Skip to content

Asunto Oy Turun Kakolan Keidas I

Tiililinnankatu 2, 20100 Turku

myynnissä

1 koti vapaana

Energialuokka: B2018

Valmistunut4/2020

Kakolan Keitaan faktat

6 kerrosta
96 kotia
57 autopaikkaa
1h+kt- 4h+kt+s
24.0 – 96.5 m2
Valinnainen vuokratontti
Energialuokka B2018

Keidas keskellä Rivieraa

Hakkuutyön synnyttämään louhokseen muodostui lampi, joka toimi vankien virkistyspaikkana. Kakolan Rivieraksi nimetty paikka oli todellinen keidas: alueella oli muun muassa uimapaikka ja myöhemmin myös jalkapallokenttä. Tästä syntyikin nimi As Oy Turun Kakolan Keidas I:lle.

Kaupunkiasumista parhaimmillaan

Kakolan Keidas tarjoaa koteja monenlaisiin elämäntilanteisiin. Modernin kerrostalon mukavuudet sekä kotien pintamateriaalit viimeistelevät
kokemuksen laadukkaasta kaupunkiasumisesta. Kakolanmäestä on muodostunut ainutlaatuinen asuinalue, joka tarjoaa niin rauhaa kuin monipuolisia palveluitakin.

Historian havinaa Kakolassa

Kakolanmäen vehreään rinteeseen, Linnankadun puolelle kohoava Kakolan Keidas on Kakolanmäen viimeisimpiä uudiskohteita, joka muodostuu kolmesta taloyhtiöstä. Kakolanmäki ja sen uniikki vankila-alue on yksi Turun tunnetuimmista ja mielenkiintoisimmista alueista. Rauhallinen ja vehreä alue sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, idyllisen Port Arthurin ja kauniin Aurajokirannan välissä.

Taloyhtiöön kuuluu kaksi 6 kerroksista asuinkerrostaloa, jotka yhdistyvät ylimmästä kerroksesta yhteen. Toinen taloista on yksiportainen ja toinen kaksiportainen kerrostalo. Yhtiössä on 96 upeaa kotia, jotka odottavat uusia asukkaita.

Viimeisiä viedään

Kakolan Keidas I:stä löytyy vielä upeita koteja, joista ihailla kauniita Aurajokimaisemia ja Kakolanmäen uniikkia tunnelmaa. Voi tutustua 96.5 m2 kolmioon suoraan kotisohvaltasi virtuaalivierailulla klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

Tutustu virtuaaliesittelyyn

Kakolanmäki

Kakolanmäki ja sen uniikki vankila-alue on yksi Turun tunnetuimmista ja mielenkiintoisimmista alueista. Rauhallinen ja vehreä alue sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, idyllisen Port Arthurin ja kauniin Aurajokirannan välissä.

Lue lisää
Vapaa Alustavia varauksia Varattu

Kohdetta välittää

Santeri Koski

Kiinteistömaailma | Verdulo Oy
0440 970 626
santeri.koski@kiinteistomaailma.fi

Ota yhteyttä

Aktivoi kartta klikkaamalla