Skip to content

Koti
valovoimaisille
asukkaille!

Koti ei ole mikä tahansa paikka, sen täytyy näyttää ja tuntua omalta. Sen täytyy sijaita siellä, missä koet olosi hyväksi. Uusi Raholanharjun alue on paikka, jossa sinä voit loistaa aikaisesta aamusta illankoittoon asti. Tässä on tuleva mukavuusalue valovoimaisille asukkaille.

Tervetuloa Raholanharjulle

Raholanharju on uusinta uutta Länsi-Tampereella. Alue rakentuu tulevien vuosien aikana harjun päälle, poistuvan teollisuusalueen paikalle, idyllisen Raholan omakotitaloalueen ympärille.

Vieressä on junapysäkki, josta matka käy Tampereen keskustaan 10 minuutissa, palveluita niin Raholanharjun uudisalueella kuin kaiken kattava liikekeskus Westeri. Linja-autopysäkki on korttelin edustalla ja luonto- sekä harrastusmahdollisuuksia kaikissa ilmansuunnissa.

Uusi päiväkoti rakentuu tulevina vuosina aivan korttelialueen viereen ja koulut ovat kävelymatkan päässä.

Alueen rakentuminen

Raholanharju tulee koostumaan erillisistä kortteleista, joiden sisäpihat ovat asukkaiden rauhallisia keitaita. Raholanharjun alueelle rakentuu koteja 2000:lle asukkalle. Pohjola Rakennus rakentaa alueelle kolme kerrostaloa sisältävän korttelin, joihin tulee kodit hieman yli 300:lle asukkaalle.

Ensimmäisten omistuskotien ennakkomarkkinointi alkaa vuoden 2023 aikana. Liity Raholanharjun ennakkolistallemme ja pääset kertomaan millaista kotia etsit ja saat myös mahdollisuuden varata Raholanharjun koteja ennen julkisen ennakkomarkkinoinnin aloitusta.

Liity ennakkolistalle

Asunto Oy Tampereen Alma

TULOSSA
Asunto Oy Tampereen Alma tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia asumisesta Eloisa-asuntojen yli 55-vuotiaille suunnatuissa omistuskodeissa uudella, metsäisellä Raholanharjun alueella.

Tutustu Almaan

Tutustu alueeseen

Olemme mallintaneet Raholanharjun uudisalueen 3D-malliksi, jotta pääset tutustumaan uuteen alueeseen ja sitä ympäröiviin palveluihin jo nyt.

Tutustu 3D-malliin

Aikajana

Suunnitteilla

Ennakkomarkkinointi 2023

Rakentamisen aloitus 2024

Korttelin valmistuminen 2025

Liity ennakkolistalle!

Jätä meille yhteystietosi Raholanharjun ennakkolistalle ja saat tietää tulevista kodeista ensimmäisten joukossa sekä mahdollisuuden varata kotisi ennen julkisen ennakkomarkkinoinnin aloitusta. Pääset myös kertomaan sinulle asumisen kannalta tärkeistä asioista ja millaisia koteja sinä toivot Raholanharjuun.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.