Skip to content

Pohjola Rakennus aloitti toisen Helsingin Vallilaan nousevan asuntokohteensa ennakkomarkkinoinnin

07.05.2021

Pohjola Rakennus on aloittanut Helsingin Vallilaan rakennettavan Asunto Oy Helsingin Vallilan Piilon ennakkomarkkinoinnin. Piilon edeltäjä Asunto Oy Helsingin Vallilan Monumentti varattiin loppuun heti ennakkomarkkinoinnin alkaessa, joten Piilon kodit ovat olleet myös hyvin kysyttyjä jo ennen ennakkomarkkinoinnin alkamista. Piilo on viimeinen alueelle rakennettavista RS-kohteista ja sen alustava valmistuminen on loppuvuodesta 2022.

Helsingin Vallilaan, aivan Vallilanlaakson kupeeseen nousee 8-kerroksinen Asunto Oy Helsingin Vallilan Piilo, johon rakentuu yhteensä 29 avaraa ja valoisaa kotia. Piilo on Sammatintielle rakentuvista kolmesta uudesta talosta keskimmäinen, josta löytyy koteja aina yksiöistä jopa neljän huoneen tilaviin huoneistoihin. Erilaisia asuntopohjia on tarjolla yhteensä yhdeksän, joten Piilosta löytyy koteja monenlaisiin asumisen tarpeisiin. Kaikkia uusia koteja yhdistää harmoninen värimaailma ja huolella loppuun saakka mietityt yksityiskohdat.

Piilon kodeissa asumismukavuuteen on panostettu – huoneistokohtainen ilmanvaihto ja koko kodin kattava lattialämmitys laadukkaaseen tammiparkettiin yhdistettynä takaavat miellyttävän asumisen. Piilon asukkailla on käytössään kellarikerroksessa sijaitsevat talopesula ja kuivaushuone, asuntokohtaiset lämpimät irtainvarastot sekä ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarastot. Taloyhtiöllä on myös upeat, ullakkokerrokseen rakennetut saunatilat, josta avautuvat hulppeat näkymät Vallilanlaakson ylle. Osakkaiden on myös mahdollista ostaa autopaikkoja Vallilan puiston jalkapallokentän alle rakentuvasta yleisestä pysäköintilaitoksesta, Vallilan Puiston Parkista.

Piilo on kolmas viidestä alueelle rakennettavasta talosta. Kortteliin rakennettavat kerrostalot muodostavat kokonaisuuden, joka sijaitsee Kumpulan puutarhojen rauhan ja Vallilan kaupunkivilinän välissä. Alue on täydellinen yhdistelmä urbaania kaupunkielämää ja vehmasta luontoa, joten uusien kotien asukkaat pääsevätkin nauttimaan rauhallisesta ja puistomaisesta tunnelmasta aivan Helsingin kantakaupungissa.

Vallilan Piilon rakentamisen ennakoidaan alkavan vielä tämän vuoden aikana, ja arvioitu valmistumisaika on vuoden 2022 loppupuolella. Kokonaisuudessaan kortteliin rakennetaan noin 200 uutta kotia.

Tutustu Piilon koteihin

Lisätiedot:

Hannu Hirvensalo, Pohjola Rakennus Oy Suomi, hankejohtaja, 040 575 6293, hannu.hirvensalo@pohjolarakennus.fi

Miika Oksanen, Pohjola Rakennus Oy Suomi, varatoimitusjohtaja, 0400 781 341, miika.oksanen@pohjolarakennus.fi

 

Pohjola Rakennus Oy Suomi on luonut mukavuusalueita Pohjolan elosuhteisiin jo vuodesta 1989. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain yli 2 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Olemme yksi Suomen suurimmista rakennusalan yrityksistä ja työllistämme yli 3 000 ammattilaista, joista noin 250 on omaa henkilökuntaa. Kun haluat löytää oman mukavuusalueesi, voit luottaa meihin.