Skip to content
Kodit | Turku | Herttuankulma

Asunto Oy Turun Herttua

Hovineidonkatu 9, 20200 Turku

myynnissä

15 kotia

Energialuokka: A2018

Arvioitu valmistuminen12/2023

Mukavat syysedut asunnon ostajille!

Tarjoamme nyt Herttuan asuntoihin asuntotyyppikohtaisen alennuksen myyntihinnasta.
Kampanja on voimassa 30.9.2023 mennessä tehtyihin uusiin Herttuan varauksiin eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Tartu tilaisuuteen ja ota yhteyttä asuntomyyntiimme!

Yksiöt -20 000 euroa
Kaksiot -30 000 euroa
Kolmiot -40 000 euroa
Neliöt -50 000 euroa

Herttuan faktat

7 kerrosta
37 kotia
1h+kt – 4h+kt+s
27.0 – 71.5 m²
Valinnainen vuokratontti
Energialuokka A2018

Turun ja meren syleilyssä

Turun sataman alue kehittyy tulevina vuosina upeaksi uudeksi merelliseksi kaupunginosaksi Linnakaupungiksi. Turun sataman uusien ja kehittyvien kortteleiden tyylit ja toiminnot sekoittuvat yhdeksi suureksi kokonaisuudeksi, vaikka jokaisella alueen korttelilla säilyy oma identiteettinsä. Sataman uudet asuinalueet koostuvat puusta, kivestä ja tiilestä, joiden vierellä on vehreitä puistoja ja Saaristomeri. Tällaista uutta ja hyvää on harvoin tarjolla Suomen vanhimmassa kaupungissa.

Tutustu Linnakortteliin

Laatua ja lokoisuutta

Herttuan tyylikäs tiilijulkisivu kätkee suojiinsa mukavasti varusteltuja koteja, joissa on kaikki kohdallaan viihtyisää elelyä silmälläpitäen. Asumismukavuutta lisää muun muassa lattialämmitys. Kaikkiin asuntoihin avaruutta ja valoa tuovat joko ranskalaiset tai avarammat parvekkeet, joista osa on lasitettu. Osassa ylimpien kerroksien asunnoissa maisemaa rikastaa linna tai meri. Ensimmäisessä kerroksessa tarjolla on myös yksi asunto omalla terassilla.

Uutta historiallisessa Turussa

Historialliseen Turun Linnakaupunkiin kohoaa Asunto Oy Turun Herttua, josta löytyy 37 viehättävää ja toimivaa kotia seitsemässä kerroksessa. Hyvien kulkuyhteyksien päähän niin keskustasta kuin yliopistoltakin tulee tarjolle asuntoja kompakteista pikkukodeista aina isompiin perheasuntoihin. Samaan aikaan Asunto Oy Turun Herttuan kanssa lähelle valmistuvat myös päiväkoti ja koulu. Tulevien vuosien aikana tämä vanha teollisuusalue muuntuu moderniksi asuinnaapurustoksi, jossa kelpaa asua ja elellä.

Laadukkaita materiaaleja

Herttuan kodit ovat sävyiltään valoisia. Materiaalivalinnat on tehty tyyli ja laatu edellä. Kalusteiden, kodinkoneiden ja pintamateriaalien toimittajat ovat tunnettuja laadukkaista ja kestävistä tuotteistaan.

Halutessasi voit vaikuttaa kodin pintamateriaaleihin ja tehdä kodistasi enemmän omannäköisesi. Olemme keränneet kattavan valikoiman mielestämme parhaiten talon henkeen sopivia vakio- ja lisähintaisia materiaaleja, joita yhdistelemällä saadaan tuhansia erilaisia yksilöllisiä kokonaisuuksia yhdistelemällä eri pintamateriaaleja. Tutustu materiaaliesitteeseen ja käänny muutostoiveissa rohkeasti puoleemme!

Alla olevasta linkistä voit tutustua tarkemmin muutostyömahdollisuuksiimme:

Lue lisää

Isoja lasipintoja ilman pattereita

Herttuan nykyaikaisissa kodeissa asuminen on huoletonta. Kotien isoista ikkunapinnoista on helppo nauttia kun rakennuksen kodit pysyvät lämpiminä kaukolämmöllä huomaamattoman ja nykyaikaisen vesikiertoisen lattialämmityksen avulla. Ei siis enää pölyä kerääviä pattereita, jonka ansiosta kotien yleisilme pysyy modernina.

Tontti

Valinnainen vuokratontti tuo joustavuutta asunnon ostoon. Valinnainen vuokratontti tarkoittaa käytännössä sitä, että asunto-osakeyhtiö on rakennettu vuokratontille, jossa osakkeen omistajalla on joko mahdollisuus lunastaa tonttiosuutensa tai maksaa tontinvuokravastiketta. Lunastaessa tonttiosuutensa asunnon ostaja voi valita, maksaako hän tonttiosuutensa asunnon oston yhteydessä vai myöhemmin. Halutessaan osakkeen omistajan ei ole pakko sijoittaa pääomaa tonttiin, vaan voi maksaa kuukausittaista tontinvuokravastiketta, jolloin uuden asunnon hankintahinta on edullisempi.

Tiivistettynä: valinnainen vuokratontti antaa enemmän vaihtoehtoja ja joustoa kuin vuokratontti.

Tervetuloa kotimatkalle

Nyt on aika mennä pintaa syvemmälle. Löydät alta Herttuan myynti- ja materiaaliesitteet sekä tarkemmat tiedot vapaana olevista kodeista.

Voit varata kotisi sähköisesti tai soittaa suoraan asuntomyyntiimme.

Tilaa esite ja hinnasto

Voit myös tilata painetut esitteet ja hinnaston kotiosoitteeseesi syöttämällä tietosi alla olevaan lomakkeeseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Vapaa Alustavia varauksia Varattu

Kodit myy

Heidi Tick

Pohjola Rakennus Oy Suomi
040 593 7723
kodit.turku@pohjolarakennus.fi

Ota yhteyttä

Aktivoi kartta klikkaamalla