Skip to content

Pohjola Rakennuksen Oulun Albert kohoaa 13 kerroksen korkeuteen – kodit nyt ennakkomarkkinoinnissa

24.02.2021

Pohjola Rakennus on aloittanut Oulun keskustaan nousevan 13-kerroksisen Asunto Oy Oulun Albertin kotien ennakkomarkkinoinnin.

Oulun keskustaan tuleva Asunto Oy Oulun Albert tarjoaa yhteensä 89 harmonista kotia kolmessatoista kerroksessa. Uudesta kerrostalosta löytyy koteja monenlaisiin elämäntilanteisiin, ja ne sijaitsevat aivan Oulun keskustan palvelujen äärellä. Alempien kerrosten yksiöt ja kaksiot ovat täydellisiä citykoteja, ja ylemmistä kerroksista löytyy tilaa isommallekin perheelle. Kerrosten välillä pääsee liikkumaan kätevästi kahdella eri hissillä. Seitsemän ylintä kerrosta mahdollistavat myös upeat näkymät kattojen yli merelle saakka.

Purettavan diakoniaopiston paikalle rakennettavat kodit on tehty kestämään – niin aikaa kuin katseitakin. Albertin kodeista löytyy erityistä asumismukavuutta lisäävä tammiparketti ja lattialämmitys, joka on miellyttävä jalkojen alla ja säädettävissä huoneistokohtaisesti. Kaikissa keittiöissä vakiona ovat valkoiset kodinkoneet sekä induktioliesi. Korkeiden ikkunoiden ansiosta valoa pääsee tulvimaan sisään ja osassa kodeista lisämukavuutta tuo oma lasitettu parveke. Taloyhtiön yhteiset saunatilat tarjoavat asukkaille myös mahdollisuuden päästä löylyihin rentoutumaan.

Albertin kodit sijaitsevat aivan Oulun ydinkeskustassa mitä mainioimmalla sijainnilla, jossa kaikki palvelut ovat aivan kävelyetäisyydellä. Läheltä löytyy niin kauppakeskus, ravintoloita, monipuoliset harrastusmahdollisuudet kuin merenrantakin. Jos haluaa päästä kauemmas, lähin bussipysäkki on aivan nurkan takana ja juna- ja linja-autoasemalle on vain lyhyt kävelymatka.

Oulun Albertin kotien arvioitu valmistuminen on loppuvuodesta 2023.

Tutustu täältä Albertin tuleviin koteihin!  

Lisätiedot:

Ari Loukkola, Pohjola Rakennus Oy Suomi, hankejohtaja, 0400 942 890, ari.loukkola@pohjolarakennus.fi

Kaisa Varpenius, Pohjola Rakennus Oy Suomi, asuntomyyjä, 045 860 9119, kaisa.varpenius@pohjolarakennus.fi

Maarit Juntunen, Pohjola Rakennus Oy Suomi, myyntikoordinaattori, 044 747 3257, maarit.juntunen@pohjolarakennus.fi

 

Koteja Pohjolan elosuhteisiin

Pohjola Rakennus Oy Suomi rakentaa viihtyisiä koteja Suomen elosuhteisiin yli 30 vuoden kokemuksella. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain yli 2000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Pohjola Rakennuksen palveluksessa on yli 3 000 ammattilaista, joista lähes 250 on omaa henkilökuntaa. Monessa asiassa on onnistuttu: liikevaihtomme on kehittynyt positiivisesti ollen 315 MEUR vuonna 2020. Asiakastyytyväisyytemme oli 4,4/5 vuonna 2020. Menestyksen takana ovat osaamisen jatkuva kehittäminen sekä palveluvalmis asenne: tarjoamme parhaat puitteet asukkaille, työntekijöille ja yhteistyökumppaneille. Valitse Pohjola Rakennus, kun haluat kotimaista osaamista kotimaiseen asumiseen.