Skip to content

Asunto Oy Tampereen Vesta

Salhojankatu 25c, 33500 TAMPERE

myynnissä

12 kotia

Energialuokka: B2018

Valmistunut9/2023

AJATON.

IKONINEN.

POIKKEUKSELLINEN.

Vestan faktat

Valmistunut 9/2023

7 kerrosta
33 kotia
1h+kt – 4h+kt+s
27.0 – 104.0 m²
Erillinen pysäköintiyhtiö
7 liiketilaa
Valinnainen vuokratontti
Energialuokka B2018

Siirry koteihin
Ota yhteyttä

Kodin jumalatar

Tammelaan rakentuu niin arkkitehtonisesti kuin kaupunkikuvallisesti täysin uniikki kokonaisuus Suomessa. Nimikilpailussa Vestaksi ristitty taloyhtiö on saanut nimensä kodin jumalattaresta, joka kertoo rakennuksen kotien piteteetillä tehdystä suunnittelusta.

Asunto Oy Tampereen Vesta käsittää stadionin Salhojankadun puolen kolmesta korkeasta osasta pohjoispäädyn 7-kerroksisen osuuden. Asuinkerrokset sisältävät kaiken kokoisia asuntoja laadukkaista yksiöistä nykypäivän mittapuulla suureen 2-kerroksiseen edustusasuntoon.

Asunto Oy Tampereen Vesta on sanalla sanoen ylellinen. Yksi erikoisuuksista on se, että valittavana on hyvin monen kokoisia koteja. Vaihtoehtoja löytyy niin omakoti- tai rivitalosta keskustaan muuttaville kuin kakkoskotia etsiville.

Vestan asukkaat pääsevät nauttimaan kaupunkiasumisesta hyvien joukkoliikenneyhteyksien, ostosten ja kulttuurin ympäröiminä. Lähin ruokakauppakin löytyy nykyään stadionin kellarikerroksesta!

Vain uniikkeja koteja

Huolella mietityt, arvokkaat yksityiskohdat ja materiaalien laatu kestävät niin aikaa kuin katseita. Kodinkoneet ovat laadukkaita, suurempien asuntojen kylpyhuoneissa on seinä-wc:t ja keittiöistä löytyvät suuret saarekkeet. Asumisen laatua lisäävät valitusta asunnosta riippuen parvekkeet, lattiasta kattoon ulottuvat maisemaikkunat, sekä huoneistokohtainen ilmanvaihto ja lattialämmitys.

Katse ulos

Voit tutustua Vestan näkymiin virtuaalisesti jo nyt aiemmin kuvattujen  virtuaalinäkymien muodossa.

Tutustu näkymiin

Ajaton taidonnäyte palkitulta arkkitehtitoimistolta

"Tavoitteenamme oli kehittää jotain uutta, jonka avulla voitaisiin ratkaista paitsi tämän hankkeen, myös tulevaisuuden kaupungin tavoitteita. Olemme tutkimusretkellä. Ihan vastaavaa ei ole ennen tehty." - Samuli Miettinen JKMM arkkitehdit Oy

Ainutlaatuinen

Stadionin ja sen arvokkaat ja tyylikkäät kodit on suunnitellut useaan otteeseen palkittu, helsinkiläinen arkkitehtitoimisto JKMM Arkkitehdit Oy. Heidän käsialaansa ovat esimerkiksi tunnettu Amos Rex -taidemuseo Mannerheimintiellä ja Kansallismuseon uusi lisärakennus. Suomen johtavalla ja suurimmalla arkkitehtitoimistolla on eniten oman alansa palkintoja.

Salhojankadulle ominaisten punatiilisten rakennusten sävyt toistuvat parvekkeiden taustaseinissä. Poltettu vaalea tiilipinta verhoaa kodit yhtenäiseen, mutta elävään tekstuuriin.

Yksityiskohtainen

Salhojankadulle ominaisten punatiilisten rakennusten sävyt toistuvat Victorian ja Vestan  parvekkeiden taustaseinissä. Julkisivun poltettu vaalea tiilipinta verhoaa rakennukset yhtenäiseen, mutta elävään tekstuuriin. Mielenkiintoiset eri kokoiset ikkunat, aukotukset ja kivijalan pylväsarkadi luovat rakennusten julkisivuun loputtomasti yksityiskohtia. Vestan kaltaisia rakennuksia ei ole Tampereella ennen nähty.

Vehreä

4- ja 5. kerrosten yhteiskattoterassit ovat saaneet inspiraationsa New Yorkin lakkautetun raitiotien tilalle tehdystä kaupunkilaisten puistosta High Linesta. Vihreät terassit kutsuvat nauttimaan kesäpäivistä aurinkotuoleille ja istustusten äärelle. Stadionin katsomon vastaiselle seinälle kapuavat köynnökset saavat unohtamaan olevansa kaupungin ytimessä.

Tammela on Tampereen sydän

Vivahteikas ja luonnonläheinen Tammela on jatkuvasti kehittyvä tulevaisuuden kaupunginosa, joka tunnetaan Tampereen sydämenä.
Tutustu Tammelaan

Vapaa Alustavia varauksia Varattu

Kodit myy

Pauliina Lehtimäki

Pohjola Rakennus Oy Suomi
020 7759 650
kodit.tampere@pohjolarakennus.fi

Ota yhteyttä

Aktivoi kartta klikkaamalla