Skip to content
Kodit | KUOPIO | Puijonlaakso

Asunto Oy Kuopion Luistelija

Luistelijantie 4, 70200 KUOPIO

myynnissä

25 kotia

Energialuokka: B2018

Arvioitu valmistuminen3/2023

Seuraava esittely9.8.2022, klo 00:00

Kodin välitysmaksut kuluitta -kampanja

Nyt on kesän ajalle mainio kampanja käynnissä Kuopion Luistelijasta uuden kodin ostaville. Kampanjassa Pohjola Rakennus maksaa Luistelijasta oman kodin ostavalle asiakkaan nykyisen asunnon myynnistä koituvat välityspalkkiot. Kampanja on voimassa 1.7.-30.9.2022. Katso linkin takaa tarkemmat kampanjaehdot.

Tutustu kampanjaehtoihin

Luistelijan faktat

3 kerrosta
46 kotia
29 autohallipaikkaa
1h+kt – 3h+kt + s
27.0 – 77.5 m2
Valinnainen vuokratontti
Energialuokka B2018

Tervetuloa laakson rauhaan

Puijon upeisiin ulkoilumaastoihin alkaa pian nousta uutta asutusta vain muutaman kilometrin päähän Kuopion kauppatorilta. Puijon tornin kupeessa sijaisevan kolmekerroksisen Luistelijan kodeissa korostuu väljyys ja lämmin tunnelma. Luistelija sisältää koteja aina näppäristä yksiöistä mukavan kokoisiin saunallisiin kolmioihin. Viihtyisät kodit henkivät Puijonlaakson tunnelmaa nykyaikaan sovitettuna. Pölyä kerääviä pattereitakaan ei tarvita, sillä kaikki kodin tilat toimivat lattialämmityksellä, lämmönlähteenään energia- ja kustannustehokas maalämpö.

Kaikki tarpeellinen vieressä

Puijonlaaksossa on laaja palvelutarjonta. Päivittäispalvelut hoituvat monipuolisessa kauppakeskuksessa, ja alueelta löytyy myös apteekki, omat lääkäripalvelut niin ihmisille kuin lemmikeille, nuorisotilat, kirjasto, kampaamoja ja pitserioita. Mikäli kaipaa lisää palveluita, Kuopion keskusta on vain muutaman kilometrin päässä. Sinne hurauttaa nopeasti vaikka pyörällä tai usean kerran tunnissa kulkevalla bussilla. Kulkuyhteydet yliopistolle sekä yliopistolliseen sairaalaan ovat myös erittäin hyvät.

Lapsiperheet arvostavat Puijonlaaksoa läheisten harrastusmahdollisuuksien lisäksi myös koulujen sijainnin takia. Opetusta tarjotaan alueella aina päiväkodista ammatti- ja aikuisopistotasolle asti. Peruskouluista löytyy myös musiikkiin ja englannin kieleen painottunut opinahjo.

Tutustu näkymiin

Voit tutustua Luistelijan tuleviin näkymiin virtuaalisesti jo nyt suoraan kotisohvaltasi.

Tutustu näkymiin

Maalämpö tuo asumiseen huolettomuutta

Valinnainen vuokratontti tuo joustavuutta asunnon ostoon

Valinnainen vuokratontti tarkoittaa käytännössä sitä, että asunto-osakeyhtiö on rakennettu vuokratontille, jossa osakkeen omistajalla on joko mahdollisuus lunastaa tonttiosuutensa tai maksaa tontinvuokravastiketta. Lunastaessa tonttiosuutensa asunnon ostaja voi valita, maksaako hän tonttiosuutensa asunnon oston yhteydessä vai myöhemmin. Halutessaan osakkeen omistajan ei ole pakko sijoittaa pääomaa tonttiin, vaan voi maksaa kuukausittaista tontinvuokravastiketta, jolloin uuden asunnon hankintahinta on edullisempi.

Tiivistettynä: valinnainen vuokratontti antaa enemmän vaihtoehtoja ja joustoa kuin vuokratontti

Liikuntamahdollisuuksia jokaiseen lajiin

Kodin välityskulut maksutta -kampanjan ehdot

Kun asiakas on varannut asunnon Asunto Oy Kuopion Luistelijasta ostaakseen sen, OP Koti tai RE/MAX tekee ilmaisen arviokäynnin asiakkaan asunnolla ja esittelee sovitut välitysehtomme. Mikäli toimeksiantosopimus tehdään, OP Koti tai RE/MAX ilmoittaa Pohjola Rakennukselle myynnin alkavan. Kun kaupoille päästään Op Koti tai RE/MAX lähettää palkkiolaskun asiakkaan asunnosta Pohjola Rakennukselle, edellyttäen että sovitut ehdot asunnon myynnistä toteutuvat.

Kampanja on voimassa 1.7-30.9.2022, jonka aikana toimeksiantosopimus oman asunnon myynnistä on solmittava. Oman asunnon myynti 3 kk sisällä toimeksiantosopimuksen teosta. Pohjola Rakennuksen käyttämä välitystoimisto OP Koti tai RE/MAX arvioi nykyisen asunnon todellisen markkinahinnan ja myyntiajan.  Asiakkaan Asunto Oy Kuopion Luistelijasta varaama asunto pidetään asiakkaalle varattuna oman asunnon myynnin ajan.

Vapaa Alustavia varauksia Varattu

Kodit myy

Minna Pakarinen

RE/MAX Aito
044 4551127
minna.pakarinen@remax.fi

Ota yhteyttä

Jari Heikkinen

OP Koti Itä-Suomi Oy LKV
0443567999
jari.heikkinen@op.fi

Ota yhteyttä

Teija Mäkinen

OP Koti Itä-Suomi Oy LKV
040 040 3325
teija.makinen@op.fi

Ota yhteyttä

Roi Leskinen

RE/MAX Aito
0413133109
roi.leskinen@remax.fi

Ota yhteyttä

Aktivoi kartta klikkaamalla