Skip to content

Tampereen Santalahteen 57 uutta kotia – Asunto Oy Tampereen Tikkutehtaan Hulmun ennakkomarkkinointi alkoi

16.04.2021

Pohjola Rakennus on aloittanut Tampereen Santalahteen rakennettavan RS-kohteensa Asunto Oy Tampereen Tikkutehtaan Hulmun ennakkomarkkinoinnin. Uudet kodit sijaitsevat vanhan tulitikkutehtaan historiallisessa miljöössä Näsijärven maisemissa.

Nelikerroksinen Asunto Oy Tampereen Tikkutehtaan Hulmu koostuu 57 uudesta kodista, joista aukeaa näkymät Näsijärvelle ja Santalahdenpuistoon. Uniikilla asuinalueella sijaitsevasta Hulmusta löytyy koteja monenlaisiin elämäntilanteisiin – tarjontaa on näppäristä yksiöistä aina kolmen huoneen saunallisiin koteihin.

Hulmun kodit ovat käytännöllisyytensä lisäksi myös valoisia ja kauniita. Vaaleasävyiset kodit antavat paljon tilaa asukkaan omille sisustussuunnitelmille. Keittiöt on suunniteltu täyttämään vaativankin kotikokin toiveet – niistä löytyy helppokäyttöiset ja modernit kodinkoneet ja kestävät pintamateriaalit. Suosittu avokeittiö pohjaratkaisuna mahdollistaa vieraiden kanssa seurustelun kokkailun lomassa. Osa Hulmun kodeista on varustettu myös omalla saunalla, joka tuo lisämukavuutta asumiseen. Asukkaita tulee ilahduttamaan myös viehättävä sisäpiha. Hulmun asukkaille on varattu korttelin autohallista 18 autopaikkaa, ja osaan autopaikoista tulee myös sähköauton latauspiste.

Vehreä Santalahdenpuisto tarjoaa tekemistä niin ulkoilun kuin liikunnankin saralla. Satama, grillauspaikat, uimaranta, koripallokenttä, matonpesupaikka, koirapuisto ja talvella luistelurata sekä kesällä Särkänniemi tarjoavat tekemistä ihan lähietäisyydellä. Myös erilaiset pyöräilyreitit, Pyynikin ulkoilumaastot ja Pispalan portaat sijaitsevat aivan lähistöllä. Rantatietä pitkin pääsee hetkessä keskustan tai Lielahden palveluiden ääreen.

Hulmu rakentuu Santalahden kehittyvälle alueelle loistavien liikenneyhteyksien ääreen. Kun raitiotieverkko laajenee Santalahteen vuonna 2023, liikenneyhteydet paranevat entisestään. Hulmun asukkailla on tuolloin noin 100 metrin matka kotiovelta raitiovaunupysäkille. Niin Tampereen keskustan, Näsijärven kuin Pyynikin läheisyys tekevät Santalahdesta erityisen houkuttelevan. Alueen palvelut lisääntyvät jatkuvasti ja Santalahteen onkin suunnitteilla monipuolisia palveluita aina ravintoloista päiväkotiin.

Pohjola Rakennus rakentaa Santalahteen lähes 1300 kotia kolmeen kortteliin; Tikkutehtaalle, Pahvitehtaalle ja Pisparantaan, joiden arvioidaan valmistuvan vuoteen 2025 mennessä. Hulmun alustava valmistuminen on marraskuussa 2022.

Tutustu Hulmun koteihin

Lisätiedot:

Henna Korpiluoto, Pohjola Rakennus Oy Suomi, hankejohtaja, puh. 050 517 7552, henna.korpiluoto@pohjolarakennus.fi

Jyrki Vuorinen, Pohjola Rakennus Oy Suomi, myyntipäällikkö, 0400 358 478, jyrki.vuorinen@pohjolarakennus.fi


Koteja Pohjolan elosuhteisiin

Pohjola Rakennus Oy Suomi rakentaa viihtyisiä koteja Suomen elosuhteisiin yli 30 vuoden kokemuksella. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain yli 2000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Pohjola Rakennuksen palveluksessa on yli 3 000 ammattilaista, joista lähes 250 on omaa henkilökuntaa. Monessa asiassa on onnistuttu: liikevaihtomme on kehittynyt positiivisesti ollen 315 MEUR vuonna 2020. Asiakastyytyväisyytemme oli 4,4/5 vuonna 2020. Menestyksen takana ovat osaamisen jatkuva kehittäminen sekä palveluvalmis asenne: tarjoamme parhaat puitteet asukkaille, työntekijöille ja yhteistyökumppaneille. Valitse Pohjola Rakennus, kun haluat kotimaista osaamista kotimaiseen asumiseen.