Skip to content

Asunto Oy Tampereen Alma

Kolismaankatu 1, Tampere, Suomi

Elämisen tunnelmaa

Tervetuloa kodin rauhaan ja viihtyisyyteen Tampereen Raholanharjulla!
Asunto Oy Tampereen Alma tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia asumisesta Eloisa-asuntojen yli 55-vuotiaille suunnatuissa omistuskodeissa uudella, metsäisellä Raholanharjun alueella.

Alma tarjoaa elämäntavan, jossa voit nauttia arjen helppoudesta ja viihtyisästä ympäristöstä. Esteettömyys on yksi Eloisa-kotien kulmakivistä, ja olemmekin suunnitelleet talon jokaisen yksityiskohdan huolellisesti huomioiden varttuneiden asukkaiden tarpeet.

Asuntojen viihtyvyys ja helppokäyttöisyys ovat etusijalla. Avarat ja valoisat tilat tarjoavat runsaasti tilaa liikkua ja sisustaa juuri omien toiveidesi mukaisesti. Huolella suunnitellut yhteistilat esimerkiksi sisäpihan kerhohuoneella mahdollistavat sosiaalisen kanssakäymisen muiden asukkaiden kanssa, jos siltä tuntuu.

Asunto Oy Tampereen Alman kotien ennakkomarkkinointi ja varaaminen alkaa kesällä 2023. Liity ennakkolistalle ja saat mahdollisuuden varata sinua kiinnostavan kodin ennen julkisen ennakkomarkkinoinnin aloitusta!

Liity ennakkolistalle

Upea ja suojaisa sisäpiha

Alman korttelipihan puoliavoin rakenne kätkee sisälleen koko Raholanharjun upeimman metsäpuutarhan, jolla sijaitsee niin pihasauna kuin kerhotilakin. Tätä vehreää ja idyllistä sisäpihaa kiertää jopa pitkospuut, joilla voit käyskennellä rauhallisen pihapiirin tunnelmasta nauttien.

Täällä voit antaa kiireettömyyden tunteen täyttää mielen.

Raholanharju – valovoimaisille asukkaille!

Koti ei ole mikä tahansa paikka, sen täytyy näyttää ja tuntua omalta. Sen täytyy sijaita siellä, missä koet olosi hyväksi. Uusi Raholanharjun alue on paikka, jossa sinä voit loistaa aikaisesta aamusta illankoittoon asti. Tässä on tuleva mukavuusalue valovoimaisille asukkaille.

Tutustu Raholanharjuun

Alma on uusia Eloisa-koteja yli 55 vuotiaille

Eloisa-asunnot Oy:n rakennuttamat kodit on tarkoitettu 55 vuoden ikään ehtineille asujille, jotka voivat vuosien saatossa sopeuttaa kotinsa tiloja, tekniikkaa ja saatavilla olevia palveluja tarpeensa mukaan. Asuntojen ikäraja tarkoittaa sitä, että talo täyttyy rauhaa ja yhteisöllisyyttä arvostavista kanssa-asukkaista. Näissä taloyhtiöissä ei tarvitse huolehtia muiden elämänrytmistä.

Eloisa-asunnot Oy on osa Pohjola Rakennus konsernia.

Tutustu Eloisaan

Haluatko ensimmäisten joukkoon?

Jätä meille yhteystietosi Tampereen Alman ennakkolistalle, ja saat tietoa ensimmäisten joukossa uusista tulevista kodeistamme sekä mahdollisuuden varata uuden kotisi ennen julkisen ennakkomarkkinoinnin aloitusta! Ennakkolistalle liittyminen ei velvoita sinua mihinkään.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

Mitä teemme näillä tiedoilla?

Keräämme taustadataa, jotta voimme paremmin suunnitella asiakkaittemme tarpeiden mukaisia koteja toiminta-alueillemme ja, jotta pystymme kohdentamaan Sinulle vain sellaista asuntomarkkinointia, joka vastaa Sinun tarpeitasi.

Eloisa-asunnot Oy

Y-tunnus: 3319659-9
Televisiokatu 4, 00240 Helsinki
Vaihde: 020 7759 600
eloisa@eloisakodit.fi

Eloisa-asunnot Oy on osa Pohjola Rakennus -konsernia.