Skip to content

Asunto Oy Kaarinan Oskari III

Pyhän Katariinan tie 5, 20720 Kaarina

ennakkomarkkinoinnissa

36 kotia

Energialuokka: B2018

Arvioitu valmistuminen8/2023

Seuraava esittely8.6.2022, klo 16:00

Oskari III:n faktat

6 kerrosta
35 kotia
1h+kt – 3-4h+kt+s
30.5 – 82.5 m2
36 autohalli­paikkaa
1 liiketila
Valinnainen vuokratontti
Energialuokka A2018

Tervetuloa keskelle Kaarinan lempeää elämää

Pienessä kaupungissa eläminen on aina himpun verran parempaa. Palvelut ovat lähempänä, luonto kutsuu vehreämmin ja yhteisö muodostuu tiiviimmäksi.

Kaarinassa yhdistyvät nämä kaikki. Täällä on mukava määrä tarpeellisia palveluita, rauhallista asua sekä historiallisen merenrantakaupungin raikkautta. Meri tuokin asumiseen oman tunnelmansa. Kun aloittaa aamun pulahduksella, on askel koko päivän kepeä ja paluumatka kotiin, oman elämän turvasatamaan, sujuu hymyssä suin.

Kotoisasti lähellä

Kaarinassa yhdistyvät modernin kaupungin palvelut ja pienen paikkakunnan turvallinen tunnelma. Kaarina on historiallinen kaupunki, joka on kehittynyt viime vuosien aikana hurjan paljon. Palvelujen määrä on kasvanut, ja uudisrakentamisen osalta keskusta alkaa olla valmis.

Vaikka Oskarin ympäristö on todellinen kaupunkilaisten
olohuone, jossa viihtyy, pääsee sieltä myös helposti luontoon ja liikkumaan.

Mikäli haluaa Kaarinasta kauemmas, on kaupungista ulosliikkuminen helppoa. Turun keskusta ja sen palvelut ovat vain kahdeksan kilometrin päässä. Työmatkatkin Turkuun menevät sujuvasti, kun julkinen liikenne pelaa hyvin: Kaarinassa liikutaan samalla Fölillä kuin Turussa. Turun keskustaan kulkevan linjan päätepysäkki on suoraan Oskari II:n edessä. Myös matka Helsinkiä kohti taittuu helposti, kun moottoritielle pääsee liittymään vaivatta kaupungin kupeesta.

Ei minikodeille

Kodit kuuteen kerrokseen nousevassa Oskari III:ssa ovat valoisia ja avaria. Täältä et löydä mitään minikoteja, sillä yksiöistäkin pienin on peräti 30.5 m2. Asunnoista löytyy myös isohkoja kaksioita sekä kookkaita kolmioita väljään ja mukavaan asumiseen. Suurimmassa asuntotyypissä päätät haluatko kodin neljällä vai kolmella makuuhuoneella. Rauhallista ja kodikasta tunnelmaa henkivät kodit on sisustettu tasokkailla ja kestävillä pintamateriaaleilla.

Oskarin mukavuusalueet

Elämiseen tuo lisämukavuutta jokaisesta kodista löytyvä lattialämmitys. Jalan alla mukavalta tuntuvaan tammiparkettiin yhdistettynä se on todellista arjen luksusta, ja siivouskin sujuu näppärästi, kun pölyä kerääviä pattereita ei ole.

Kaikissa kodeissa on huoneistokohtainen ilmanvaihto ja oma parveke. Lasituksen ansiosta lisäneliöitä voi hyödyntää varhaisesta keväästä pitkälle syksyyn. Parvekkeilta voi seurata torin arkea tai tähyillä ympärille levittyvää vehreää Kaarinaa.

Modernit ja laadukkaat materiaalit

Oskarin kodit ovat sävyiltään valoisia. Materiaalivalinnat on tehty tyyli ja laatu edellä. Kalusteiden, kodinkoneiden ja pintamateriaalien toimittajat ovat tunnettuja laadukkaista ja kestävistä tuotteistaan.

Halutessasi voit vaikuttaa kodin pintamateriaaleihin ja tehdä kodistasi enemmän omannäköisesi. Olemme keränneet kattavan valikoiman mielestämme parhaiten talon henkeen sopivia vakio- ja lisähintaisia materiaaleja, joita yhdistelemällä saadaan tuhansia erilaisia yksilöllisiä kokonaisuuksia yhdistelemällä eri pintamateriaaleja. Tutustu materiaaliesitteeseen ja käänny muutostoiveissa rohkeasti puoleemme!

Alla olevasta linkistä voit tutustua tarkemmin muutostyömahdollisuuksiimme:

Lue lisää

Tontti

Valinnainen vuokratontti tuo joustavuutta asunnon ostoon. Valinnainen vuokratontti tarkoittaa käytännössä sitä, että asunto-osakeyhtiö on rakennettu vuokratontille, jossa osakkeen omistajalla on joko mahdollisuus lunastaa tonttiosuutensa tai maksaa tontinvuokravastiketta. Lunastaessa tonttiosuutensa asunnon ostaja voi valita, maksaako hän tonttiosuutensa asunnon oston yhteydessä vai myöhemmin. Halutessaan osakkeen omistajan ei ole pakko sijoittaa pääomaa tonttiin, vaan voi maksaa kuukausittaista tontinvuokravastiketta, jolloin uuden asunnon hankintahinta on edullisempi.

Tiivistettynä: valinnainen vuokratontti antaa enemmän vaihtoehtoja ja joustoa kuin vuokratontti.

Tervetuloa kotimatkalle

Nyt on aika mennä pintaa syvemmälle. Löydät alta Oskarin ennakkomarkkinointi- ja materiaaliesitteet sekä tarkemmat tiedot vapaana olevista kodeista.

Voit varata kotisi sähköisesti tai soittaa suoraan asuntomyyntiimme.

Vapaa Alustavia varauksia Varattu

Kohdetta välittää

Heidi Tick

Pohjola Rakennus Oy Suomi
040 593 7723
kodit.turku@pohjolarakennus.fi

Ota yhteyttä

Eero Lindholm

Pohjola Rakennus Oy Suomi
050 492 6610
kodit.turku@pohjolarakennus.fi

Ota yhteyttä

Aktivoi kartta klikkaamalla