Skip to content

Asunto Oy Helsingin Särkiniemenpuisto

Särkiniementie 3b, 00210 HELSINKI

myynnissä

36 kotia

Energialuokka: B2018

Valmistunut3/2024

Mukavat kesäedut uuden asunnon ostajalle!

Tarjoamme Särkiniemenpuiston koteihin nyt mukavat uuden kodin ostajan edut; saat velattomasta kauppahinnasta 10 % alennuksen, ja lisäksi maksamme puolestasi 12 kuukauden hoito- ja rahoitusvastikkeet. Edut ovat voimassa 31.8.2024 saakka.

Tartu huippuetuun ja ota yhteyttä asuntomyyntiimme!

KATSO VAPAAT KODIT

OTA YHTEYTTÄ

Särkiniemenpuiston faktat

7 kerrosta
81 kotia
1h+kt – 5-6h+kt+s
22.5 – 128.5 m²
63 autohalli­paikkaa
2 Yhteissaunaa (1.+7. krs)
Kattoterassi
Kerhotila
Talopesula + kuivaushuone
Valinnainen vuokratontti
Energialuokka B2018

Tervetuloa virtuaalivierailulle!

Voit tutustua osaan Särkiniemenpuiston vielä myynnissä olevista ja ihastuttavista 3h-5h kodeista 3D-virtuaalimallin avulla.

Virtuaalisesti esiteltävät asunnot ovat A30 (3-4h+kt, 91,5 m²), B62 (4h+kt+s, 91,5 m²), B72 (5h+kt+s, 109 m²) ja B76 (3h+kt, 79 m²).

Asunnossa voi liikkua vapaasti, jolloin pystyt näkemään niin asunnon kauneuden kuin sieltä avautuvat maisemat sekä testailla sinulle mieleisiä pintamateriaaleja muutostyöaikataulun rajoissa.

Virtuaaliesittelyyn

Löydä unelmiesi koti vehreästä Särkiniemenpuistosta

Särkiniemen kodit kohoavat upealle paikalle Lauttasaaren eteläkärkeen. Kotiovelta olet hetkessä nauttimassa luonnosta rantaviivaa seuraavalla lenkkipolulla tai Veijarivuoren uimarannalla. Tinkimättömän laadukkaasti rakennettu koti upeassa miljöössä lähellä luontoa tarjoaa elämään laatua, jota ei rahassa voi mitata.

Sovi oma yksityisesittelysi ja kysy lisätiedot asuntomyynniltämme!

    OTA YHTEYTTÄ

Särkiniemenpuiston kodit

Särkiniemenpuisto on 7-kerroksinen kerrostalo, joka pitää sisällään tinkimätöntä laatua, puiston vehreyttä ja merellistä tunnelmaa.

Särkiniemenpuiston asumismukavuutta lisää koko kodin kattava vesikiertoinen lattialämmitys miellyttävän tammiparketin kaverina. Lattiaviilennys taas virkistää ihanasti jalkojen alla kuumana kesäpäivänä. Ja mikä parasta, ei pölyä kerääviä pattereita.
Huoneistokohtainen ilmanvaihto toimii kätevästi liesikuvun kautta lisäämään tai pienentämään huoneiston korvausilmaa.

Siirry koteihin

Laatua ja kestävyyttä

Särkiniemenpuiston materiaalitaso on laadukas ja kestävä. Osassa isoja koteja keittiöpöytätasot ovat graniittia ja lattia lankkuparkettia. Särkiniemenpuiston kotien asukkaita hemmotellaan muutenkin laadulla kuten parvekkeiden lasiliukuovilla, jotka tekevät ikkunaseinistä erityisen avaria.

Tutustu näkymiin

Voit tutustua Särkiniemenpuiston tuleviin 1-7 kerrosten sekä yhteisen kattoterassin maisemiin virtuaalisesti rakennuksen kolmesta eri kulmasta kuvattujen näkymien kautta:

Luoteen näkymät (B) Koillisen näkymät (B) Kaakon näkymät (A)

Arvokkaat yhteistilat

Särkiniemenpuiston sisääntuloaulat ovat erityisen upeat. Laatoitetut hissiseinät ja suuret lattialaatat tekevät talon tuloaulasta erityisen hienot.

Talon toinen herkullinen yhteistila on 7.kerroksen kattosauna & kerhotila sekä näistä nouseva yhteiskäytössä oleva kattoterassi, josta jokainen voi ihailla kauniita merimaisemia.

Tilaa esite ja hinnasto

Nyt on aika mennä pintaa syvemmälle. Löydät alta Särkiniemenpuiston myynti- ja materiaaliesitteet sekä tarkemmat tiedot vapaana olevista kodeista.

Voit myös tilata painetut esitteet ja hinnaston kotiosoitteeseesi syöttämällä tietosi alla olevaan lomakkeeseen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Vapaa Alustavia varauksia Varattu

Kodit myy

Sofia Ruokanen

Pohjola Rakennus Oy Suomi
020 7759 630
kodit.uusimaa@pohjolarakennus.fi

Ota yhteyttä

Aktivoi kartta klikkaamalla