Skip to content

Tampereen Santalahteen jälleen uusia koteja – Asunto Oy Tampereen Pisparannan Serena nyt ennakkomarkkinoinnissa

18.06.2021
santalahden serena

Pohjola Rakennus Oy Suomi rakentaa Santalahteen noin 1500 kotia vuoteen 2025 mennessä. Asunto Oy Tampereen Pisparannan Serenan ennakkomarkkinointi on nyt alkanut ja kohteen arvioitu valmistuminen on kesällä 2023.

Santalahden vanha teollisuusalue muotoutuu vuoteen 2025 mennessä moderniksi ja omintakeiseksi rantakaupunginosaksi, jonne nousee myös Asunto Oy Pisparannan Serena. 7-kerroksiseen Serenaan rakennetaan yhteensä 48 tyylikästä kaupunkikotia, ja etenkin tilavien kolmioiden kysyntään on nyt vastattu. Vaihtoehtoja kotia etsivälle löytyy, sillä Serenasta löytyy kolmen huoneen kotien lisäksi asuntoja aina kompakteista yksiöistä lofteihin ja sadan neliön hulppeaan kattoterassihuoneistoon.

Serenan kodit ovat kaikkea, mitä kaupunkiasuja kodiltaan voi toivoa! Ne ovat valoisia, tyylikkäitä ja loistavien kulkuyhteyksien varrella. Kun raitiotieverkko laajenee Santalahteen vuonna 2023, liikenneyhteydet paranevat entisestään. Serenan asukkaille on varattu myös 20 pysäköintipaikkaa autohallissa, ja osassa paikoista on otettu huomioon myös sähköauton latausmahdollisuus.

Kodeissa on mietitty kokonaisvaltaisesti niin asukkaan arjen sujuvuutta kuin kodin käytettävyyttäkin. Materiaalit läpi huoneiston ovat laadukkaita ja kestäviä. Suuret ikkunat ja korkeat huoneet mahdollistavat avaran ja valoisan tunnelman. Suuresta osasta koteja avautuvat myös esteettömät näkymät Näsijärvelle. Vaalea yleisilme sekä tammiparketti lattialämmityksen kaverina tekevät kodista paitsi tyylikkään, myös miellyttävän asua. Keittiöön valituissa laitteissa on huomioitu korkea laatu ja helppokäyttöisyys. Keittiö ja olohuone sijaitsevat yhteisessä tilassa, jota voi jakaa haluamallaan tavalla. Saarekkeelliset keittiöt helpottavat arkea ja rytmittävät huonejakoa. Maisemia voi ihailla parvekkeelta, tai kattohuoneistoissa puolestaan upealta lasitetulta kattoterassilta. Osassa kodeista on myös oma sauna, joka takaa rentouttavat löylyt juuri silloin, kun sitä tarvitsee.

Vehreä Santalahdenpuisto tarjoaa monenlaista tekemistä niin ulkoilun, erilaisten tapahtumien kuin liikunnankin saralla. Muun muassa satama, grillauspaikat, uimaranta, urheilukenttä ja koirapuisto palvelevat asukkaita. Alueen palvelut lisääntyvät jatkuvasti ja Santalahteen onkin suunnitteilla monipuolisia palveluita aina ravintoloista päiväkotiin.

Pisparanta on Santalahden läntisin kortteli. Sen keskellä sijaitseva Serena katselee venesataman ja Santalahdenpuiston yli Näsijärven ulapalle. Serena on Pisparannan korttelin viimeisimpien joukossa valmistuvia yhtiöitä, ja sen asukkaat saavat muuttaa täysin uudelle asuinalueelle. Niin Tampereen keskustan, Näsijärven kuin Pyynikin läheisyys tekevät Santalahdesta erityisen houkuttelevan.

Pohjola Rakennus rakentaa Santalahteen lähes 1500 kotia kolmeen kortteliin; Tikkutehtaalle, Pahvitehtaalle ja Pisparantaan, joiden arvioidaan valmistuvan vuoteen 2025 mennessä. Serenan alustava valmistuminen on kesällä 2023.

Tutustu Serenan koteihin

Lisätiedot:

Henna Korpiluoto, Pohjola Rakennus Oy Suomi, hankejohtaja, puh. 050 517 7552, henna.korpiluoto@pohjolarakennus.fi

Jyrki Vuorinen, Pohjola Rakennus Oy Suomi, myyntipäällikkö, 0400 358 478, jyrki.vuorinen@pohjolarakennus.fi

 

Pohjola Rakennus Oy Suomi on luonut mukavuusalueita Pohjolan elosuhteisiin jo vuodesta 1989. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain yli 2 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Olemme yksi Suomen suurimmista rakennusalan yrityksistä ja työllistämme yli 3 000 ammattilaista, joista noin 250 on omaa henkilökuntaa. Kun haluat löytää oman mukavuusalueesi, voit luottaa meihin.