Skip to content

Pohjola Rakennus on käynnistänyt ensimmäisen Helsingin Lauttasaareen tulevan uudiskohteensa rakentamisen

26.11.2021
Asunto Oy Helsingin Julius

Pohjola Rakennus on aloittanut Lauttasaareen nousevan RS-kohteensa Asunto Oy Helsingin Juliuksen rakentamisen. Kohde on myös saanut myyntivalmiuden ja huoneistojen myynti on aloitettu. Juliuksen 51 uutta kotia rakennetaan osoitteeseen Gyldénintie 2, aivan Lauttasaaren metroaseman viereen Tallbergin Puistotien kupeeseen.

Pohjola Rakennuksen ensimmäinen Lauttasaareen rakennettava asuinkerrostalo nousee yhdelle Helsingin halutuimmista alueista. Julius sijaitsee merenrannan ja puistomaisemien syleilyssä, mutta silti aivan Lauttasaaren metroaseman vieressä, josta liikkuminen niin Helsingin keskustaan kuin Espooseen onnistuu käden käänteessä. Lauttasaaren sijainti on ihanteellinen ja suosittu sen merellisyyden ja rauhallisuuden ansiosta.

Juliuksen ennakkomarkkinointi alkoi elokuussa 2021 ja asunnot suorastaan vietiin käsistä, kun tulevista kodeista yli 90 prosenttia varattiin heti ennakkomarkkinoinnin käynnistyttyä.

”Julius on hankkeena Pohjola Rakennukselle erittäin merkittävä ja se kuvastaa sitä, minkälaiseksi asuntorakentajaksi Pohjola on muutaman vuoden aikana pääkaupunkiseudulla kasvanut. On hienoa päästä jännittävän odotuksen jälkeen käynnistämään Juliuksen myynti”, hankejohtaja Hannu Hirvensalo kertoo.

Juliuksen kodit edustavat kokonaisuudessaan ajattoman kaunista ja modernia asumista. Koteja Juliuksesta löytyy monenlaisiin asumisen tarpeisiin, sillä tarjontaa on aina yksiöistä kuuden huoneen tilaviin huoneistoihin. Ylimpien kerrosten ylelliset kodit ovat kahdessa tasossa kuudennessa ja ullakkokerroksessa, ja niiden omat sisäänkäynnit, vinot sisäkatot ja kattoikkunat kruunaavat ullakkoasumisen tunnelmaa. Juliuksessa hissillä pääseekin näppärästi suoraan kellarista ullakolle saakka.

Juliuksen kodeissa toimivat pohjaratkaisut ja kestävät materiaalit pitävät huolta arjen sujuvuudesta. Osassa kodeista on varaus ilmalämpöpumpulle, ja asumismukavuutta lisäävät myös koko kodin kattava vesikiertoinen lattialämmitys, lattiaviilennys ja huoneistokohtainen ilmanvaihto. Keittiöiden vakiovarustukseen kuuluu kalusteisiin integroidut kodinkoneet ja kaksikerroksisten kotien keittiöissä on lisäksi vakiona tyylikkäät ja kestävät kivitasot. Puiston puoleiset isot parvekkeet yhdistyvät sisätiloihin tyylikkäillä lasiliukuovilla. Jokaisessa kodissa suuret ikkunat tuovat valoa asuntoihin, ja osassa uusista kodeista korkeat maisemaikkunat ihastuttavat myös saunoissa.

Juliuksen maan alle sijoittuvassa autohallissa on yhtiön osakkaille yhteensä 30 autopaikkaa, jotka varustetaan sähköauton latauspisteellä. Kaikki autopaikat myydään erillisinä osakkeina. Taloyhtiön yhteisistä tiloista löytyvät muun muassa saunaosastot, kerhohuone, lastenvaunuvarasto, ulkoiluvälinevarasto, irtaimistovarastot, talopesula ja kuivaushuone. Lisäksi talosta löytyy kaksi katutason liiketilaa, jotka myydään erillisinä osakkeina.

Lauttasaari on suosittu merellinen kaupunginosa läntisessä Helsingissä. Lauttasaaren runsas luonto ja meri tarjoavat mitä upeimmat ulkoilumaastot ja Juliuksesta käveleekin merenrantaan vain pari minuuttia. Juliuksesta käsin kaikki palvelut sijaitsevat aivan lähellä – metro on aivan naapurissa ja kauppakeskus Lauttiskin kivenheiton päässä. Alueelta löytyvät myös koulut ja päiväkodit.

Juliuksen rakentaminen on käynnistynyt tontilla sijainneen rakennuksen purkutöiden päätyttyä, ja sen arvoitu valmistuminen on syksyn 2023 aikana.

tutustu Juliuksen koteihin

Lisätiedot:

Hannu Hirvensalo, Pohjola Rakennus Oy Suomi, hankejohtaja, 040 575 6293, hannu.hirvensalo@pohjolarakennus.fi

Virpi Niinivuo, Pohjola Rakennus Oy Suomi, myyntipäällikkö, 044 421 0312, virpi.niinivuo@pohjolarakennus.fi

 

Pohjola Rakennus Oy Suomi on luonut mukavuusalueita Pohjolan elosuhteisiin jo vuodesta 1989. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain yli 2 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Olemme yksi Suomen suurimmista rakennusalan yrityksistä ja työllistämme yli 3 000 ammattilaista, joista noin 300 on omaa henkilökuntaa. Kun haluat löytää oman mukavuusalueesi, voit luottaa meihin.