Skip to content

Asunto Oy Helsingin Särkiniemenpuisto

Särkiniementie 3b, 00210 HELSINKI

myynnissä

42 kotia

Energialuokka: B2018

Arvioitu valmistuminen12/2023

Jopa 50.000 euron etu ja huoletonta asumista kolmeksi vuodeksi

Nopeasti muuttunut taloustilanne on saanut monet pohtimaan tulevia asumiskustannuksia. Haluamme auttaa luomaan turvaa asumiskuluihisi seuraavat 36 kuukautta, jotta voit rauhoittaa asumisen arkesi.

Tämän lisäksi tarjoamme Särkiniemenpuiston asunnonostajille rahanarvoisen ostajan edun, joka on asuntotyypistä riippuen jopa 50.000 euroa.

Tutustu kampanjaan

 

Särkiniemenpuiston faktat

7 kerrosta
81 kotia
1h+kt – 5-6h+kt+s
22.5 – 128.5 m²
63 autohalli­paikkaa
2 Yhteissaunaa (1.+7. krs)
Kattoterassi
Kerhotila
Talopesula + kuivaushuone
Valinnainen vuokratontti
Energialuokka B₂₀₁₈

Aavan meren tällä puolen

Maan ja meren kohtaamispaikka on aina kiehtonut ihmistä. Meren rannalla ajatus liitää vapaana. Meren rannalla katse hakeutuu horisonttiin, meri voi viedä meidät maailman ääriin, meren rannalla asutaan, kohdataan, nautitaan elämästä ja unelmoidaan. Koti lähellä luontoa meren äärellä tarjoaa elämään laatua, jota ei rahassa voi mitata.

Särkiniemenpuiston kodit

Särkiniemenpuisto on 7-kerroksinen kerrostalo, joka pitää sisällään tinkimätöntä laatua, puiston vehreyttä ja kahden ylimmän kerroksen osalta silminkantamattomiin jatkuvaa sinistä ulappaa.

Särkiniemenpuiston asumismukavuutta lisää koko kodin kattava vesikiertoinen lattialämmitys miellyttävän tammiparketin kaverina. Lattiaviilennys taas virkistää ihanasti jalkojen alla kuumana kesäpäivänä. Ja mikä parasta, ei pölyä kerääviä pattereita.
Huoneistokohtainen ilmanvaihto toimii kätevästi liesikuvun kautta lisäämään tai pienentämään huoneiston korvausilmaa.

Siirry koteihin

Tutustu koteihin asuntomyymälässämme

Voit tutustua osaan Särkiniemenpuiston tulevista kodeista asuntomyymälässämme 3D-virtuaalimallin avulla.

Asuntomyyntimme avulla asunnossa voi liikkua vapaasti, jolloin pystyt näkemään niin asunnon kauneuden kuin sieltä avautuvat maisemat sekä testailla sinulle mieleisiä pintamateriaaleja muutostyöaikataulun rajoissa.

Varaa tapaaminen Helsingin asuntomyymäläämme tutustuaksesi näihin huoneistoihin!

Ota yhteyttä

Laatua ja kestävyyttä

Särkiniemenpuiston materiaalitaso laadukas ja kestävä. Isompien kotien keittöpöytätasot ovat graniittia ja lattia lankkuparkettia. Särkiniemenpuiston kotien asukkaita hemmotellaan muutenkin laadulla kuten parvekkeiden lasiliukuovilla, jotka tekevät ikkunaseinistä erityisen avaria.

Yhdistelmäasunnot

Vastataksemme Lauttasaaren suurten asuntojen kysyntään Särkiniemenpuistoon tulee myös yhdistelmäasuntoja, joissa isompaan asuntoon yhdistetty yksiö tarjoaa ylellisen, omalla kylpyhuoneella ja runsaalla säilytystilalla varustetun master bedroomin

Tutustu näkymiin

Voit tutustua Särkiniemenpuiston tuleviin 1-7 kerrosten sekä yhteisen kattoterassin maisemiin virtuaalisesti rakennuksen kolmesta eri kulmasta kuvattujen näkymien kautta:

Luoteen näkymät (B) Koillisen näkymät (B) Kaakon näkymät (A)

Arvokkaat yhteistilat

Särkiniemenpuiston sisääntuloaulat ovat erityisen upeat. Laatoitetut hissiseinät ja suuret lattialaatat tekevät talon tuloaulasta erityisen hienot.

Talon toinen herkullinen yhteistila on 7.kerroksen kattosauna & kerhotila sekä näistä nouseva yhteiskäytössä oleva kattoterassi, josta jokainen voi ihailla kauniita merimaisemia.

Särkiniemenpuiston rahanarvoinen ostajan etu

Tarjoamme Särkiniemenpuiston asunnonostajille rahanarvoisen ostajan edun,
joka on asuntotyypistä riippuen:

yksiöissä 10.000 euroa
kaksioissa 20.000 euroa
kolmioissa 30.000 euroa
neliöissä 40.000 euroa
ja viisiöissä 50.000 euroa

Huoletonta asumista
kolmeksi vuodeksi:
hoitovastikkeen korotuskatto

Nopeasti muuttunut taloustilanne on saanut monet pohtimaan tulevia asumiskustannuksia. Haluamme auttaa luomaan turvaa asumiskuluihisi seuraavat 36 kuukautta, jotta voit rauhoittaa asumisen arkesi.

Osallistumme asumiskulujen nykyisistä nousupaineista johtuviin mahdollisiin hoitovastikkeiden korotuksiin 36 kk muuttopäivästä alkaen maksamalla kaupantekohetken hoitovastikearvion ja mahdollisen nousun välisen erotuksen.

 

Kysy etujen hyödyntämiseen liittyvät lisätiedot asuntomyynniltämme.

Edut koskevat vain uusia Asunto Oy Helsingin Särkiniemenpuiston kauppaan johtavia varauksia, jotka tulee olla tehtyinä 23.1. – 31.3.2023 välisenä aikana. Kampanjatarjous on asuntokohtainen.

Ota yhteyttä

Vapaa Alustavia varauksia Varattu

Kodit myy

Sofia Ruokanen

Pohjola Rakennus Oy Suomi
020 7759 630
kodit.uusimaa@pohjolarakennus.fi

Ota yhteyttä

Aktivoi kartta klikkaamalla