Skip to content

Asunto Oy Helsingin Vallilan Piilo

Sammatintie 11, 00550 HELSINKI

myynnissä

1 koti vapaana

Energialuokka: B2018

Valmistunut12/2022

Seuraava esittely7.6.2023, klo 16:30

Piilon faktat

8 kerrosta
29 kotia
1h+kt – 4h+kt+s
30.0 – 90.5 m2
Kattosauna + kerhotila
Pesula + kuivaushuone
Helsingin kaupungin vuokratontti
Energialuokka B2018

Maisemaan piilotettu salaisuus

Keskustasta vehreään rauhaan, kantakaupungissa mutta samaan aikaan luonnossa. Vallilan Piilo on lupaus hiljaisuudesta ja omasta rauhasta, kätketty salaisuus Vallilan siirtolapuutarhan kupeessa, mutta kuitenkin lähellä Vallilan vilinää.

Omenapuita ja ruusuja sekä koivun lehtien hento tuoksu. Korttelilla on oma persoonansa. Täältä ei haluaisi lähteä – vain katsella rinteestä Vallilanlaaksoon rauhan laskeutuessa sydämeen.

Vallilan Piilo

Puistojen ja arvopuiden katveeseen, Vallilanlaakson laidalle, nousee uusia, kauniita koteja. Asunto Oy Helsingin Vallilan Piilo on Sammatintielle rakentuvista kolmesta talosta keskimmäinen ja Vallilan aluehankkeen viimeinen rs-taloyhtiö.

Kahdeksaan kerrokseen kohoava Piilo on modernin asujan unelma, jossa ei tarvitse tehdä kompromisseja. Rauha, elämisen helppous ja ympäristön esteettisyys yhdistyvät kantakaupungin vilinään, mutta vain silloin kun sitä itse haluaa.

Laakson reunalla

Henkeäsalpaava, Vallilanlaakson ylle asettuva maisema tuo mielenrauhaa. Piilon pohjospuolen kodeista avautuvan kaltainen maisema tulee kantakaupungissa harvoin vastaan.

Tutustu 1 – 8. kerrosten näkymiin jo nyt.

Tutustu näkymiin

Kotien salaisuudet

Piilon kodeissa viihtyy helposti. Värimaailma on harmoninen ja yksityiskohdat on mietitty loppuun asti. Ylimmän kerroksen huoneistoista on upeat maisemat.

Asumisen mukavuutta lisää huoneistokohtainen ilmanvaihto sekä koko kodin kattava lattialämmitys yhdistettynä jalan alla kivalta tuntuvaan tammiparkettiin. Rinteestä on huikeat näkymät, ja ranskalaiset parvekkeet ja lasitetut parvekkeet lisäävät avaruutta sekä tilan tuntua. Saunan haapalauteet houkuttelevat löylyihin.

Jotta kodista saa varmasti omia unelmia mukailevan, ammattilaisemme auttavat muutostoiveiden toteuttamisessa uudessa asuntomyymälässämme.

Salaisuus Vallilassa – kantakaupungissa ja luonnossa samaan aikaan

Vallilan puiston tuntuma on luonnonläheisen kaupunkilaisen unelma-alue. Kantakaupungissa kaikki on lähellä, olipa kyse lähikaupasta tai julkisesta liikenteestä. Toisaalta, Vallila on vehmas ja suojaisa keidas jossa luonto on koko ajan lähellä.

Tutustu Vallilaan
Vapaa Alustavia varauksia Varattu

Kodit myy

Sofia Ruokanen

Pohjola Rakennus Oy Suomi
020 7759 630
kodit.uusimaa@pohjolarakennus.fi

Ota yhteyttä

Aktivoi kartta klikkaamalla