Skip to content
Kodit | KUOPIO | Puijonlaakso

Asunto Oy Kuopion Luistelija

Luistelijantie 4, 70200 KUOPIO

myynnissä

21 kotia

Energialuokka: B2018

Valmistunut5/2023

-15 000 euron alennus & 24 kk huolenpitosopimus
veloituksetta yksiöihin ja kaksioihin

Tarjoamme Luistelijan vapaisiin yksiöihin ja kaksioihin 15 000 euron alennuksen ja huolenpitosopimuksen kahdeksi vuodeksi. 

Huolenpitosopimus on kokonaisvaltaista asuntovarallisuuden hoitoa. Yhteistyökumppanimme vuokraa asunnon alueen markkinahintaan luotettavalle vuokralaiselle – mikäli vuokranmaksussa tulisi häiriöitä, on vuokratulosi taattu ensimmäisen kahden vuoden ajan.
Huolenpitopalvelu hoitaa mm. vuokranmaksun valvonnan ja vuokralaisen asumiseen liittyvien haasteiden ratkomisen.

Tartu tilaisuuteen ja ota yhteyttä asuntomyyntiimme!

Ota yhteyttä

Katso kodit

Luistelijan faktat

3 kerrosta
46 kotia
29 autohallipaikkaa
1h+kt – 3h+kt + s
27.0 – 77.5 m2
Valinnainen vuokratontti
Energialuokka B2018

Tervetuloa laakson rauhaan

Puijon upeisiin ulkoilumaastoihin alkaa pian nousta uutta asutusta vain muutaman kilometrin päähän Kuopion kauppatorilta. Puijon tornin kupeessa sijaisevan kolmekerroksisen Luistelijan kodeissa korostuu väljyys ja lämmin tunnelma. Luistelija sisältää koteja aina näppäristä yksiöistä mukavan kokoisiin saunallisiin kolmioihin. Viihtyisät kodit henkivät Puijonlaakson tunnelmaa nykyaikaan sovitettuna. Pölyä kerääviä pattereitakaan ei tarvita, sillä kaikki kodin tilat toimivat lattialämmityksellä, lämmönlähteenään energia- ja kustannustehokas maalämpö.

Kaikki tarpeellinen vieressä

Puijonlaaksossa on laaja palvelutarjonta. Päivittäispalvelut hoituvat monipuolisessa kauppakeskuksessa, ja alueelta löytyy myös apteekki, omat lääkäripalvelut niin ihmisille kuin lemmikeille, nuorisotilat, kirjasto, kampaamoja ja pitserioita. Mikäli kaipaa lisää palveluita, Kuopion keskusta on vain muutaman kilometrin päässä. Sinne hurauttaa nopeasti vaikka pyörällä tai usean kerran tunnissa kulkevalla bussilla. Kulkuyhteydet yliopistolle sekä yliopistolliseen sairaalaan ovat myös erittäin hyvät.

Lapsiperheet arvostavat Puijonlaaksoa läheisten harrastusmahdollisuuksien lisäksi myös koulujen sijainnin takia. Opetusta tarjotaan alueella aina päiväkodista ammatti- ja aikuisopistotasolle asti. Peruskouluista löytyy myös musiikkiin ja englannin kieleen painottunut opinahjo.

Tutustu näkymiin

Voit tutustua Luistelijan tuleviin näkymiin virtuaalisesti jo nyt suoraan kotisohvaltasi.

Tutustu näkymiin

Maalämpö tuo asumiseen huolettomuutta

Valinnainen vuokratontti tuo joustavuutta asunnon ostoon

Valinnainen vuokratontti tarkoittaa käytännössä sitä, että asunto-osakeyhtiö on rakennettu vuokratontille, jossa osakkeen omistajalla on joko mahdollisuus lunastaa tonttiosuutensa tai maksaa tontinvuokravastiketta. Lunastaessa tonttiosuutensa asunnon ostaja voi valita, maksaako hän tonttiosuutensa asunnon oston yhteydessä vai myöhemmin. Halutessaan osakkeen omistajan ei ole pakko sijoittaa pääomaa tonttiin, vaan voi maksaa kuukausittaista tontinvuokravastiketta, jolloin uuden asunnon hankintahinta on edullisempi.

Tiivistettynä: valinnainen vuokratontti antaa enemmän vaihtoehtoja ja joustoa kuin vuokratontti

Liikuntamahdollisuuksia jokaiseen lajiin

Vapaa Alustavia varauksia Varattu

Kodit myy

Nina Koskinen

Pohjola Rakennus Oy Suomi Jyväskylä
020 7759 660
nina.koskinen@pohjolarakennus.fi

Ota yhteyttä

Noora Ronkanen

Kiinteistömaailma Kuopio
044 279 8941
noora.ronkanen@kiinteistomaailma.fi

Ota yhteyttä

Aktivoi kartta klikkaamalla