Skip to content

Asunto Oy Helsingin Särkiniemenpuisto

Särkiniementie 3b, 00210 HELSINKI

myynnissä

44 kotia

Energialuokka: B2018

Arvioitu valmistuminen3/2024

Jopa 44 000 euron hintaetu isomman uuden kodin ostajalle!

Tarjoamme nyt Särkiniemenpuiston 3h tai sitä isomman asunnon ostajalle syysetuna 40 000 euron alennuksen!  Lisäksi asunnon oston yhteydessä tarjoamme autopaikan 4 000 euroa edullisempaan hintaan. Edut ovat voimassa uusiin asuntokauppoihin 31.12.2023 saakka.

Sijoittajan huolettomat 12 kuukautta

Asuntosijoittaja, nyt on erinomainen mahdollisuus taata sijoitusasunnon ostolle huoleton ensimmäinen vuosi! Takaamme sinulle nimittäin 12 kuukauden vuokransaannin. Lisäksi tarjoamme alueellisen kumppanimme kautta vuokranvälityksen kustannuksineen. Yhteistyökumppanimme auttaa sinua myös oikean vuokratason määrityksessä. Edut ovat voimassa 31.12.2023 saakka.

Kysy lisätiedot asuntomyynniltämme!

Ota yhteyttä

Siirry koteihin

Särkiniemenpuiston faktat

7 kerrosta
81 kotia
1h+kt – 5-6h+kt+s
22.5 – 128.5 m²
63 autohalli­paikkaa
2 Yhteissaunaa (1.+7. krs)
Kattoterassi
Kerhotila
Talopesula + kuivaushuone
Valinnainen vuokratontti
Energialuokka B₂₀₁₈

Aavan meren tällä puolen

Maan ja meren kohtaamispaikka on aina kiehtonut ihmistä. Meren rannalla ajatus liitää vapaana. Meren rannalla katse hakeutuu horisonttiin, meri voi viedä meidät maailman ääriin, meren rannalla asutaan, kohdataan, nautitaan elämästä ja unelmoidaan. Koti lähellä luontoa meren äärellä tarjoaa elämään laatua, jota ei rahassa voi mitata.

KATSO KODIT     MYYNTIESITE       OTA YHTEYTTÄ

Särkiniemenpuiston kodit

Särkiniemenpuisto on 7-kerroksinen kerrostalo, joka pitää sisällään tinkimätöntä laatua, puiston vehreyttä ja merellistä tunnelmaa.

Särkiniemenpuiston asumismukavuutta lisää koko kodin kattava vesikiertoinen lattialämmitys miellyttävän tammiparketin kaverina. Lattiaviilennys taas virkistää ihanasti jalkojen alla kuumana kesäpäivänä. Ja mikä parasta, ei pölyä kerääviä pattereita.
Huoneistokohtainen ilmanvaihto toimii kätevästi liesikuvun kautta lisäämään tai pienentämään huoneiston korvausilmaa.

Siirry koteihin

Tutustu koteihin asuntomyymälässämme

Voit tutustua osaan Särkiniemenpuiston tulevista kodeista asuntomyymälässämme 3D-virtuaalimallin avulla.

Asuntomyyntimme avulla asunnossa voi liikkua vapaasti, jolloin pystyt näkemään niin asunnon kauneuden kuin sieltä avautuvat maisemat sekä testailla sinulle mieleisiä pintamateriaaleja muutostyöaikataulun rajoissa.

Varaa tapaaminen Helsingin asuntomyymäläämme tutustuaksesi näihin huoneistoihin!

Ota yhteyttä

Laatua ja kestävyyttä

Särkiniemenpuiston materiaalitaso laadukas ja kestävä. Isompien kotien keittöpöytätasot ovat graniittia ja lattia lankkuparkettia. Särkiniemenpuiston kotien asukkaita hemmotellaan muutenkin laadulla kuten parvekkeiden lasiliukuovilla, jotka tekevät ikkunaseinistä erityisen avaria.

Yhdistelmäasunnot

Vastataksemme Lauttasaaren suurten asuntojen kysyntään Särkiniemenpuistoon tulee myös yhdistelmäasuntoja, joissa isompaan asuntoon yhdistetty yksiö tarjoaa ylellisen, omalla kylpyhuoneella ja runsaalla säilytystilalla varustetun master bedroomin.

Tutustu näkymiin

Voit tutustua Särkiniemenpuiston tuleviin 1-7 kerrosten sekä yhteisen kattoterassin maisemiin virtuaalisesti rakennuksen kolmesta eri kulmasta kuvattujen näkymien kautta:

Luoteen näkymät (B) Koillisen näkymät (B) Kaakon näkymät (A)

Arvokkaat yhteistilat

Särkiniemenpuiston sisääntuloaulat ovat erityisen upeat. Laatoitetut hissiseinät ja suuret lattialaatat tekevät talon tuloaulasta erityisen hienot.

Talon toinen herkullinen yhteistila on 7.kerroksen kattosauna & kerhotila sekä näistä nouseva yhteiskäytössä oleva kattoterassi, josta jokainen voi ihailla kauniita merimaisemia.

Tilaa esite ja hinnasto

Nyt on aika mennä pintaa syvemmälle. Löydät alta Särkiniemenpuiston myynti- ja materiaaliesitteet sekä tarkemmat tiedot vapaana olevista kodeista.

Voit myös tilata painetut esitteet ja hinnaston kotiosoitteeseesi syöttämällä tietosi alla olevaan lomakkeeseen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vapaa Alustavia varauksia Varattu

Kodit myy

Sofia Ruokanen

Pohjola Rakennus Oy Suomi
020 7759 630
kodit.uusimaa@pohjolarakennus.fi

Ota yhteyttä

Aktivoi kartta klikkaamalla