Skip to content
Kodit | JYVÄSKYLÄ | Puistola

Asunto Oy Jyväskylän Puistolan Torni

Kalevankatu 8, 40100 JYVÄSKYLÄ

myynnissä

48 kotia

Energialuokka: A2018

Arvioitu valmistuminen6/2024

Uusi koti ja 500 000 Finnair Plus -pistettä!

Voisiko olla mukavampaa, kuin lentää etelänlomalle onnistuneiden asuntokauppojen kunniaksi! Nyt Pohjola Rakennus mahdollistaa tämän ja monia muita vaihtoehtoisia etuja tarjoamalla Asunto Oy Jyväskylän Puistolan Tornin koteihin 500 000 Finnair Plus -pistettä kampanjatarjouksena. Tällä viet vaikka nelihenkisen perheen viikoksi Kanarialle, ja pisteitä jää vielä käyttöön muihinkin etuihin.

Finnair Plus -pisteillä saat paljon muutakin kuin lentoja. Pisteitä ei myöskään tarvitse käyttää kerralla, vaan voit käyttää sen osissa eri palveluihin. Finnair Plus -pisteillä voit ostaa esimerkiksi maittavia ravintola-annoksia, vuokrata auton, varata Aurinkomatkan loman, käyttää terveyspalveluita tai ostaa vakuutuksia – muutamia mainitaksemme.

Lisätietoja löydät: https://www.finnair.com/fi-fi/finnair-plus

Kampanjan ehdot
Kampanjan edun lunastaaksesi, Asunto Oy Jyväskylän Puistolan Tornin asuntokaupat tulee olla tehtynä vuoden 2022 loppuun mennessä. Tämä tarjous koskee vain uusia varauksia, eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Kampanjatarjous on aina talouskohtainen, ja yksittäisen kampanjatarjouksen voi lunastaa yhdestä ostetusta kodista per taloyhtiö. Saat tarkemmat ohjeet Finnair Plus -pisteiden lunastukseen varaus- tai kaupantekotilanteessa.

Kaikki mukavuuskampanjamme

Puistolan Tornin faktat

16 kerrosta
84 kotia
1h+kt – 4-5h+kt+s
24.5 – 133.0 m2
1 liiketila
Kattoterassi
9 + 20 autohalli­paikkaa
Valinnainen vuokratontti
Energialuokka A2018

Keskustan
uusi
siluetti

Jyväskylän kaupungin siluetti saa näyttävän maamerkin. Uuden keskustahankkeen myötä Puistolan kaupunginosaan Kalevankadulle kohoaa moderni ja ekologinen, 16-kerroksinen Puistolan Torni. Valmistuessaan keskustan korkein asuinrakennus avaa asukkailleen näkymiä niin Jyväsjärven, Harjun, keskustan kuin Tourujoen suuntaan. Yläkerroksissa maailma on ihan omansa, eikä alapuolelle avautuvan keskustan vilinästä ole tietoakaan.

Tervetuloa Jyväskylän uuden ajan tornikoteihin.

Kodikas

Puistolan Torni on valmistuessaan paitsi arkkitehtonisesti tyylikäs myös keskustan korkein asuinrakennus. 16 kerrosta tarjoaa koteja moneen elämäntilanteeseen. 8. kerroksesta alkaen näkymät ovat jo rakennetun keskustan kattojen yli. Ylimmissä kerroksissa näkymät ovat kodista riippuen aivan omaa luokkaansa.

Kodit kruunaa jo suunnittelussa huomioitu valoisuus ja suuret ikkunat. Parvekkeellisissa kodeissa maisemista voi nauttia lasituksen ansiosta ympäri vuoden, ydinkeskustassa, mutta omassa rauhassa.

Omannäköinen

Puistolan Tornin hyvin varustellut kodit ovat jo vakiovarusteiltaan vaikuttavia. Ajattoman kauniiden kotien pintamateriaalien ja sävyjen suunnittelussa oli mukana sisustussuunnittelija Annukka Mörsky. Vaalea, vastustamaton harmonia sekä kestävät pintamateriaalit hurmaavat kauneudellaan, jättäen tilaa omille sisustusunelmille.

Omia asumisen unelmiaan voi toteuttaa asunnosta riippuen lisähintaisilla muutostöillä, kuten esimerkiksi välilasiseinällä ja ulkoporealtaalla. Ylimmän kerroksen asukkailla taas on kevyttakkavarauksen ansiosta mahdollisuus nauttia takan lämmöstä kotona.

Tutustu materiaaliesitteeseen – yhdessä palvelukoordinaattorimme kanssa suunnittelemme kodista juuri sinun näköisesi.

Tekniikka

Puistolan Torni on täynnä arkea parantavaa tekniikkaa. Mukavuus on huomioitu jopa pääsisäänkäynnissä, jonka voi avata Bluetooth-yhteyden ansiosta iLoq-avaimen ohella myös matkapuhelimella. Matkapuhelinten kuuluvuutta asunnoissa on parannettu rakennuksen ikkunoihin asennetuilla vahvistimilla.

Arjen ylellisyyttä Puistolan Tornin kohteihin tekevät lattialämmitys ja -viilennys. Viilennys tuo erityisesti kaivattua virkistystä jalan alle kuumana kesäpäivänä. Lattialämmityksen ansiosta kodit pysyvät vähäeleisen kauniina koska pölyä kerääviä ja kohisevia pattereita ei tarvita, jolloin huomion voi keskittää suuriin ikkunapintoihin.

Lämmöntalteenotolla varustettu ilmanvaihto on huoneistokohtaisesti säädettävissä 9.-16. kerroksissa, alemmissa kerroksissa ilmanvaihdon toimiessa keskitetysti.

Katolle asennettavat aurinkokennot auttavat lämmöntalteenoton ohella pienentämään yhtiön energiankulutusta, erityisesti kesällä auringon paistaessa.

Kodit ja näköalat

Puistolan Torni on näköaloiltaan vailla vertaa.
Jo 8. kerroksessa näkymä nousee jo rakennetun keskustan kattojen ylitse.

Voit tutustua Puistolan Tornin tuleviin koteihin sekä 4. – 16. kerrosten upeisiin näkymiin jo nyt virtuaalisesti.

Asunto 76, 14. krs

Asunto 77, 14. krs

Asunto 78, 14. krs

Asunto 79, 15. krs

Asunto 81, 15. krs

Tutustu päivänäkymiin

Tutustu iltanäkymiin

Työmaan kuulumiset

Kattoterassi

Talon kolmannesta kerroksesta pääsee hulppealle aikuiseen makuun suunnitellulle kattopihalle. Valtavalla kattopihalla sijaitsee ulkokuntoilulaitteita, oleskelupaikkoja sekä viljelylaatikoita. Täällä nautit niin auringonpaisteesta, liikunnan ilosta kuin kaupunkiviljelystä.

Arkkitehtuuri

Puistolan Torni on Jyväskylän keskustan uusi maamerkki. Kaunis ja osin käsin muurattu tiilijulkisivu reliefimuurauksineen näyttää mielenkiintoiselta  nykyajan arkkitehtuurilta, jolle viisto katto antaa viimeisen, ryhdikkään silauksen. Pienenä mielenkiintoisena aksenttina toimii neljän ylimmän kerroksen kulmassa Kalevankadun puolella oleva ulospäin työntyvä julkisivuelementti.

Tontti

Valinnainen vuokratontti tuo joustavuutta asunnon ostoon. Valinnainen vuokratontti tarkoittaa käytännössä sitä, että asunto-osakeyhtiö on rakennettu vuokratontille, jossa osakkeen omistajalla on joko mahdollisuus lunastaa tonttiosuutensa tai maksaa tontinvuokravastiketta. Lunastaessa tonttiosuutensa asunnon ostaja voi valita, maksaako hän tonttiosuutensa asunnon oston yhteydessä vai myöhemmin. Halutessaan osakkeen omistajan ei ole pakko sijoittaa pääomaa tonttiin, vaan voi maksaa kuukausittaista tontinvuokravastiketta, jolloin uuden asunnon hankintahinta on edullisempi.

Tiivistettynä: valinnainen vuokratontti antaa enemmän vaihtoehtoja ja joustoa kuin vuokratontti.

Tervetuloa kotimatkalle

Nyt on aika mennä pintaa syvemmälle. Löydät alta Puistolan Tornin myynti- ja materiaaliesitteet sekä tarkemmat tiedot vapaana olevista kodeista.
Voit varata kotisi sähköisesti tai soittaa suoraan asuntomyyntiimme.

Vapaa Alustavia varauksia Varattu

Kodit myy

Maarit Rauhanen

Pohjola Rakennus Oy Suomi Jyväskylä
020 7759 660
maarit.rauhanen@pohjolarakennus.fi

Ota yhteyttä

Nina Koskinen

Pohjola Rakennus Oy Suomi Jyväskylä
020 7759 660
nina.koskinen@pohjolarakennus.fi

Ota yhteyttä

Aktivoi kartta klikkaamalla