Skip to content

Asunto Oy Tampereen Tikkutehtaan Hulmu

Tiporaitti 5, 33250 TAMPERE

myynnissä

Energialuokka: B2018

Valmistunut0/0

Hulmun faktat

4 kerrosta
57 kotia
1h+kt – 3h+kt+s
20.0 – 77.5 m2
18 autohalli­paikkaa
Kaupungin vuokratontti
Energialuokka B2018

Tervetuloa Tikkutehtaan tunnelmiin

Keskustan kainalossa, uusitulla Santalahden alueella maisema on kuin postikortista. Rauhoittava järvimaisema siintää ikkunoista ja venesatama sekä suuri virkistäytymiselle pyhitetty puisto ovat tien toisella puolella. Keskusta ei ole kaukana, mutta täällä saa olla omassa rauhassa, täysin poikkeuksellisella asuinalueella. Vanhan tulitikkutehtaan historiallinen tunnelma kuljettaa aikaan, jolloin haapatukkeja vielä uitettiin tehtaalle tulitikkujen valmistusta varten. Nyt Santalahden miljöö tarjoaa eläväisen ja monimuotoisen asuinpaikan, joka on yhtä aikaa sekä uusi ja urbaani että järvimaisemineen seesteinen.

Viihtyisiä koteja uniikilla alueella

Tikkutehtaan Hulmun arkkitehtuuri edustaa 2020-luvun modernia henkeä, jossa erilaiset tiilityypit yhdistyvät harmoniseksi kokonaisuudeksi. Katukuvaan ja tikkutehtaan ympäristöön miellyttävästi istuva ja kotina käytännöllinen Hulmu palvelee niin pienempää kotia kaipaavaa kuin tilavan kolmion etsijää – suuremmissa kodeissa järvinäkymä aukeaa kuin osaksi sisustusta.

Katse ulos

Hulmun ylimpien kerroksien itään avautuvat maisemat siintävät kohti Näsijärven ulappaa kun taas sisäpihan puoleisista kodeista ihaillaan upean Tikkutehtaan komeaa tiilijulkisivua ja Tikkutehtaan korttelin uniikkia tunnelmaa.

Voit katsella Hulmun ja Tikkutehtaan rakennusten välistä kuvattuja maisemia kotisohvaltasi. Näkymät vastaavat 4. kerroksen näkymiä.

Tutustu näkymiin

Koti ratikkalinjan varrella

Tampereen uusi ylpeydenaihe, ratikka kulkee pian suoraan Hulmun edestä. Santalahden asukkaat pääsevät kätevästi keskustaan ratikalla, jonka lähin pysäkki tulee olemaan 300 metrin päässä Hulmun ulko-ovesta. Uusi ratikkalinja alkaa liikennöimään Santalahteen elokuussa 2023.Vapaa Alustavia varauksia Varattu

Kodit myy

Pauliina Lehtimäki

Pohjola Rakennus Oy Suomi
020 7759 650
kodit.tampere@pohjolarakennus.fi

Ota yhteyttä

Aktivoi kartta klikkaamalla