Skip to content

Asunto Oy Helsingin Julius

Gyldénintie 2, 00200 HELSINKI

myynnissä

Valmistunut9/2023

Juliuksen faktat

6 kerrosta + ullakko
51 kotia
1h+kt – 6h+kt+s
30.0 – 166.0 m2
30 autohalli­paikkaa
2 liiketilaa
2 talosaunaa
Kerhohuone
Talopesula + kuivaushuone
Keskinäinen tonttiyhtiö
Energialuokka B2018

Koti puiston syleilyssä

Kesän vehreää vihreyttä, syksyn suolaista merituulta, talven tuiskua ja kevään myötä heräävää saariston luontoa. Ihmeellistä, että kaikkea tätä voi kokea ihan vain, kun astuu kotiovesta ulos, kuitenkin vain hetken matkan päässä kaupungin sykkeestä, valoista ja kulttuurielämästä. Ja aina voi palata omaan, ihanaan kotiin. Tässä kotitalossa pääsee lähelle ainutlaatuista luontoa kaupungissa. Onnea emme voi varmasti luvata, mutta kun miljöö on mitä ihanin ja siellä koti, jossa kaikki on kohdallaan, saattaa olla askeleen lähempänä onnea.

Mitäpä jos jatkaisit tarinaasi onnellisten saarella?

Juliuksen kodit

Julius on 6-kerroksinen kerrostalo, jossa on lisäksi upea ullakkokerros, jonne menee hissi parkkihallista asti. Talossa on 51 kappaletta uniikkeja koteja yksiöistä aina kaksikerroksiseen kuusioon.

Ullakkokerroksen asunnot toimivat 6. kerroksen kotien yläkertoina, jonne on oma sisäänkäynti paitsi portaita pitkin alakerrasta, myös omasta sisäänkäynnistä ullakkokerroksen rappukäytävän kautta. Vinot sisäkatot, suuret kattoikkunat ja loft-tyyliset pinnakaideportaikot tekevät näistä kodeista harvojen herkkua.

Julius on uniikki tämän päivän uudiskohteiden joukossa.

Oodi laadukkaalle asumiselle

Juliuksen hyvin varustellut kodit ovat jo vakiovarusteiltaan vaikuttavia.
Keittiön kalusteisiin integroidut kodinkoneet, tyylikkäät kaapistot ja suuri määrä laskutilaa tekevät ruoanlaitosta juhlaa. Kylpyhuoneiden ja keittön välitilojen laadukkaat laatat ovat Pukkilan valikoimista. Oraksen hanat ja suihkut on nyt saatavana pieneen lisähintaan myös mustana, kuten myös kaksikerroksisissa kodeissa vakiona olevan mustan graniittitason.

Tutustu materiaaliesitteeseen – yhdessä palvelukoordinaattorimme kanssa suunnittelemme kodista juuri sinun näköisesi.

Vain mukavia koteja

Juliuksen asumismukavuutta lisää koko kodin kattava vesikiertoinen lattialämmitys  miellyttävän tammiparketin kaverina. Lattiaviilennys taas virkistää ihanasti jalkojen alla kuumana kesäpäivänä. Ja mikä parasta, ei pölyä kerääviä pattereita.
Huoneistokohtainen ilmanvaihto toimii kätevästi liesikuvun kautta lisäämään tai pienentämään huoneiston korvausilmaa.
Osassa kodeista on myös varaus lisähintaiselle ilmalämpöpumpulle, mikäli haluat erityisen tehokasta viilennystä ja lämmitystä kotiisi.

Katse ulos

Juliuksen ympäristö upea sekoitus rauhallista 1950-luvun rakennuskantaa, puistomaisemia ja vehreyttä. Meren aistii ihanasti omalta parvekkeelta.
Voit tutustua Gyldénintien vehreisiin maisemiin jo nyt ullakkokerroksen korkeudelta kuvattujen virtuaalinäkymien kautta.

Tutustu näkymiin

Keskinäinen tonttiyhtiö on täysin uusi tapa tontin omistukseen

Asunto Oy Helsingin Juliuksessa on käytössä aivan uudenlainen keskinäinen tonttiyhtiö -malli, jossa talo rakennetaan keskinäisen tonttiyhtiön ja rahaston omistamalle tontille.
Lunastaessaan tonttiosuuttaan keskinäisen tonttiyhtiön osakkeina Asunto Oy Helsingin Juliuksen osakkaan täytyy maksaa vain 1,5 % varainsiirtovero. Perinteisen valinnaisen vuokratontin mallissa varainsiirtovero tonttiosuutta lunastettaessa olisi 3 %.

Lunastus uudessa mallissa on mutkattomampaa, kun tonttiyhtiön osakekauppojen allekirjoitus onnistuu ilman kaupanvahvistajan läsnäoloa – vaikka sähköisesti.

Tontin omistus, hallinta ja rahavirta

1.

Asunto Oy Helsingin Juliuksen asuntojen sitovan myynnin alkaessa tontti on rahaston ja tonttiyhtiön yhteisomistuksessa. Ennen sisäänmuuttopäivää Asunto Oy Juliukselle tullaan rakennuttajan toimesta ostamaan n. 60% osuus keskinäisen tonttiyhtiön osakkeista. Tämä huomioidaan vuokramäärää laskettaessa.

2.

Sisäänmuuttopäivänä Asunto Oy Helsingin Juliuksen osakkeenostajilla on mahdollisuus ensimmäisen kerran tehdä huoneistokohtaisia lunastuksia keskinäisen tonttiyhtiön osakkeista ja näin vapautua tonttivuokravastikkeen maksamisesta.

3.

Rahasto ja keskinäinen tonttiyhtiö vuokraavat tontin maanvuokrasopimuksella vuokralaiseksi tulevalle Asunto Oy Helsingin Juliukselle, joka maksaa tontista vuokraa rahastolle.

4.

Keskinäisen tonttiyhtiön osakkaat maksavat vastikemaksuja keskinäiselle tonttiyhtiölle, joilla katetaan tontin omistukseen liittyvät kulut tonttiyhtiön yhtiöjärjestyksen mukaisesti. Asunto Oy Helsingin Juliuksen lunastaessa myöhemmin lisää keskinäisen tonttiyhtiön osakkeita nousee edellä mainittu vastikemaksu samassa suhteessa, mutta toisaalta rahastolle maksettava vuokra tontista pienenee lunastettujen osakkeiden suhteellisella osuudella. Ja edelleen huoneistokohtaisen osuutensa lunastanut Asunto Oy Helsingin Juliuksen osakas vapautuu omalta osaltaan tontin vuokran maksusta.

5.

Kun kaikki keskinäisen tonttiyhtiön osakkeet ovat Asunto Oy Helsingin Juliuksen omistuksessa, voi Julius päätöksellään sulauttaa keskinäisen tonttiyhtiön itseensä, jonka jälkeen siitä tulee suoraan tontinomistaja.

Tervetuloa kotimatkalle

Nyt on aika mennä pintaa syvemmälle. Löydät alta Juliuksen myynti- ja materiaaliesitteet sekä tarkemmat tiedot vapaana olevista kodeista. Voit varata kotisi sähköisesti tai soittaa suoraan asuntomyyntiimme. Asuntomyymälämme palvelee toistaiseksi sopimuksen mukaan. Tervetuloa kotiin.

Vapaa Alustavia varauksia Varattu

Kodit myy

Sofia Ruokanen

Pohjola Rakennus Oy Suomi
020 7759 630
kodit.uusimaa@pohjolarakennus.fi

Ota yhteyttä

Aktivoi kartta klikkaamalla