Skip to content

Asunto Oy Helsingin Särkiniemenpuisto

Särkiniementie 3b, 00210 HELSINKI

myynnissä

52 kotia

Energialuokka: B2018

Arvioitu valmistuminen12/2023

Särkiniemenpuiston faktat

7 kerrosta
81 kotia
1h+kt – 5-6h+kt+s
22.5 – 128.5 m²
63 autohalli­paikkaa
2 Yhteissaunaa (1.+7. krs)
Kerhotila
Talopesula + kuivaushuone
Smartpost-pakettiautomaatti
Valinnainen vuokratontti
Energialuokka B₂₀₁₈

Aavan meren tällä puolen

Maan ja meren kohtaamispaikka on aina kiehtonut ihmistä. Meren rannalla ajatus liitää vapaana. Meren rannalla katse hakeutuu horisonttiin, meri voi viedä meidät maailman ääriin, meren rannalla asutaan, kohdataan, nautitaan elämästä ja unelmoidaan. Koti lähellä luontoa meren äärellä tarjoaa elämään laatua, jota ei rahassa voi mitata.

Särkiniemenpuiston kodit

Särkiniemenpuisto on 7-kerroksinen kerrostalo, joka pitää sisällään tinkimätöntä laatua, puiston vehreyttä ja kahden ylimmän kerroksen osalta silminkantamattomiin jatkuvaa sinistä ulappaa.

Vain mukavia koteja

Särkiniemenpuiston asumismukavuutta lisää koko kodin kattava vesikiertoinen lattialämmitys miellyttävän tammiparketin kaverina. Lattiaviilennys taas virkistää ihanasti jalkojen alla kuumana kesäpäivänä. Ja mikä parasta, ei pölyä kerääviä pattereita.
Huoneistokohtainen ilmanvaihto toimii kätevästi liesikuvun kautta lisäämään tai pienentämään huoneiston korvausilmaa.

Yhdistelmäasunnot

Vastataksemme Lauttasaaren suurten asuntojen kysyntään Särkiniemenpuistoon tulee myös yhdistelmäasuntoja, joissa isompaan asuntoon yhdistetty yksiö tarjoaa ylellisen, omalla kylpyhuoneella ja runsaalla säilytystilalla varustetun master bedroomin

Tutustu näkymiin

Voit tutustua Särkiniemenpuiston tuleviin 1-7 kerrosten maisemiin virtuaalisesti jo nyt rakennuksen eteläpäästä kuvattujen näkymien avulla.

Tutustu näkymiin

Tervetuloa kotimatkalle

Nyt on aika mennä pintaa syvemmälle. Löydät alta Särkiniemenpuiston ennakkomarkkinointi- ja materiaaliesitteet sekä tarkemmat tiedot varattavissa olevista kodeista. Voit varata kotisi sähköisesti tai soittaa suoraan asuntomyyntiimme. Asuntomyymälämme palvelee toistaiseksi sopimuksen mukaan. Tervetuloa kotiin.

Vapaa Alustavia varauksia Varattu

Kohdetta välittää

Jonna Ojala

Pohjola Rakennus Oy Suomi
020 7759 630
kodit.uusimaa@pohjolarakennus.fi

Ota yhteyttä

Sofia Ruokanen

Pohjola Rakennus Oy Suomi
020 7759 630
kodit.uusimaa@pohjolarakennus.fi

Ota yhteyttä

Aktivoi kartta klikkaamalla