Skip to content

Asunto Oy Oulun Albert

Albertinkatu 17, 90100 Oulu

myynnissä

60 kotia

Energialuokka: B2018

Arvioitu valmistuminen12/2023

Albertin faktat

13 kerrosta
89 kotia
1h+kt – 4h+kt+wc+s
26.0 – 91.0 m2
33 autohalli­paikkaa
2 moottoripyöräpaikkaa
1 liiketila
talosauna
talopesula + kuivaushuone
Valinnainen vuokratontti
Energialuokka B2018

Modernia asumista parhaalla sijainnilla

Oulun keskustaan nousee pian uusi maamerkki, 13-kerroksinen Asunto Oy Oulun Albert. Pian purettavan diakoniaopiston paikalle osoitteseen Albertinkatu 17 rakentuva tornitalo tarjoaa huikeita koteja meri- ja keskustamaisemilla. Sijainti ei voisi olla enää parempi.

Albertin mukavuusalueet

Albert on 13-kerroksinen kerrostalo, jossa on yhteensä 89 huoneistoa aina yksiöistä neliöihin. Ensimmäiset 6 kerrosta koostuvat kompakteista ja keskikokoisista kodeista kun taas korkeuksiin kurottava torni kätkee sisälleen Oulun upeimmat arvohuoneistot.

Albert on uusi määritelmä laadukkaalle asumiselle

Albertin hyvin varustellut Puustellin keittiöt kutsuvat jokaista oman elämänsä huippukokkia. Kylpyhuoneiden laadukkaat laatat ovat Laattapisteeltä ja hanat sekä suihkut Orakselta. Vakiomateriaalien laatu vain kasvaa torniosan koteihin noustessa.

Todellista arjen luksusta tuo koko kodin kattava lattialämmitys, jalan alla mukavalta tuntuvan tammiparketin kaverina eikä pölyä kerääviä pattereita ole. Jokaisessa kodissa on lisäksi huoneistokohtainen ilmanvaihto, jota ohjataan liesikuvun kautta.

Sopivan yhteisöllinen, riittävän yksityinen

Albertin yhteistiloihin lukeutuvat mm.  laadukas talosauna ja pyykkitupa kuivaushuoneineen. Keidasmainen ja yksityinen, aidattu sisäpiha 2. kerroksessa tarjoaa rauhallisen ulkoilutilan, jossa lasten on turvallista leikkiä ja aikuisten viettää rauhallisia kesäpäiviä. Kulkeminen oman kodin rauhaan käy tornitalossa nopeasti kahden hissin ansiosta.

Katse ulos

Näkymät Albertista ovat omaa luokkaansa – 7. kerroksesta ylöspäin maisema yltää kattojen yli merelle saakka, eikä näkymässä ole esteitä muihinkaan suuntiin. Maisemista saa parvekkeellisissa kodeissa nauttia lasitusten ansiosta erityisen upeasti vuoden ympäri.

Voit tutustua Albertin 7-13. kerrosten tuleviin näkymiin virtuaalisesti jo nyt.

Tutustu näkymiin

Valinnainen vuokratontti tuo joustavuutta asunnon ostoon

Valinnainen vuokratontti tarkoittaa käytännössä sitä, että asunto-osakeyhtiö on rakennettu vuokratontille, jossa osakkeen omistajalla on joko mahdollisuus lunastaa tonttiosuutensa tai maksaa tontinvuokravastiketta. Lunastaessa tonttiosuutensa asunnon ostaja voi valita, maksaako hän tonttiosuutensa asunnon oston yhteydessä vai myöhemmin. Halutessaan osakkeen omistajan ei ole pakko sijoittaa pääomaa tonttiin, vaan voi maksaa kuukausittaista tontinvuokravastiketta, jolloin uuden asunnon hankintahinta on edullisempi.

Tiivistettynä: valinnainen vuokratontti antaa enemmän vaihtoehtoja ja joustoa kuin vuokratontti.

Arkkitehtuuri

Albertin upean arkkitehtuurin on suunnitellut oululais-helsinkiläinen arkkitehtitoimisto KANTTIA2, jonka aiempiin töihin kuuluu lukuisia mienkiintoisia kohteita asuin- ja julkisen rakentamisen puolilla.

Poikkeuksellinen ulkokuori

Oulun uudisrakentamisen arkkitehtuuri on viime vuosina kokenut renesanssin, eikä Albert ole poikkeus; sen julkisivua voi sanoa Oulun keskusta-alueen kiinnostavimmaksi. Tiilimuurattu 6-kerroksinen jalusta keskustelee häiriöttä korttelin vanhan rakennuskannan kanssa, sisältäen leikkisän, kehyksinä toimivan ja vaihtelevan tiilimuurauksen.

Valkoinen torni-osa nousee kuin varkain ylös muuratusta jalustasta, luoden mielenkiintoisen kontrastin kahden eri osan välille. Tornista löytyy kiinnostavia yksityiskohtia säleikköjen ja terävien kattolinjojen sekä kuusikulmaisen muotonsa ansiosta.

Valon kaunis leikki

Torniosan julkisivua hallitseva mielenkiintoinen, kerroksittain vaihteleva säleikkö tekee myös sisätiloista mielenkiintoisen. Säleikön kautta vuorokauden ajan mukana liikkuva valo siivilöityy kauniisti kodin yksityiskohtiin ja kalustukseen toimien omana pienenä lisänä rakennuksen omaleimaiseen olemukseen.

Tervetuloa kotimatkalle

Nyt on aika mennä pintaa syvemmälle. Löydät alta Albertin ennakkomarkkinointi- ja materiaaliesitteet sekä tarkemmat tiedot vapaana olevista kodeista. Voit varata kotisi sähköisesti, soittaa suoraan asuntomyyntiimme tai tulla vierailemaan asuntomyymälässämme. Tervetuloa kotiin.

Vapaa Alustavia varauksia Varattu

Kohdetta välittää

Kaisa Varpenius

Pohjola Rakennus Oy Suomi
0207759680
kodit.oulu@pohjolarakennus.fi

Ota yhteyttä

Aktivoi kartta klikkaamalla