Skip to content

Lauttasaari

On vain yksi.

Lauttasaaria ei tule enää lisää. Siksi olemme iloisia voidessamme kertoa, että aloitamme pian uusien kotien rakentamisen Lauttasaaren parhaille paikoille.

Lauttasaarelaisuus ei toki takaa onnea, mutta kun miljöö on mitä ihanin ja siellä koti, jossa kaikki on kohdallaan, saattaa olla askeleen lähempänä onnea.

Mitäpä jos jatkaisit tarinaasi onnellisten saarella?

Liity ennakkorekisteriin

Kaksin verroin uutta

Rakennamme Lauttasaareen ei yhtä, vaan kaksi uutta ja korkeatasoista kerrostaloa, jotka molemmat sijaitsevat puistojen äärellä. Ensimmäisessä eletään ihanasti keskellä Lauttasaarta ja sen palveluita, kun taas aivan saaren eteläpäässä nautitaan merellisestä tunnelmasta.

Julius

TULOSSA ENNAKKOMARKKINOINTIIN ELOKUUSSA

Asunto Oy Helsingin Julius sijaitsee Gyldenintien ja Tallbergin puistotien kulmassa, aivan metroaseman uuden sisäänkäynnin vieressä, Lahnalahden puiston äärellä.

Tutustu Juliukseen

Särkiniemenpuisto

TULOSSA ENNAKKOMARKKINOINTIIN SYYSKUUSSA

Asunto Oy Helsingin Särkiniemenpuisto sijaitsee nimensä mukaisesti Särkiniementien eteläisimmässä päässä, tontin rajautuessa rauhalliselle puistoalueelle. Ylimmän kerroksen yhteissaunatiloista ihaillaan aavaa merimaisemaa ja lasketaan ohi lipuvia laivoja.

Tutustu Särkiniemenpuistoon

Haluatko ensimmäisten joukkoon?

Jätä meille yhteystietosi Lauttasaaren tulevien kotiemme ennakkorekisteriin ja saat tietoa ensimmäisten joukossa Lauttasaaren tulevista kodeista sekä mahdollisuuden varata kotisi ennen julkisen ennakkomarkkinoinnin aloitusta!

Pääset myös kertomaan ennakkorekisterille tehtävässä kyselyssä miten voimme tehdä sinulle parhaan mahdollisen kodin.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Sivun visualisointikuvat ovat suuntaa-antavia luonnoksia eivätkä kuvat vielä esitä lopullisia toteutuvia hankkeita. Suunnitelmat tarkentuvat ennakkomarkkinointivaiheessa.