietä kehystää hurmaava puukujanne. Sen ensimmäiset jalopuut istutettiin jo 1800-luvulla. Ylärinteessä vehreä jalopuumetsikkö vaihtuu yllättäen hedelmäpuiksi: paikalla sijaitsee entisen vankilanjohtajan 150 vuotta vanha, villiintynyt hedelmätarha.

Katse kiinnittyy puiston vieressä sijainneeseen Kakoliittilouhokseen. Vehreys ja karuus, uusi ja vanha. Ikivanhat graniittilinnat ovat saaneet seurakseen nykyaikaisen ja modernin uudiskorttelin.

Tervetuloa Kakolan Keitaalle, trilogia on pian valmis.

Kakolanmäen rinteeseen, aivan historiallisen vankila-alueen kupeeseen, rakennetaan Asunto Oy Turun Kakolan Keidas III. Se on Kakola-trilogian kolmas ja viimeinen kohde: vieressä sijaitsevat Keitaat I ja II ovat jo pystyssä ja täynnä urbaania kaupunkielämää. Kakolan Keidas III rakennetaan rivin eteläisimmälle paikalle suojellun puistoalueen reunaan.

Tyylikkäitä koteja vankila-alueella

Kodit Kakolan Keitaassa ovat tyylikkäitä ja mukavaan arkeen huolella suunniteltuja. Näissä urbaaneissa kaupunkikodeissa yhdistyy uniikit näköalat hyviin materiaalivalintoihin ja laadukkaaseen asumiseen. Koteja on kuudessa kerroksessa yhteensä 102. Tarjolla on asuntoja jokaiseen makuun – isommat kodit luovat kaivattua tilaa arkeen ja elävät mukana elämänmuutoksissa kun kompaktit yksiöt ja kaksiot sopivat laatutietoisimmillekin cityihmisille.

Todellista mukavuutta asumiseen tuo koko kodin kattava lattialämmitys. Lämmitys yhdistettynä jalan alla mukavalta tuntuvaan moderniin kovapuulattiaan tuo asumiseen kaivattua laadukkuutta.

Muita suunnittelun erikoisuuksia Kakolan Keitaan asuntotarjonnassa ovat esimerkiksi trendikkäät ja käytännölliset keittiösaarekkeet, arkea helpottavat aamiaiskaapit sekä luksusta tarjoavat ikkunalliset walk-in-closetit.

Tutustu maisemiin

Voit tutustua tulevan Kakolan Keidas III:n 1. – 6. kerrosten näkymiin virtuaalisesti jo kotisohvaltasi ja virittäytyä Pohjoismaiden mittakaavassa täysin uniikin asuinalueen tunnelmaan.

Tutustu A-portaan näkymiin

 

Tutustu B-portaan näkymiin

 

Tutustu C-portaan näkymiin

Yhteistyössä
YH Kodit Oy

Kakolan Keitaan korttelin kodit rakentuvat yheistyössä Pohjola Rakennus Oy Suomen ja YH Kodit Oy:n kanssa. Yhteistyö takaa kaksi vakavaraista ja kymmenien vuosien kokemuksella toiminutta yritystä, joilla on laaja asiakasymmärrys ja kokemus vaativista hankkeista.

Pohjola Rakennus ja YH Kodit tekevät yhteistyötä myös Tampereen Santalahden aluehankkeen kanssa, jonne rakentuu yhdessä yli tuhat uutta kotia.

Vapaa Alustavia varauksia Varattu

Kohdetta välittää

Eero Lindholm

Pohjola Rakennus Oy Suomi
050 492 6610
kodit.turku@pohjolarakennus.fi

Ota yhteyttä

Heidi Tick

Pohjola Rakennus Oy Suomi
040 593 7723
kodit.turku@pohjolarakennus.fi

Ota yhteyttä

Aktivoi kartta klikkaamalla