Skip to content
Kodit | HELSINKI | Vallila

Asunto Oy Helsingin Vallilan Piilo

Sammatintie 11, 00550 HELSINKI

myynnissä

20 kotia

Energialuokka: B2018

Arvioitu valmistuminen1/2023

Maisemaan piilotettu salaisuus

Keskustasta vehreään rauhaan, kantakaupungissa mutta samaan aikaan luonnossa. Vallilan Piilo on lupaus hiljaisuudesta ja omasta rauhasta, kätketty salaisuus Vallilan siirtolapuutarhan kupeessa, mutta kuitenkin lähellä Vallilan vilinää.

Omenapuita ja ruusuja sekä koivun lehtien hento tuoksu. Korttelilla on oma persoonansa. Täältä ei haluaisi lähteä – vain katsella rinteestä Vallilanlaaksoon rauhan laskeutuessa sydämeen.

Piilon faktat

8 kerrosta
29 kotia
1h+kt – 4h+kt+s
30.0 – 90.5 m2
Kattosauna + kerhotila
Pesula + kuivaushuone
Helsingin kaupungin vuokratontti
Energialuokka B2018

Vallilan Piilo

Puistojen ja arvopuiden katveeseen, Vallilanlaakson laidalle, nousee uusia, kauniita koteja. Asunto Oy Helsingin Vallilan Piilo on Sammatintielle rakentuvista kolmesta talosta keskimmäinen.

Kahdeksaan kerrokseen kohoava Piilo on modernin asujan unelma, jossa ei tarvitse tehdä kompromisseja. Rauha, elämisen helppous ja ympäristön esteettisyys yhdistyvät kantakaupungin vilinään, mutta vain silloin kun sitä itse haluaa.

Laakson reunalla

Henkeäsalpaava, Vallilanlaakson ylle asettuva maisema tuo mielenrauhaa. Piilon pohjospuolen kodeista avautuvan kaltainen maisema tulee kantakaupungissa harvoin vastaan.

Tutustu 1 – 8. kerrosten näkymiin jo nyt.

Tutustu näkymiin

Kotien salaisuudet

Piilon kodeissa viihtyy helposti. Värimaailma on harmoninen ja yksityiskohdat on mietitty loppuun asti. Ylimmän kerroksen huoneistoista on upeat maisemat.

Asumisen mukavuutta lisää huoneistokohtainen ilmanvaihto sekä koko kodin kattava lattialämmitys yhdistettynä jalan alla kivalta tuntuvaan tammiparkettiin. Rinteestä on huikeat näkymät, ja ranskalaiset parvekkeet ja lasitetut parvekkeet lisäävät avaruutta sekä tilan tuntua. Saunan haapalauteet houkuttelevat löylyihin.

Jotta kodista saa varmasti omia unelmia mukailevan, ammattilaisemme auttavat muutostoiveiden toteuttamisessa uudessa asuntomyymälässämme.

Vapaa Alustavia varauksia Varattu

Kohdetta välittää

Nina Männikkö

Pohjola Rakennus Oy Suomi
020 7759 630
kodit.uusimaa@pohjolarakennus.fi

Ota yhteyttä

Jonna Ojala

Pohjola Rakennus Oy Suomi
020 7759 630
kodit.uusimaa@pohjolarakennus.fi

Ota yhteyttä

Aktivoi kartta klikkaamalla