Skip to content

Turku

Uudet asunnot Turussa

Turku, entinen pääkaupunkimme.
Tervetuloa tutustumaan uudiskohteidemme valikoimaan Turussa. Tarjoamme ainutlaatuisia uudisasuntoja, jotka yhdistävät korkealaatuisen asuntosuunnittelun ja toiminnallisuuden laadukkaaseen lopputulokseen. Jokainen moderni uudisasunto on huolella suunniteltu tarjoamaan vaivatonta ja viihtyisää asumista Turussa, palveluiden ja liikenneyhteyksien äärellä. Rakennamme kotisi energiatehokkaana, nykyaikaisena ja varmuudella viimeistä yksityiskohtaa myöten. Tutustu uusiin koteihimme ja löydä unelmien koti Turusta.

Asuinalueet   Kodit   Asuntomyynti

Joen varrella

Turku, entinen pääkaupunkimme, on Suomen vanhin kaupunki ja sijaitsee Aurajoen suulla Saaristomeren rannikolla. Tiesitkö, että Turun suomenkielisen nimityksen kaupungille uskotaan periytyvän muinaisvenäläisestä kauppapaikkaa tarkoittavasta sanasta tǔrgǔ? Käsitys tällä hetkellä on se, että kyseisen sanan toivat Fennoskandian alueelle novgorodilaiset kauppiaat. Ruotsinkielinen nimi Åbo, alun perin Aboa, tulee mahdollisesti jokea tarkoittavasta alusta å ja loppuosasta asukas eli bo(a).

Kakola – vankilasta uniikiksi asuinalueeksi

Pitkään vankila-alueena toiminut Kakolanmäki on nykyään Museoviraston määritelmän mukaan valtakunnallisesti merkittävä rakennettu kulttuuriympäristö. Alueella ensimmäistä kertaa käyvä taatusti ihastuu alueen nykyiseen tunnelmaan – jollaista ei muualta löydy. Vanhat graniittirakennukset ovat saaneet seurakseen upeita uudisrakennuksia sekä runsaasti palveluita, kuten hotellin & span, panimon, kahvipaahtimon, leipomon ja kaksi ravintolaa.
Missä muuallakaan voisit nousta kotimatkan Funikulaarilla?

Tutustu Kakolaan

Linnakaupunki – Suomen vanhin satama

Historiaa huokuva Turun linnan ja sataman alue kehittyy tulevina vuosina upeaksi, uudeksi merelliseksi kaupunginosaksi Linnakaupungiksi.
Linnakaupungin Herttuankulma on täynnä historian havinaa ja uutuuden tuomaa viehätysvoimaa sekä alati vuodenaikojen mukaan muuttuvaa maisemaa.
Alueelle rakentuvien kortteleiden tyylit ja toiminnot sekoittuvat yhdeksi suureksi kaupunkimaiseksi kokonaisuudeksi, jossa jokaisella korttelilla säilyy oma identiteettinsä.

Sataman uudet asuinalueet koostuvat entisaikojen tapaan puusta ja kivestä, joiden ympärillä on vehreitä puistoja ja Saaristomeren avaruus.

Tutustu Linnakaupunkiin

Turun uudet kodit

Asuntomyynti

Pohjola Rakennus Oy Suomi
020 4459 640
kodit.turku@pohjolarakennus.fi