Skip to content

Asunto Oy Kaarinan Oskari II

Pyhän Katariinan tie 7, 20780 KAARINA

myynnissä

Energialuokka: B2018

Valmistunut10/2022

Tervetuloa keskelle Kaarinan lempeää elämää

Pienessä kaupungissa eläminen on aina himpun verran parempaa. Palvelut ovat lähempänä, luonto kutsuu vehreämmin ja yhteisö muodostuu tiiviimmäksi.

Kaarinassa yhdistyvät nämä kaikki. Täällä on mukava määrä tarpeellisia palveluita, rauhallista asua sekä historiallisen merenrantakaupungin raikkautta. Meri tuokin asumiseen oman tunnelmansa. Kun aloittaa aamun pulahduksella, on askel koko päivän kepeä ja paluumatka kotiin, oman elämän turvasatamaan, sujuu hymyssä suin.

Oskari II:n faktat

6 kerrosta
35 kotia
1h+kt – 3-4h+kt+s
30.5 – 82.5 m2
36 autohalli­paikkaa
1 liiketila
Valinnainen vuokratontti
Energialuokka B2018

Ei minikodeille

Kodit kuuteen kerrokseen nousevassa Oskari II:ssa ovat valoisia ja avaria. Täältä et löydä mitään minikoteja, sillä yksiöistäkin pienin on peräti 30.5 m2. Asunnoista löytyy myös isohkoja kaksioita sekä kookkaita kolmioita väljään ja mukavaan asumiseen. Suurimmassa asuntotyypissä päätät haluatko kodin kolmella vai neljällä huoneella. Rauhallista ja kodikasta tunnelmaa henkivät kodit on sisustettu tasokkailla ja kestävillä pintamateriaaleilla.

Oskari II:n mukavuusalueet

Elämiseen tuo lisämukavuutta jokaisesta kodista löytyvä lattialämmitys. Jalan alla mukavalta tuntuvaan tammiparkettiin yhdistettynä se on todellista arjen luksusta, ja siivouskin sujuu näppärästi, kun pölyä kerääviä pattereita ei ole.

Kaikissa kodeissa on huoneistokohtainen ilmanvaihto ja oma parveke. Lasituksen ansiosta lisäneliöitä voi hyödyntää varhaisesta keväästä pitkälle syksyyn. Parvekkeilta voi seurata torin arkea tai tähyillä ympärille levittyvää vehreää Kaarinaa.

Modernit ja laadukkaat materiaalit

Oskari II:n keittiöt ovat sekä tiloiltaan toimivat että silmää miellyttävät; vaaleat pinnat ovat arjessa kestävät ja tyylikkäät. Keraaminen taso ja kalusteuuni ovat oiva pari, ja isommissa kodeissa astianpesukone on huomaamattomasti integroitu.
Kylpyhuoneissa nautitaan ajattomista materiaaleista, joihin on keittiön materiaalien tavoin mahdollisuus vaikuttaa myös itse. Saunallisissa kodeissa hyvät löylyt takaa kotimainen ja laadukas kiuas.

Tutustu materiaaleihin tarkemmin materiaaliesitteestä.

Kotoisasti lähellä

Kaarinassa yhdistyvät modernin kaupungin palvelut ja pienen paikkakunnan turvallinen tunnelma. Kaarina on historiallinen kaupunki, joka on kehittynyt viime vuosien aikana hurjan paljon. Palvelujen määrä on kasvanut, ja uudisrakentamisen osalta keskusta alkaa olla valmis.

Vaikka Oskari II:n ympäristö on todellinen kaupunkilaisten
olohuone, jossa viihtyy, pääsee sieltä myös helposti luontoon ja liikkumaan.

Mikäli haluaa Kaarinasta kauemmas, on kaupungista ulosliikkuminen helppoa. Turun keskusta ja sen palvelut ovat vain kahdeksan kilometrin päässä. Työmatkatkin Turkuun menevät sujuvasti, kun julkinen liikenne pelaa hyvin: Kaarinassa liikutaan samalla Fölillä kuin Turussa. Turun keskustaan kulkevan linjan päätepysäkki on suoraan Oskari II:n edessä. Myös matka Helsinkiä kohti taittuu helposti, kun moottoritielle pääsee liittymään vaivatta kaupungin kupeesta.

 

Vapaa Alustavia varauksia Varattu

Kodit myy

Heidi Tick

Pohjola Rakennus Oy Suomi
040 593 7723
kodit.turku@pohjolarakennus.fi

Ota yhteyttä

Aktivoi kartta klikkaamalla