Skip to content

Pohjola Rakennus panostaa uusiin mukavuuskampanjoihin asuntomarkkinoilla

21.11.2022

Pohjola Rakennus Oy Suomi on lanseerannut useita mukavuuskampanjoita loppuvuoden ajaksi. Uuden kodin myötä voit saada joko muhkean lahjakortin valikoituun huonekalukauppaan, huolettomat 12kk kuukautta, jolloin vuokransaanti on turvattu tai roppakaupalla Finnair Plus -pisteitä. Mikä näistä huikeista eduista on sinun valintasi?

Pohjola Rakennuksen loppuvuoden mukavat markkinointikampanjat on suunniteltu asiakkaille, jotka arvostavat huoletonta asumista, rakastavat kodin sisustamista ja nauttivat arjen pienestä luksuksesta. Koti on ihmisen tärkein paikka, ikioma mukavuusalue. Me Pohjola Rakennuksen ammattilaiset niin myynnissä, markkinoinnissa kuin rakentamisessakin haluamme olla mukana juuri sinun kotimatkallasi. Matka yhdessä kohti unelmien kotia voi nyt alkaa mukavuuskampanjoiden siivittämänä. Tutustu alkaviin kampanjoihimme, valitse sinulle sopiva koti, tee asuntokaupat vuoden loppuun mennessä ja nauti matkasta meidän kanssamme.

Finnair Plus -kampanja

Käynnissä nyt mukava kampanjatarjous, jossa uuden kodin ostajalle on luvassa 500 000 Finnair Plus -pistettä. Finnair Plus -pisteillä saat paljon muutakin kuin lentoja. Pisteitä ei myöskään tarvitse käyttää kerralla, vaan voit käyttää sen osissa eri palveluihin. Finnair Plus -pisteillä voit ostaa esimerkiksi maittavia ravintola-annoksia, vuokrata auton, varata Aurinkomatkan loman, käyttää terveyspalveluita tai ostaa vakuutuksia – muutamia mainitaksemme.

Kalustelahjakortti-kampanja

Uusi koti, uudet kalusteet? Käynnissä nyt mukava kampanjatarjous, jossa uuden kodin ostajalle on luvassa muhkea kalustelahjakortti unelmien kodin sisustamiseen. Lahjakortti on kaupungista riippuen arvoltaan 8000–10 000 euroa.

Vuokratakuu-kampanja

Huoletonta asuntosijoittamista, kyllä kiitos! Käynnissä nyt mukava kampanjatarjous, jossa uuden kodin ostavalle asuntosijoittajalle on tiedossa huolettomat ensimmäiset 12 kuukautta. Takaamme sinulle nimittäin 12 kuukauden vuokransaannin ja tarjoamme alueellisen kumppanimme kautta vuokranvälityksen kustannuksineen.

TUTUSTU MUKAVUUSKAMPANJOIHIN TÄSTÄ