Skip to content

Asunto Oy Kaarinan Oskari III

Pyhän Katariinan tie 5, 20780 KAARINA

myynnissä

21 kotia

Energialuokka: A2018

Arvioitu valmistuminen9/2025

Muuttopalvelu kaupan päälle!

Tarjoamme kaikkiin uusiin 31.8.2024 mennessä tehtyihin varauksiin, jotka johtavat asuntokauppoihin, muuttopalvelun kaupan päälle.

Katso vapaat kodit

Oskari III:n faktat

6 kerrosta
36 kotia
1h+kt – 3h+kt+s
25.0 – 83.0 m2
33 autohalli­paikkaa
Valinnainen vuokratontti
Energialuokka A2018

Katso kodit Tutustu esitteeseen

Tervetuloa Kaarinaan

Pienessä kaupungissa eläminen on aina himpun verran parempaa. Palvelut ovat lähempänä, luonto kutsuu vehreämmin ja yhteisö muodostuu tiiviimmäksi.

Kaarinassa yhdistyvät nämä kaikki. Täällä on mukavasti palveluita, rauhallista asua sekä historiallisen merenrantakaupungin raikkautta. Meri tuokin asumiseen oman tunnelmansa. Kun aloittaa aamun pulahduksella, on askel koko päivän kepeä ja paluumatka kotiin, oman elämän turvasatamaan, sujuu hymyssä suin.

Kotoisasti lähellä

Kaarinassa yhdistyvät modernin kaupungin palvelut ja pienen paikkakunnan turvallinen tunnelma. Historiallinen kaupunki on kehittynyt viime vuosien aikana hurjan paljon – mm. palvelujen määrä on kasvanut.

Vaikka Oskarin ympäristö on todellinen kaupunkilaisten olohuone, pääsee sieltä myös helposti luontoon ja liikkumaan.

Jos mieli tekee lähteä Kaarinaa kauemmas, on hyvien kulkuyhteyksien ansiosta liikkuminen helppoa. Turun keskusta ja sen palvelut ovat vain kahdeksan kilometrin päässä. Työmatkatkin Turkuun menevät sujuvasti julkisella liikenteellä: Kaarinassa liikutaan samalla Fölillä kuin Turussa. Turun keskustaan kulkevan linjan päätepysäkki on suoraan Oskari III:n edessä. Myös matka Helsinkiä kohti taittuu helposti, kun moottoritielle pääsee liittymään vaivatta kaupungin kupeesta.

Tutustu kotien näkymiin

Voit tutustua Oskarin kotien näkymiin kuvattujen kerrosnäkymien kautta.

Katso Oskarin kerrosnäkymät

Ei minikodeille

Kodit kuuteen kerrokseen nousevassa Oskari III:ssa ovat valoisia ja avaria. Rauhallista ja kodikasta tunnelmaa henkivä Oskari III on suunniteltu tilaa tarvitseville – vaikkapa omakotitalosta pois muuttaville. Painotus on isommissa asunnoissa, yksiöitä rakennukseen tulee vain kuusi kappaletta.

Oskarin mukavuusalueet

Kaikissa kodeissa on huoneistokohtainen ilmanvaihto ja oma parveke. Lasituksen ansiosta lisäneliöitä voi hyödyntää varhaisesta keväästä pitkälle syksyyn. Parvekkeilta voi seurata torin arkea tai tähyillä ympärille levittyvää vehreää Kaarinaa. Ensimmäisen kerroksen kodeissa on myös lasittamattomia terasseja.

Modernit ja laadukkaat materiaalit

Oskarin kodit ovat sävyiltään valoisia. Materiaalivalinnat on tehty tyyli ja laatu edellä. Kalusteiden, kodinkoneiden ja pintamateriaalien toimittajat ovat tunnettuja laadukkaista ja kestävistä tuotteistaan.

Halutessasi voit vaikuttaa kodin pintamateriaaleihin ja tehdä kodistasi enemmän omannäköisesi. Olemme keränneet kattavan valikoiman mielestämme parhaiten talon henkeen sopivia vakio- ja lisähintaisia materiaaleja, joita yhdistelemällä saadaan tuhansia erilaisia yksilöllisiä kokonaisuuksia. Tutustu materiaaliesitteeseen ja käänny muutostoiveissa rohkeasti puoleemme!

Alla olevasta linkistä voit tutustua tarkemmin muutostyömahdollisuuksiimme:

Lue lisää

Tervetuloa virtuaalivierailulle!

Voit tutustua osaan Oskarin ihastuttavista kodeista virtuaalisesti 360-näkymillä. Asuntoja voi katsella huoneittain, jolloin pystyt näkemään niin asunnon kauneuden kuin ikkunoista avautuvat näkymätkin.

Virtuaalisesti esiteltävät asunnot ovat 2h+kt 43,5 m2:n kokoinen kaksio ja 3h+kt 58,5 m2:n kolmio.

2h+kt 43,5m2 3h+kt 58,5m2

Tontti

Valinnainen vuokratontti tuo joustavuutta asunnon ostoon. Valinnainen vuokratontti tarkoittaa käytännössä sitä, että asunto-osakeyhtiö on rakennettu vuokratontille, jossa osakkeen omistajalla on joko mahdollisuus lunastaa tonttiosuutensa tai maksaa tontinvuokravastiketta.

Lunastaessa tonttiosuutensa asunnon ostaja voi valita, maksaako hän tonttiosuutensa asunnon oston yhteydessä vai myöhemmin. Halutessaan osakkeen omistajan ei ole pakko sijoittaa pääomaa tonttiin, vaan voi maksaa kuukausittaista tontinvuokravastiketta, jolloin uuden asunnon hankintahinta on edullisempi.

Tiivistettynä: valinnainen vuokratontti antaa enemmän vaihtoehtoja ja joustoa kuin vuokratontti.

Tervetuloa kotimatkalle

Nyt on aika mennä pintaa syvemmälle. Löydät alta Oskari III:n myyntiesitteen sekä tarkemmat tiedot vapaana olevista kodeista.

Voit varata kotisi sähköisesti tai soittaa suoraan asuntomyyntiimme.

Vapaa Alustavia varauksia Varattu

Kodit myy

Turun asuntomyynti

Pohjola Rakennus Oy Suomi
020 4459 640
kodit.turku@pohjolarakennus.fi

Ota yhteyttä

Aktivoi kartta klikkaamalla