Skip to content

Pohjola Rakennus käynnisti 13-kerroksisen Oulun Albertin rakentamisen

17.05.2021
Oulun Albert

Pohjola Rakennus on aloittanut Oulun ydinkeskustaan nousevan asuntokohteen Asunto Oy Oulun Albertin rakentamisen. Entisen diakoniaopiston paikalle rakennettava kohde on saanut myyntivalmiuden ja huoneistojen myynti on aloitettu. Kolmeentoista kerrokseen kohoavan asuinrakennuksen arvioitu valmistuminen on vuoden 2023 lopulla.

13-kerroksinen Asunto Oy Oulun Albert on näyttävä ja korkea asuinkerrostalo, joka nousee aivan Oulun ydinkeskustaan kaupungin monipuolisten palveluiden äärelle. Albertiin rakennetaan yhteensä 89 uutta ja avaraa kotia, joista löytyy vaihtoehtoja monenlaisiin eri elämäntilanteisiin. Alempien kerrosten yksiöt ja kaksiot ovat täydellisiä citykoteja, ja ylemmistä kerroksista löytyy tilaa isommallekin perheelle. Kerrosten välillä pääsee liikkumaan kätevästi kahdella eri hissillä. Seitsemän ylintä kerrosta mahdollistavat myös upeat näkymät kattojen yli merelle saakka.

Albertin kodit ovat ajattomia ja kauniita. Kaikissa kodeissa on mietitty asumismukavuutta ja sitä lisäävät muun muassa laadukas tammiparketti ja huoneistokohtaisesti säädettävä lattialämmitys. Keittiö on kruunattu valkoisilla kodinkoneilla sekä induktioliedellä, ja korkeiden ikkunoiden ansiosta valoa pääsee tulvimaan laajasti läpi huoneiston. Osassa kodeista lisämukavuutta tuo oma lasitettu parveke ja taloyhtiön saunatilat tarjoavat Albertin asukkaille myös mahdollisuuden rentouttaviin saunahetkiin.

Kohteen ennakkomarkkinointi sujui erinomaisesti, sillä kohteen sijainti ja maisemat saivat asunnonostajat odotetusti hyvin liikkeelle.

”Albert on sijainniltaan erinomainen ja täydentää hienosti asuntotarjontaamme Oulussa. Pystymme tarjoamaan Pohjola Rakennuksen toimesta erilaisia koteja – ydinkeskustassa sekä keskustan tuntumassa. Hanke on osoitus aktiivisesta otteestamme kehittää mukavuusalueita Ouluun”, kertoo Pohjola Rakennuksen hankejohtaja Ari Loukkola.

Albert sijaitsee aivan Oulun ydinkeskustassa, jossa kaikki palvelut ovat aivan kävelyetäisyydellä. Läheltä löytyy niin kauppakeskus, ravintoloita, monipuoliset harrastusmahdollisuudet kuin merenrantakin. Jos haluaa päästä kauemmas, lähin bussipysäkki on aivan nurkan takana ja juna- ja linja-autoasemalle on vain lyhyt kävelymatka.

Oulun Albertin tontilla vanhan rakennuksen purkutyöt ovat parhaillaan käynnissä ja uuden rakentaminen alkaa kesäkuussa 2021. Uusien kotien arvioitu valmistuminen on loppuvuodesta 2023.

Tutustu Albertin koteihin

Lisätiedot:

Ari Loukkola, Pohjola Rakennus Oy Suomi, hankejohtaja, 0400 942 890, ari.loukkola@pohjolarakennus.fi

Kaisa Varpenius, Pohjola Rakennus Oy Suomi, asuntomyyjä, 045 860 9119, kaisa.varpenius@pohjolarakennus.fi

Maarit Juntunen, Pohjola Rakennus Oy Suomi, myyntikoordinaattori, 044 747 3257, maarit.juntunen@pohjolarakennus.fi

 

Pohjola Rakennus Oy Suomi on luonut mukavuusalueita Pohjolan elosuhteisiin jo vuodesta 1989. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain yli 2 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Olemme yksi Suomen suurimmista rakennusalan yrityksistä ja työllistämme yli 3 000 ammattilaista, joista noin 250 on omaa henkilökuntaa. Kun haluat löytää oman mukavuusalueesi, voit luottaa meihin.