Skip to content

Asunto Oy Tampereen Pisparannan Serena

Rantatie 51, 33250 TAMPERE

myynnissä

Valmistunut4/2023

PISPARANNAN SERENAN FAKTAT

7 kerrosta
48 kotia
2 liiketilaa
1h+kt – 4h+k+s
22.5 – 108.0 m2
32 autohallipaikkaa
36 % oma tontti
64 % valinnainen vuokratontti
Energialuokka B2018

TYYNI KUIN JÄRVEN PINTA

PISPARANNAN KAUNOTAR

Serena on 7-kerroksinen tyylikäs asuintalo, jossa on 48 kaupunkikotia. Vaihtoehtoja on yksiöstä yli sadan neliön huoneistoon. Maisemat aukeavat suurten ikkunoiden lisäksi parvekkeelta, joko ranskalaiselta tai lasitetulta – unohtamatta ylimmän kerroksen upeita kattoterasseja.

Kaikki Serenan kodit lämpiävät miellyttävällä lattialämmityksellä, joka ansiosta ikkunat ovat suuria eikä patterista tarvitse välittää siivotessa ja sisustaessa. Isoista ikkunoista on hyötyä paitsi näkymien ihailussa myös valon määrän maksimoimisessa. Serenan kodeista ei päivänvaloa puutu.

TYYLIÄ JA VALOA

Serenan valoisat kodit ja miellyttävän skandinaavinen tyyli inspiroivat sisustamaan. Suuret ikkunat ja korkeat huoneet tuovat auringon sisään, leikittelemään vaaleille pinnoille. Valkeat seinät ja katto sekä raikas, vaalea tammiparkettilattia tekevät kodista paitsi tyylikkään, myös viihtyisän – oman maun mukaan. Kodit on suunniteltu asukkaat ja käytettävyys kärjessä. Keittiöön valituissa laitteissa on huomioitu korkea laatu, helppokäyttöisyys sekä modernin kokin käyttötarve.

Keittiö ja olohuone sijaitsevat yhteisessä tilassa, jota voi jakaa haluamallaan tavalla. Saarekkeelliset keittiöt helpottavat arkea ja rajaavat ruoanlaittoalueen ihanasti omaksi alueekseen.

KAUNIITA NÄKYMIÄ, UPEITA KAUPUNKIKOTEJA

Kodin neliöt jatkuvat lasitetuille parvekkeille ja ylimmän kerroksen suurissa kodeissa lasitetulle kattoterassille, joilta kesäpäivän vietto käy kuin itsestään.

Voit tutustua etukäteen Serenan kotien näkymiin ja aloittaa Näsijärven ihailun jo kotisohvaltasi.

Tutustu Serenan näkymiin

Ratikalla kotiin

Tampereen uusi ylpeydenaihe, ratikka kulkee muutaman vuoden kuluttua suoraan Serenan ulko-oven edestä. Santalahden asukkaat pääsevät kätevästi keskustaan ratikalla, jonka lähin pysäkki tulee olemaan Pahvitehtaan korttelissa, n. 300 metrin päässä Serenasta.

Jotain omaa,
jotain lunastettavaa

Serenan taloyhtiö tulee omistamaan n. 36 % määräosan tontista rakennuksen valmistumishetkellä. Osakkeenomistaja voi lunastaa huoneistokohtaisen tonttiosuutensa talon valmistumishetkellä, jonka jälkeen tontinvuokravastiketta ei tarvitse enää maksaa.

Mikäli huoneistokohtaista tonttiosuutta ei lunasteta, maksetaan tontista kuukausittaista tontinvuokravastiketta. Asumisaikana maksetut tontinvuokravastikkeet eivät lyhennä tontin lunastushintaa.

Valmistumisen jälkeen tonttiosuuden lunastus on osakkaalle mahdollista kerran vuodessa, lisätietoa saa talon valmistuttua asumisaikaiselta isännöitsijältä.

Tampereen omintakeisin kaupunginosa

Tampereen Santalahti rakentuu parasta aikaa moderniksi, ihanan omintakeiseksi rantakaupunginosaksi. Rakentaminen on alkanut vuonna 2018, ja kortteleiden valmistuttua Santalahden asukkaat saavat nauttia uudenlaisesta kaupunkiasumisesta, oman kodin rauhasta, yhteisestä pihapiiristä ja kauniista kortteleista hyvien liikenneyhteyksien varrella Näsijärven äärellä.

Tutustu Santalahteen
Vapaa Alustavia varauksia Varattu

Kodit myy

Pauliina Lehtimäki

Pohjola Rakennus Oy Suomi
020 7759 650
kodit.tampere@pohjolarakennus.fi

Ota yhteyttä

Aktivoi kartta klikkaamalla