Skip to content

Asunto Oy Kaarinan Oskari III

Pyhän Katariinan tie 5, 20780 KAARINA

ennakkomarkkinoinnissa

21 kotia

Energialuokka: A2018

Arvioitu valmistuminen6/2025

Oskari III:n faktat

6 kerrosta
36 kotia
1h+kt – 3h+kt+s
25.0 – 83.0 m2
33 autohalli­paikkaa
Valinnainen vuokratontti
Energialuokka A2018

Tervetuloa keskelle Kaarinan lempeää elämää

Pienessä kaupungissa eläminen on aina himpun verran parempaa. Palvelut ovat lähempänä, luonto kutsuu vehreämmin ja yhteisö muodostuu tiiviimmäksi.

Kaarinassa yhdistyvät nämä kaikki. Täällä on mukava määrä tarpeellisia palveluita, rauhallista asua sekä historiallisen merenrantakaupungin raikkautta. Meri tuokin asumiseen oman tunnelmansa. Kun aloittaa aamun pulahduksella, on askel koko päivän kepeä ja paluumatka kotiin, oman elämän turvasatamaan, sujuu hymyssä suin.

Kotoisasti lähellä

Kaarinassa yhdistyvät modernin kaupungin palvelut ja pienen paikkakunnan turvallinen tunnelma. Kaarina on historiallinen kaupunki, joka on kehittynyt viime vuosien aikana hurjan paljon. Palvelujen määrä on kasvanut, ja uudisrakentamisen osalta keskusta alkaa olla valmis.

Vaikka Oskarin ympäristö on todellinen kaupunkilaisten olohuone, jossa viihtyy, pääsee sieltä myös helposti luontoon ja liikkumaan.

Mikäli haluaa Kaarinasta kauemmas, on kaupungista ulosliikkuminen helppoa. Turun keskusta ja sen palvelut ovat vain kahdeksan kilometrin päässä. Työmatkatkin Turkuun menevät sujuvasti, kun julkinen liikenne pelaa hyvin: Kaarinassa liikutaan samalla Fölillä kuin Turussa. Turun keskustaan kulkevan linjan päätepysäkki on suoraan Oskari II:n edessä. Myös matka Helsinkiä kohti taittuu helposti, kun moottoritielle pääsee liittymään vaivatta kaupungin kupeesta.

Ei minikodeille

Kodit kuuteen kerrokseen nousevassa Oskari III:ssa ovat valoisia ja avaria. Kuusi kerrosta ja 36 kotia sisältävä rakennus on suunniteltu tilaa tarvitseville – vaikkapa omakotitalosta pois muuttaville. Painotus on isommissa asunnoissa, yksiöitä rakennukseen tulee vain kuusi kappaletta. Rauhallista ja kodikasta tunnelmaa henkivät kodit on sisustettu tasokkailla ja kestävillä pintamateriaaleilla.

Oskarin mukavuusalueet

Kaikissa kodeissa on huoneistokohtainen ilmanvaihto ja oma parveke. Lasituksen ansiosta lisäneliöitä voi hyödyntää varhaisesta keväästä pitkälle syksyyn. Parvekkeilta voi seurata torin arkea tai tähyillä ympärille levittyvää vehreää Kaarinaa. Ensimmäisen kerroksen kodeissa on myös lasittamattomia terasseja.

Modernit ja laadukkaat materiaalit

Oskarin kodit ovat sävyiltään valoisia. Materiaalivalinnat on tehty tyyli ja laatu edellä. Kalusteiden, kodinkoneiden ja pintamateriaalien toimittajat ovat tunnettuja laadukkaista ja kestävistä tuotteistaan.

Halutessasi voit vaikuttaa kodin pintamateriaaleihin ja tehdä kodistasi enemmän omannäköisesi. Olemme keränneet kattavan valikoiman mielestämme parhaiten talon henkeen sopivia vakio- ja lisähintaisia materiaaleja, joita yhdistelemällä saadaan tuhansia erilaisia yksilöllisiä kokonaisuuksia yhdistelemällä eri pintamateriaaleja. Tutustu materiaaliesitteeseen ja käänny muutostoiveissa rohkeasti puoleemme!

Alla olevasta linkistä voit tutustua tarkemmin muutostyömahdollisuuksiimme:

Lue lisää

Tontti

Valinnainen vuokratontti tuo joustavuutta asunnon ostoon. Valinnainen vuokratontti tarkoittaa käytännössä sitä, että asunto-osakeyhtiö on rakennettu vuokratontille, jossa osakkeen omistajalla on joko mahdollisuus lunastaa tonttiosuutensa tai maksaa tontinvuokravastiketta. Lunastaessa tonttiosuutensa asunnon ostaja voi valita, maksaako hän tonttiosuutensa asunnon oston yhteydessä vai myöhemmin. Halutessaan osakkeen omistajan ei ole pakko sijoittaa pääomaa tonttiin, vaan voi maksaa kuukausittaista tontinvuokravastiketta, jolloin uuden asunnon hankintahinta on edullisempi.

Tiivistettynä: valinnainen vuokratontti antaa enemmän vaihtoehtoja ja joustoa kuin vuokratontti.

Tervetuloa kotimatkalle

Nyt on aika mennä pintaa syvemmälle. Löydät alta Oskarin ennakkomarkkinointiesitteen sekä tarkemmat tiedot vapaana olevista kodeista.

Voit varata kotisi sähköisesti tai soittaa suoraan asuntomyyntiimme.

Ota yhteyttä

Vapaa Alustavia varauksia Varattu

Kodit myy

Turun asuntomyynti

Pohjola Rakennus Oy Suomi
020 4459 640
kodit.turku@pohjolarakennus.fi

Ota yhteyttä

Aktivoi kartta klikkaamalla