Skip to content

Pohjola Rakennus aloitti 35 huoneiston asuntokohteen ennakkomarkkinoinnin Kaarinassa

14.05.2021

Pohjola Rakennus on aloittanut Kaarinaan, Oskarin aukion laidalle nousevan uuden korttelin seuraavan asuntokohteensa, Asunto Oy Kaarinan Oskari II:n ennakkomarkkinoinnin. Kohteessa on 35 uutta kotia, ja sen arvioitu valmistuminen on syksyllä 2022.

Asunto Oy Kaarinan Oskari II on kuusikerroksinen asuinkerrostalo, jonka 35 tulevaa kotia ovat viihtyisiä ja valoisia mukavuusalueita. Oskari II:ssa koteja on tarjolla yhdeksällä eri pohjaratkaisulla toteutettuna, ja kaikki kodit yksiöitä myöten ovat tilavia ja avaria. Jokaisessa kodissa on myös oma lasitettu parveke, joka tuo lisäneliöitä ja entistä avarampaa asumismukavuutta. Oskari II:n asukkaille on varattu talon autohallista yhteensä 36 autopaikkaa, jotka myydään erillisinä osakkeina. Osassa autopaikoista löytyy myös sähköauton latauspiste.

Oskari II:n kodit ovat kaupunkikoteja parhaimmillaan. Sijainti on mitä mainioin, ja jokaisessa kodissa laadukkaat pintamateriaalit kestävät elämää ja arkea. Lisäksi kaikissa kodeissa on huoneistokohtainen ilmanvaihto sekä tammiparketti ja lattialämmitys, jonka ansiosta pattereita ei tarvita.

Taloyhtiön asukkaiden asuntokohtaiset, numeroidut irtaimistovarastot sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa sekä erillisissä varastorakennuksissa. Hissillisellä taloyhtiöllä on myös ulkoiluvälineille yhteiset varastokopit, polkupyörätelineet sekä viihtyisä piha-alue talokannen päällä korttelin rakennusten suojassa ja keskustan ääniltä rauhassa.

Oskari II on Pohjola Rakennuksen toinen asuntokohde uudessa asuinkorttelissa, joka sijaitsee aivan Kaarinan keskustassa. Läheltä löytyvät niin päivittäispalvelut, luonto, päiväkodit, koulut kuin kulttuuririennotkin. Kaarinassa yhdistyvät modernin kaupungin palvelut ja pienen paikkakunnan turvallinen tunnelma. Kaarina on historiallinen kaupunki, joka on kehittynyt viime vuosien aikana nopeasti. Palvelujen määrä on kasvanut, ja uudisrakentamisen osalta keskusta-alue on lähes valmis. Kaarinasta pääsee näppärästi myös alle kymmenen kilometrin päässä sijaitsevaan Turkuun sekä moottoritien kautta aina Helsinkiin saakka.

Oskari II:n alustava valmistuminen on lokakuussa 2022. Kokonaisuudessaan Oskarin aukion laidalle nousevaan kortteliin rakennetaan noin 105 uutta kotia.

Tutustu Kaarinan Oskari II:n koteihin  

Lisätiedot:

Antti Saarinen, Pohjola Rakennus Oy Suomi, hankejohtaja, 050 358 6038, antti.saarinen@pohjolarakennus.fi

 

Pohjola Rakennus Oy Suomi on luonut mukavuusalueita Pohjolan elosuhteisiin jo vuodesta 1989. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain yli 2 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Olemme yksi Suomen suurimmista rakennusalan yrityksistä ja työllistämme yli 3 000 ammattilaista, joista noin 250 on omaa henkilökuntaa. Kun haluat löytää oman mukavuusalueesi, voit luottaa meihin.