Skip to content

Asunto Oy Turun Kakolan Keidas II

Tiililinnankatu 6, 20100 Turku

myynnissä

Energialuokka: B2018

Valmistunut6/2022

Kakolan Keidas II faktat

6 kerrosta
70 kotia
44 autohallipaikkaa
1h+kt- 4h+kt+s
25.0 – 80.0 m2
Vuokratontti
Energialuokka B2018

 

Kakolanmäen rinteeseen, aivan vanhan vankilaalueen yhteyteen, nousee pian Asunto Oy Turun Kakolan Keidas II. Naapuriin on noussut jo kortteliin kohoavan kolmikon ensimmäinen suosittu asuinkerrostalo. Kakolanmäen trendikäs asuinalue alkaa kokonaisuudessa olemaan valmis jo muutamien vuosien sisällä.

Unelmakoteja vankila-alueella

Kodit Kakolan Keitaassa ovat tyylikkäitä ja mukavaan arkeen huolella suunniteltuja. Näissä urbaaneissa kaupunkikodeissa yhdistyy uniikit näköalat hyviin materiaalivalintoihin ja laadukkaaseen asumiseen. Koteja on kuudessa kerroksessa yhteensä 70. Tarjolla on asuntoja jokaiseen makuun – isommat kodit luovat kaivattua tilaa arkeen ja elävät mukana elämänmuutoksissa kun kompaktit yksiöt ja kaksiot sopivat laatutietoisimmillekin cityihmisille.

Todellista mukavuutta asumiseen tuo koko kodin kattava lattialämmitys. Lämmitys yhdistettynä jalan alla mukavalta tuntuvaan tammiparkettiin tuo elämiseen kaivattua pehmeyttä.

Tutustu maisemiin

Voit tutustua tulevan Kakolan Keidas II:n 1. – 5. kerrosten näkymiin virtuaalisesti jo kotisohvaltasi ja virittäytyä Pohjoismaiden mittakaavassa täysin uniikin asuinalueen tunnelmaan.

Tutustu näkymiin

Yhteistyössä YH Kodit Oy

Kakolan Keitaan korttelin kodit rakentuvat yheistyössä Pohjola Rakennus Oy Suomen ja YH Kodit Oy:n kanssa. Yhteistyö takaa kaksi vakavaraista ja kymmenien vuosien kokemuksella toiminutta yritystä, joilla on laaja asiakasymmärrys ja kokemus vaativista hankkeista.

Pohjola Rakennus ja YH Kodit tekevät yhteistyötä myös Tampereen Santalahden aluehankkeen kanssa, jonne rakentuu yhdessä yli tuhat uutta kotia.

Vapaa Alustavia varauksia Varattu

Kodit myy

Heidi Tick

Pohjola Rakennus Oy Suomi
040 593 7723
kodit.turku@pohjolarakennus.fi

Ota yhteyttä

Aktivoi kartta klikkaamalla